# Bayram onlara zehir oldu

> Mardin'de Ramazan Bayramının ilk günü yaşanan hırsızlık olayı ile engelli bayram Dağduran ailesine zehir oldu.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/bayram-onlara-zehir-oldu
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2019-06-08T23:00:36+03:00
- Güncelleme: 2019-06-08T23:00:36+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM

Artuklu İlçesi Gül Mahallesi’nde yaşayan fiziksel engelli 60 yaşındaki Kasım Dağduran iki engelli çocuğu 29 yaşındaki İbrahim Dağduran ve 26 yaşındaki Abdulkadir Dağduran ile birlikte yaşadığı tek gözlü evine giren hırsızların bulunarak cezalandırılmasını istiyor.

6 ay önce eşinin vefatından sonra engelli çocukları birlikte kaldığı evde bulunan eşinden kalma 18 adet tam altın 1 adet laptop bilgisayar ve 1 kamera hırsızlar tarafından çalındı.

Bayramın ilk günü engelli çocuklarının hava alması için evden çıktıklarını söyleyen Dağduran, çok kısa bir süre sonra geri döndüklerinde gözlerine inanamadıklarını ve hırsızların evde bulunan her şeyi çaldıklarını söyledi

Engelli çocukların annelerinin tedavisi için kullandıkları altınları da çaldıklarını söyleyen baba Dağduran hayatının şokunu yaşadı. Çocukları ve kendisinin muhtaç olduğunu söyleyen ve bu altınların kendisi ve çocukları için çok önemli olduğunu vurgulayan ve “Kolum, kanadım kırıldı” diyen Dağduran, "Gördüğünüz gibi evimizi talan edip altınları çalmışlar. Bunu kim, nasıl yapar bilmiyorum. Benim kimseye bir zararım yok. Kim çaldıysa geri getirsin, bu çocukların âhı kimseye kalmaz, Rahmet ve Mağfiret ayı Ramazan ayının hemen akabinde böyle vicdansızlığı kim yapar bilmiyorum. ” ifadelerini kullandı.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/bayram-onlara-zehir-oldu)