# Denizli İhracatçılar Birliği’nden 4 ülkenin alım heyetlerini ağırladı

> DENİZLİ (İHA) – Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Ev Tekstili Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi projesi çerçevesinde Brezilya, Güney Afrika, Kolombiya ve Meksika alım heyetlerini ağırladı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/denizli-ihracatcilar-birliginden-4-ulkenin-alim-heyetlerini-agirladi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2023-03-22T14:17:03+03:00
- Güncelleme: 2023-03-22T14:17:03+03:00
- Yazar: İHA
- Kategori: GÜNDEM
- Ajans / kaynak: İHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2023/03/22/denizli-ihracatcilar-birliginden-4-ulkenin-alim-heyetlerini-agirladi-406939.jpg

Ticaret Bakanlığı'nın destekleri ve Denizli İhracatçılar Birliği'nin koordinatörlüğünde yürütülmekte olan Denizli Ev Tekstili Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) projeleri faaliyetlerine devam ediyor.
2023 yılında yurt dışına yönelik yoğun şekilde fuar katılımı, alım ve ticaret heyetleri faaliyetleri gerçekleştiren Denizli İhracatçılar Birliği, Ev Tekstili URGE projeleri kapsamında 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Brezilya, Güney Afrika, Kolombiya ve Meksika alım heyetlerini ağırladı.
4 ülkeden nitelikli 13 yabancı firmanın davet edildiği ikili görüşmelerin ardından, proje katılımcısı olan 17 Denizli firmasının fabrikaları ve showroomları ziyaret edildi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/denizli-ihracatcilar-birliginden-4-ulkenin-alim-heyetlerini-agirladi)