tatlidede

Çukur Ne Zaman Final Yapacak? Çukur Bitecek mi? Çukur Dizisi Ne zaman Final Yapıyor 2021?

Uzun zamandır seyircinin severek izlediği bir dizi olan Çukur sonlara doğru geliyor gibi. Peki Çukur ne zaman final yapacak? Dizi ne zaman final yapıyor? İşte seyircinin merakla beklediği sorunun cevabı...
  • 06.04.2021 00:36
Çukur Ne Zaman Final Yapacak? Çukur Bitecek mi? Çukur Dizisi Ne zaman Final Yapıyor 2021?

Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Çukur ne zaman final yapıyor? Çukur final tarihi belli oldu mu? Çukur final mi yapıyor, neden final yapıyor?

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un ilerleyen bölümlerde final yapacağı duyuruldu. Peki, Çukur ne zaman final yapıyor? Çukur ne zaman bitecek? Çukur final mi yapacak? Çukur bitti mi? Çukur bitiyor mu?

ÇUKUR NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da olaylar iyice hızlanıyor. Dizinin oyuncuları daha önceden yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıkladı ancak son gelen bilgilere göre dizinin final haftası ileri bir tarihe alındı.

Daha önce dizinin oyuncuları yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıklamıştı. Son gelen haberler ise final haftasının mayıs ayına denk geleceği yönünde. Yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. Yani Çukur'un tıpkı en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda ekran macerası sona erecek.

ÇUKUR BİTİYOR MU?

Dizinin başarılı isimlerinden ve Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinin final yapacağı tarihe ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Kocaoğlu, "Kısmetse bu sezon sonunda diziyi bitireceğiz. Son 13 bölümü çekiyoruz. Yeni bir diziymiş gibi bir senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız." demişti.

23 Ekim 2017 tarihinde seyirci karşısına çıkan dizinin son 13 bölümünün çekildiği ve 14 Haziran Pazartesi akşamında ekranlara veda edeceği iddia ediliyor. 

Birsen Altuntaş haberinde ise yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceğinin öne sürüldüğüne yer verdi. Çukur’un 4 sezon yayınlanması planlanmıştı.

ÇUKUR HANGİ GÜN, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur her Pazartesi Show ekranlarında yayınlanmaktadır.Show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur saat 20.00'da SHOW ekranlarında olacak.

Yorum Yaz