# Bakan Tüfekçi, Yeşilli'de halka hitap edecek

> 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmalarında bulunmak üzere Mardin'e gelecek olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Yeşilli'de düzenlenecek mitingde vatandaşlara hitap edecek.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/bakan-tufekci-yesillide-halka-hitap-edecek
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2017-04-08T21:42:43+03:00
- Güncelleme: 2017-04-08T21:42:43+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2017/04/bakan-tufekci-yesillide-halka-hitap-edecek-29836.jpg

Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi Anayasa değişikliği için 16 Nisanda yapılacak Anayasa değişikliği referandumu çalışmalarında bulunmak üzere Mardin'de temaslarda bulunacak olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Yeşilli Belediye Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingde vatandaşlara hitap edecek.

Yeşilli'de düzenlenecek mitingle ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin'de hizmete açtığı 200'e aşkın yatırımın toplu açılış programı ve Mardinlilere hitabı, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Kızıltepe otogar meydanında düzenlenen mitinginin ardından şimdi de Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi'yi ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sayın Bakanımız Tüfekçi, Sabah saatlerinde Mardin'de olacak, Nakliyecilerimiz, turizmcilerimiz, sanayicilerimiz, meslek odalarımız ve esnaf odaları temsilcilerimizle kahvaltıda bir araya gelecek ve sektör bilecenlerinin sorunları ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunacak. Valilik ziyareti ve İl teşkilatımıza yapacağı ziyaretin ardından Yeşilli'de düzenlenecek olan mitingde vatandaşlarımıza hitap edecek. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı Saat 12'de Yeşilli Meydanı'nda düzenlenecek mitinge davet ediyoruz" dedi. 

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise; Sınır ticaretinde iddialı olan ve her yıl ihracat rakamlarını arttırarak adından söz ettirmeyi başaran şehirlerden biri olan Mardin'de Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Mardin'de ve dolayısıyla Yeşilli'de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sayın Bakanımızı Tüfekçi'yi bugüne kadar olduğu gibi, yine Yeşilli'nin şanına yakışır şekilde ağırlayacağız, İlimizle alakalı yapılacak yeni atılımları Yeşilli'de duyma fırsatı bulacağız. Bütün Mardinlileri, Güzel Yeşillimize bekliyoruz" diye konuştu.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/bakan-tufekci-yesillide-halka-hitap-edecek)