tatlidede
tatlidede

2022 yılı için Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İşte Ankara Üniversitesi başvuru şartları

Ankara Üniversitesi, KPSS puanına göre farklı branşlarda 335 sözleşmeli personel istihdamı yapacak. Başvurular, 17-31 Aralık tarihlerinde Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının 'https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru' internet adresi üzerinden tamamlanacak. İşte, Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımının ayrıntıları...
  • 21.12.2021 15:03
2022 yılı için Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İşte Ankara Üniversitesi başvuru şartları

Ankara Üniversitesi, KPSS puanına göre farklı branşlarda 335 sözleşmeli personel istihdamı yapacak.

Başvurular, 17-31 Aralık tarihlerinde Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının "https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru" internet adresi üzerinden tamamlanacak.

İşte, Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımının ayrıntıları...

Ankara Üniversitesi 335 sözleşmeli personel alacak.

İlana göre 70 koruma ve güvenlik görevlisi, 17 büro personeli, 59 temizlik, 70 hasta bakımı, 4 diyetisyen, 2 psikolog, 25 hemşire, 6 röntgen teknisyeni, 30 sağlık teknikeri, 7 tekniker ve 45 teknisyen alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2) 2020 KPSS (B) gurubu sınavlarından ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

3- 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak.

4) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5) Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

6) Başvuracak adayların; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hüküm gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

7-Üniversitemiz kampüsleri ve bağlı tüm birimlerinde 24 saat Nöbet/Vardiya esasına dayalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

8-Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için 10.06.2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde yer alan şartları taşımak,

9-Yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye sahip olmak.

Yorum Yaz