tatlidede

Alikalılar Aşireti Derneği, Kaymakam Kayabaşı’nı ziyaret etti

Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Rıdvan Zan ve beraberindeki yönetimi, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nı ziyaret ettiler.
  • 24.06.2022 16:36
Alikalılar Aşireti Derneği, Kaymakam Kayabaşı’nı ziyaret etti

Nusaybin Belediyesi Twitter adresinden yer alan habre göre, Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi ile bir araya gelen Kayabaşı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Zan ve yönetimine teşekkür etti.

STK'laşma ve dernekleşmeyi çok önemsediğini belirten Kayabaşı, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını kaydetti.
Vatandaşlarımızın kendileri veya kurumlara gitmek için hiç kimseyi aracı kılmadan kapıyı çalmalarının yeterli olduğunu ifade eden Kayabaşı, kalbimizin de gönlümüzün de sonuna kadar hemşehrilerimize açık olduğunu söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın destekleriyle Nusaybin kırsal mahallelerinde büyük bir asfalt çalışması planlandığını aktaran Kayabaşı, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı çalışmalarına başlayacaklarını, bir buçuk içerisinde Nusaybin'de yol sorununu bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getiren Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri adına son olarak konuşan Başkan Rıdvan Zan, Nusaybin'de yapılan tüm etkinliklerde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı'nın yanında olduklarını belirtti.

Nusaybin'de Kaymakamlık ve Belediye tarafından yapılan etkinlikleri çok önemsediklerini ve destek verdiklerini vurgulayan Başkan Zan, kendilerini kabul ettiği için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı'na teşekkür ederek biblo takdim etti.

Editör: Aydın

Yorum Yaz