tatlidede
tatlidede

2021 İŞKUR Adalet Bakanlığı personel alımı BAŞVURU FORMU ve şartları! Öğretmen, psikolog, sosyal çalışmacı, mühendis, veteriner

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzası ile bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada personel alımına değinildi ve işçi alımı ile ilgili merak edilenler cevaplandı. Adalet Bakanlığı, işçi alımını İŞKUR üzerinden yayımlayacağını açıkladı. İlan tarihi hakkında bilgi verilmedi. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara başvuru yapabilmek için öncelikle adayların İŞKUR kayıtları olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gereklidir. Ayrıca adayların aşağıda belirtilen niteliklere uygun olmaları gereklidir. İŞKUR İş İlanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar Elektronik ortamda veya Alo 170 üzerinden başvuru gerçekleştirebilirler.
  • 30.06.2021 09:49
2021 İŞKUR Adalet Bakanlığı personel alımı BAŞVURU FORMU ve şartları! Öğretmen, psikolog, sosyal çalışmacı, mühendis, veteriner

İŞKUR üzerinden Adalet Bakanlığı bünyesine 1500 içi alımı yapılacağı açıklandı. Açıklama Bakan Gül'den geldi. Adalet Bakanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan açıklamada "Adalet Bakanlığında 1500 işçi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden istihdam edilecek. Ayrıca öğretmen, psikolog, sosyal çalışmacı, mühendis, veteriner, fizyoterapist gibi 202 kadro için Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü, 16 mütercim ve çözümleyici kadroları için ise Personel Genel Müdürlüğü ilan açıklayacak. " denildi.

RESMİ DUYURU GELDİ

Adalet Bakanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan açıklamada "Adalet Bakanlığında 1500 işçi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden istihdam edilecek. Ayrıca öğretmen, psikolog, sosyal çalışmacı, mühendis, veteriner, fizyoterapist gibi 202 kadro için Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü, 16 mütercim ve çözümleyici kadroları için ise Personel Genel Müdürlüğü ilan açıklayacak. " denildi.

İŞKUR tecrübe kazandırıyor

İŞKUR'DAN ALIM YAPILACAK

Adalet Bakanlığı, işçi alımını İŞKUR üzerinden yayımlayacağını açıkladı. İlan tarihi hakkında bilgi verilmedi.

ADALET BAKANLIĞI İŞKUR PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara başvuru yapabilmek için öncelikle adayların İŞKUR kayıtları olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gereklidir. Ayrıca adayların aşağıda belirtilen niteliklere uygun olmaları gereklidir.

18 Yaşını Tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak kadroya göre ilgili alanlarda bilgi sahibi olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az Okur yazar olmak şartları aranacak.

İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR İş İlanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar Elektronik ortamda veya Alo 170 üzerinden başvuru gerçekleştirebilirler. online başvuru için adayların "https://esube.iskur.gov.tr " adresine giriş yapmaları gereklidir.

TAKVİM

Yorum Yaz