# Ferhan Köroğlu kimdir? Ferhan Köroğlu kitapları ve sözleri

> Yazar Ferhan Köroğlu hayatı araştırılıyor. Peki Ferhan Köroğlu kimdir? Ferhan Köroğlu aslen nerelidir? Ferhan Köroğlu ne zaman, nerede doğdu? Ferhan Köroğlu hayatta mı? İşte Ferhan Köroğlu hayatı...

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/biyografi/ferhan-koroglu-kimdir-ferhan-koroglu-kitaplari-ve-sozleri
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-04-05T04:00:08+03:00
- Güncelleme: 2022-04-05T04:00:08+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: BİYOGRAFİ
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/04/05/ferhan-koroglu-kimdir-ferhan-koroglu-kitaplari-ve-sozleri-193612.jpg

Yazar Ferhan Köroğlu edebi kişiliği, hayat hikayesi ve eserleri merak ediliyor. Kitap severler arama motorlarında Ferhan Köroğlu hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Ferhan Köroğlu hayatını, kitaplarını, sözlerini ve alıntılarını sizler için hazırladık. İşte Ferhan Köroğlu hayatı, eserleri, sözleri ve alıntıları...Doğum Tarihi: 
Doğum Yeri: 
Ferhan Köroğlu kimdir?

--reklam--
Ferhan Köroğlu Kitapları - Eserleri
Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler
Esin Kaynağı Öyküler - Özel Koleksiyon
--reklam--
Ferhan Köroğlu Alıntıları - Sözleri
İstediğinizi elde edemediğinizde edindiğiniz şeye deneyim denir. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Yaş 55
Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
- Baba bir saatte kaç para kazanıyorsun?
- 20 milyon
- Bana 10 milyon verir misin?
- Seninle mi uğraşacağım demiş ve akşam yanına gidip vermiş
Çocuk paralarını çıkarıp saymaya başlamış
- Madem paran var , neden benden para istedin diye kızmış babası
Çocuk demiş ki: baba burada 20 milyon var 1 saatini bana verir misin? (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
"Hayattaki en değerli şeyler satın alınamayanlardır." (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Öğrendim ki, pozitif düşünce gücü bastonla yürüyen birine bile dans etme isteğini verebilirmiş.

Öğrendim ki, çalışmak amaç değil , daha iyi , daha keyifli yaşamak için bir araçmış.

Öğrendim ki, bir insanı iyi hissettirmek çok kolaymış.

Öğrendim ki, birbirimize vereceğimiz minicik bir sevgi, biraz ilgi bir şekilde geri dönüyormuş. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Bu mektubun yerine ah ne olur, ben gitmiş olsaydım. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Hepimizin hayatı, yarınlara bırakılmış işlerle, ertelenmiş umutlarla dolu...
Çalışıyoruz, çalışıyoruz...
Hayatın tüm güzel renklerini ellerimizle itiyoruz...
Ve de, sanki tüm yarınlar bizimmiş gibi, hayaller kurup duruyoruz. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Yaşama bağlayan küçücük mucizeleri görmek için, gözümüzün önüne inen perdeyi aralayıp bakmasını bilmek gerek, öyle değil mi? (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Kazanmak istiyor ama bunu yapamayacağını düşünüyorsan, kazanamayacağın neredeyse kesindir. Mücadele etmek yalnız güçlü insanlara özgü değildir. Ama de ya da geç kazananlar, kazanacağını düşünenlerdir. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Bir saatin değerini anlamak için,
Buluşmak için birbirini bekleyen aşıklara sorun (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Bana daima kendinden haber ver... (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım . (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
Yaş 82
Sancılar içinde kıvransam bile başkasına baş ağrısı olmamam gerektiğini öğrendim. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)
ÇOCUKLARA GÖRE AŞK
En büyüğü 10 yaşında olan bir grup çocuğa "Sence aşk nedir?" Diye sormuşlar, işte yanıtların bazıları:

❤ Aşk sevgilimizle aramıza bir sürü kötü şey gelmeden hissettiğimiz şeydir.

❤ Benim babaannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak
 tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneanemin ayak tırnaklarına hep o oje sürüyordu... Bence aşk budur.

❤Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır. :)))

❤ Aşk sevgilimize " Bu kıyafetine bayılıyorum" dediğimiz için onun o kıyafeti her gün giymesidir.

❤Aşk köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır. (Tavuk Suyuna Çorba - Türkiye'den Yüreğinizi Isıtacak Seçme Öyküler)

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/biyografi/ferhan-koroglu-kimdir-ferhan-koroglu-kitaplari-ve-sozleri)