tatlidede

Deva Partisinden Mardin'e Ziyaret

Deva Partisi Genel Merkez Kurucular kurulu üyeleri Gülçin Avşar ve Gülay Göktürk Mardin’de Deva partisi teşkilatını ziyarette bulundu.
  • 16.09.2022 21:11
Deva Partisinden Mardin'e Ziyaret

Deva Partisi Genel Merkez Kurucular kurulu üyeleri Gülçin Avşar ve Gülay Göktürk Mardin’de Deva partisi teşkilatını ziyarette bulundu.
Deva partisi Mardin il başkanlığında yapılan toplantıya il teşkilatı, ilçe Başkanları'nın yanı sıra partili gönüllüler katıldı.
Toplantıda genel ve yerel siyaset hakkında istişarelerde bulunuldu.

AYDOĞAN: SEÇİME HAZIRIZ, HEDEFİMİZ İLK SEÇİMDE BAŞARILI OLMAK

İl başkanı Av.Mesut Aydoğan toplantının verimli geçtiğini belirterek, "Mardin il ve ilçelerimiz olarak her geçen gün daha da büyüyen ve genişleyen bir partiyiz.  Teşkilatlanma sürecimiz Titizlikle devam ediyor
Artuklu ilçemizin atamasını yaptık yakın zamanda kongremiz gerçekleştireceğiz Savur ve Midyat ilçelerimizin ilçe Başkanlarımızın Atamalarını kısa sürede Gerçekleştireceğiz. Önümüz'de seçimlere 10 ay Gibi kısa bir zaman kaldı bu Süre içinde il ve ilçe Teşkilatlarımızla yoğun bir Sürece girip gezmedik Mahalle,çalmadık kapı Bırakmayacağız. Ziyaret ettiğimiz yerlerde Partimize büyük bir ilgi var Vatandaş özellikle ekonomi Konusunda DEVA partisi ve Genel Başkanımız Ali Babacan'a umut bağlamış durum'da Bizlerde bu bu Bilinçle onlara layık olmaya Çalışmak ve halkımızın Desteği ile Mardin'de ilk Seçimde başarılı olmaktır. "dedi.

GÖKTÜRK: GENEL BAŞKANIMIZ'IN KÜRT SORUNU KONUSUNDA TAVRI NETTİR

Genel merkezden gelen Genel başkan yardımcıları Mardin teşkilatın'dan ve toplantıdan memnun kaldığını söyledi.
Genel başkan yardımcısı Gülay Göktürk bir soru üzerine "Genel başkanımız Sayın Ali Babacan'ın kürt Sorunu konusunda tavrı net Ve bellidir Van'da,diyarbakır'da Mardin'de ne konuşuyorsa Ankara'da istanbul'da ve Katıldığı tüm televizyon Programlarında net bir tavır Sergiliyor."dedi.

AVŞAR: ALTILI MASA'YI ÖNEMSİYORUZ

MYK. üyesi Gülçin Avşar ise "DEVA partimizin altılı masadaki varlığı çok önemli genel başkanlar nezdinde Çalışmalar titizlikle Sürdürülüyor Vatandaşlarımızın Hassasiyetleri'nin farkındayız Ve Önemsiyoruz."

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz