# Bakan Albayrak, Mardin'de

> Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/bakan-albayrak-mardinde
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2018-06-01T13:59:00+03:00
- Güncelleme: 2018-06-01T13:59:00+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2018/06/bakan-albayrak-mardinde-34094.JPG

Mardin'de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Mardin Havalimanı'nda Mardin Valisi Mustafa Yaman, 25 ve 26 dönem Milletvekili Orhan Miroğlu, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti 27. dönem milletvekili adayları Şeyhmus Dinçer, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin, Ahmet Munip Yıldızoğlu, İbrahim Kösen ve Ahmet Kaya, İlçe kaymakamları, ilçe başkanları teşkilat mensupları ve partililer tarafından karşılandı.

Hava Limanından kendisini karşılamaya gelenlerin arasında Mardin Trabzonsporlular Derneğine üyelerinin kendisini karşılamak üzere geldiğini gören Bakan Albayrak, Taraftar derneği üyelerinin pankartlı - formalı karşılamasını görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı. 
Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve diğer taraftarlarla tek tek tokalaşıp selamlaşan Bakan Albayrak, Trabzonsporlular Derneği Başkanı Aydın'dan Mardin'de 3 bin 561 kayıtlı üyenin bulunduğunu öğrendi, Dernek yönetimi ve üyelerine iki şehrin kardeşliği için yapılan ziyaretler ve gösterilen çabalardan dolayı teşekkür etti. Bakan Albayrak, nazik karşılamadan dolayı Aydın ve beraberindekilere teşekkür etti, Protokol mensupları ve dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kalabalık bir konvoy eşliğinde Mardin'e hareket eden Bakan Albayrak, AKM'de Gençlik Buluşması Programı'nda gençlerle basına kapalı sohbet toplantısında bir araya geldi, Çarşı merkezinde 1. cadde üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Sivil toplum örgütleri temsilcileri ve partililerle akşam iftarda programında bir araya geldi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/bakan-albayrak-mardinde)