# HAKSİAD Elazığ Şubesi, TÜRKONFED 27. İş Dünyası Zirvesi’ne katıldı

> HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı İsrafil Karamazı ve şube yönetimi, FIRATSİFED ev sahipliğinde Elazığ’da düzenlenen TÜRKONFED 27. İş Dünyası Zirvesi’ne katıldı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/ekonomi/haksiad-elazig-subesi-turkonfed-27-is-dunyasi-zirvesi-ne-katildi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2026-09-26T18:06:02+03:00
- Güncelleme: 2026-09-26T18:06:02+03:00
- Yazar: ESRA ÜRÜNDÜ
- Kategori: EKONOMİ
- Ajans / kaynak: İLKHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2026/09/26/haksiad-elazig-subesi-turkonfed-27-is-dunyasi-zirvesi-ne-katildi-702286.webp

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Elazığ Şubesi, Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından 25-26 Eylül tarihlerinde Elazığ’da düzenlenen 27. İş Dünyası Zirvesi’ne katılım sağladı.


Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede HAKSİAD’ı, Elazığ Şube Başkanı İsrafil Karamazı ve şube yönetimi temsil etti.


"Kalıcı Belirsizlik Çağında Ekonomik Dayanıklılık" temasıyla düzenlenen iki günlük zirve, kamu, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirdi.





Ekonomi ve bölgesel kalkınma ele alındı


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katıldığı zirvede, Türkiye ekonomisinin değişen küresel koşullar karşısındaki dayanıklılığı ve iş dünyasının geleceğine ilişkin konular değerlendirildi.


Programda ekonomi gündeminin yanı sıra bölgesel büyüme ve kalkınma, yatırım, teknoloji ve yapay zekâ gibi alanlarda oturumlar ve değerlendirmeler gerçekleştirildi.


HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı İsrafil Karamazı ve şube yönetimi, zirve programını takip ederek iş dünyasının farklı kesimlerinden temsilcilerle bir araya geldi.


İki gün süren TÜRKONFED 27. İş Dünyası Zirvesi’nde ekonomik dayanıklılıktan bölgesel kalkınmaya, yatırım ekosisteminden teknolojik dönüşüme kadar iş dünyasını ilgilendiren çeşitli başlıklar gündeme geldi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/ekonomi/haksiad-elazig-subesi-turkonfed-27-is-dunyasi-zirvesi-ne-katildi)