tatlidede

2021 KPSS ÖABT soruları açıklandı! Cevap anahtarı duyuruldu!

2021 KPSS maratonu bu gün yapılan ÖABT oturumlarıyla son buldu. Şimdi ÖSYM KPSS ÖABT soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? KPSS 2021 ÖABT soruları bugün açıklanır mı? KPSS soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? 2021 KPSS ÖABT soruları yayınlandı mı? ÖSYM PDF olarak yayınlayacak mı? sorularına cevap aranıyor.
  • 15.08.2021 19:25
2021 KPSS ÖABT soruları açıklandı! Cevap anahtarı duyuruldu!

Bugün KPSS ÖABT oturumları gerçekleşti. Sınavın bitişiyle birlikte herkesin gözü kulağı ÖSYM'ye çevrildi. Soru ve cevaplar için büyük bir heyecan yaşanıyor. KPSS ÖABT soruları ve cevapları açıklandı!

KPSS ÖABT SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

KPSS ÖABT sorularının açıklanacağı tarih hakkında ÖSYM'den bir duyuru gelmedi. Daha önce gerçekleşen Alan Bilgisi, Genel Yetenet-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının soru ve cevapları aynı gün açıklanmıştı. Bu nedenle gözler akşam saatlerine çevrilmiş durumda...

Sorular ve cevaplar ÖSYM AİS üzerinden görüntülenmeye açılıyor. Soruların tamamına sadece sınava katılan adaylar ulaşabilirken yüzde 10’luk kısmı ise herkese açık olarak yayınlanıyor. Bu nedenle sınava katılmayan kişiler soruların sadece yüzde 10’unu görebilecek. Adaylar yapacakları karşılaştırma ile resmi sonuçlar öncesi durumlarını kontrol edebilecekler.

ÖSYM AİS SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

Editör: Mustafa Kardaş

Yorum Yaz