# Arslantürk, en çok kitap okuyan öğrencileri tebrik etti

> Adıyaman’ın Çelikhan Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde son 1 yılda en çok kitap okuyan öğrencileri tebrik etti.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/arslanturk-en-cok-kitap-okuyan-ogrencileri-tebrik-etti
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-04-06T15:01:07+03:00
- Güncelleme: 2022-04-06T15:01:07+03:00
- Yazar: İHA
- Kategori: GÜNDEM
- Ajans / kaynak: İHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/04/06/arslanturk-en-cok-kitap-okuyan-ogrencileri-tebrik-etti-194661.jpg

Adıyaman'ın Çelikhan Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde son 1 yılda en çok kitap okuyan öğrencileri tebrik etti.
--reklam--
Kaymakam Abdullah Arslantürk, 58.Kütüphane Haftası münasebetiyle Çelikhan ilçesinde 2021-2022 döneminde kütüphane arşivlerinden yararlanarak en çok kitap okuyan üç öğrenciyi makamında ağırladı. 2021-2022 Yılı içerisinde en çok kitap okuyan öğrencileri tebrik eden Kaymakam Arslantürk, öğrencilere başarılar dileyerek çeşitli hediyelerde takdim etti.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/arslanturk-en-cok-kitap-okuyan-ogrencileri-tebrik-etti)