# Kısa çalışma ödeneği ödemeleri son kez yarın yapılacak

> Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/ekonomi/kisa-calisma-odenegi-odemeleri-son-kez-yarin-yapilacak
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2021-07-04T16:21:07+03:00
- Güncelleme: 2021-07-04T16:21:07+03:00
- Yazar: ESRA ÜRÜNDÜ
- Kategori: EKONOMİ
- Ajans / kaynak: İLKHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2021/07/kisa-calisma-odenegi-odemeleri-son-kez-yarin-yapilacak-74582.jpg

Bakan Bilgin, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Haziran ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini 5 Temmuz'da yapıyoruz. Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlarımız ödemelerini PTT üzerinden alabilirler." dedi.

Ödenek ödemeleri son buldu

Covid-19 salgınıyla birlikte hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı sona ermişti.

Salgın sürecinde geçen yılın mart ayından bu yana uygulanan ve 3 milyondan fazla çalışanın yararlandığı kısa çalışma ödeneği böylece yarın son defa yatırılmış olacak.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/ekonomi/kisa-calisma-odenegi-odemeleri-son-kez-yarin-yapilacak)