# Artuklu Kaymakamı Okulun ilk Gününde Öğrencilerle Buluştu

> Mardin Artukulu Merkez İlçesinin Kaymakamı Soner Karataş, 2014-2015 eğitim – öğretim yılının İlk gününde, Mardin Artuklu Kocatepe ilkokulunun öğrencilerini yalnız bırakmadı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/egitim/artuklu-kaymakami-okulun-ilk-gununde-ogrencilerle-bulustu
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2014-09-16T15:46:09+03:00
- Güncelleme: 2014-09-16T15:46:09+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: EĞİTİM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2014/09/artuklu-kaymakami-okulun-ilk-gununde-ogrencilerle-bulustu-17228.jpg

Okulun girişinde çiçeklerle karşılanan Artuklu kaymakamı Soner Karataş, Daha sonra okulun öğretmen ve öğrencileri tarafında hazırlanan İlköğretim haftası etkinliklerine katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kaymakam Karataş; Öğrencilerin kitap okumasını, ilerlide iyi bir insan olabilmek ve vatana millete hizmet edebilmek için çok çalışmalarını istedi.

Kaymakam Soner Karataş daha sonra ilkokul birinci sınıf öğretmenleri ile öğrencilerine okulun ilk günü ve Eğitim Yılının başlangıcı sebebi ile çiçek takdim etti.

Kocatepe İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunup ve okulun Anasınıfını da gezen Kaymakam Soner Karataş; Burada okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılanması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Artuklu kaymakamı Soner Karataş, Okulun Personeli ile Öğretmenler odasında ve samimi bir ortam da hasbıhal etti. Konuşmasında Mardin Eğitimin daha iyi olabilmesi için tüm yetkililerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin elini taşın altına alması gerektiğini ve bu konuda kendilerine düşen sorumluktan kaçamayacaklarını söyleyerek çok çalışmamız gerekir. Dedi. 

Program sonunda okul personel ve öğretmenlere teşekkür ederek ayrıldı.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/egitim/artuklu-kaymakami-okulun-ilk-gununde-ogrencilerle-bulustu)