Orhan Miroğlu'ndan Önemli Açıklamalar

01 Ekim 2018 Pazartesi Saat 09:16 2

Miroğlu: HDP'li belediyelerin tarafından yönetilmesi demek örgütün kendisini yeniden inşa etmek anlamına gelir AK Parti MKYK Üyesi Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, önümüzdeki yerel seçimlerin Türkiye'nin bekasını ilgilendirdiğini söyledi. Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu burada ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Cemiyet Başkanı Kadir Üründü'den kentin sorunları hakkında bilgiler alan Miroğlu burada yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, "Yerel seçimlerde yerel yönetimler üzerinden örgütün hikayeyi tekrar başa sarmasına hiçbir demokratın gönlünün el vermemesi lazım, vicdanın da yer vermemesi lazım. Toplamda 94 yerleşim yerinde tekrar HDP'li belediyelerin tarafından yönetilmesi demek Kandil'in tahayyülünde yeniden Kürt halkıyla ilişkilenmek, kaybettiği tabanla yeniden temas kurmak ve bu temas üzerinden kendisini yeniden inşa etmek anlamına gelir."uyarısında bulundu.

YORUMLAR :::

1. Yılmaz
    08 Ocak 2020 Çarşamba Saat 13:22 CEVAPLA
    Nasıroğlu nın sivri dilinden halk tiksindi şahin ın gelişinden sonra bu güne kadar kaç kişi ile muhatap oldu.Halk peşin oy veriyor mazeret deyil hizmet bekliyor her gelen şahsi çıkarını düşündiği için halkın güveni sarsıldı yazık.

Yorum Yaz GİRİŞ YAP

SON EKLENEN :::