tatlidede
tatlidede

Akdağ, Sigorta Haftasını Kutladı

Sigorta bilinirliğini artırmak amacıyla her yıl Mayıs ayının son haftasında kutladığımız Sigorta Haftası bu yıl 23 - 29 Mayıs tarihlerinde kutlanması üzerine, AK Güven Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaser Akdağ Sigorta Haftası’nı kutladı.
  • 23.05.2022 13:51
Akdağ, Sigorta Haftasını Kutladı

Akgüven Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaser Akdağ Sigorta Haftası ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Akdağ; Sigortacılık, ülke ekonomisinin sürekliliği ve vatandaşlarımızın kendilerini güvende hissetmesi için kritik bir fonksiyonu üstleniyor. Akgüven Sigorta olarak, tüm paydaşlarımızla sürdürülebilir büyümeyi sağlama ve sigorta farkındalığını yükseltme hedefi için gayret gösteriyoruz.

Sürekli değişen finans koşullarıküreseldünyada etkisini her alanda gösterirken en çok Sigortacı ve sigortalı üzerinde ki etkisi kaçınılmaz olmaktadır. Sigortacılığın gelişimi ve sürekliliği açısından rahat çalışma imkânı ve gerekli şartların sağlanması gerekliliğini bilmekteyiz.

Sigorta bilincinin yaygınlaşması ve gelişimi içintüm paydaşlarımızla sürdürülebilir büyümeyi sağlama ve sigorta farkındalığını yükseltme hedefi içintüm kurumların kolektif çalışması gerekliliğinin önem arz ettiği dönemden geçmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, sigorta acenteleri başta olmak üzere, tüm iş âleminin ve sektörde görev yapan tüm paydaş ve çalışanların Sigorta Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz