# Ev kadınlarının eserleri görücüye çıkıyor

> Düzce Belediyesinin katkılarıyla Düzce Halk Eğitim kursu öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı el emeği ürünler Düzce Millet Bahçesinde 1-3 Temmuz tarihleri arasında sergilenecek.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/ev-kadinlarinin-eserleri-gorucuye-cikiyor
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-06-27T09:58:02+03:00
- Güncelleme: 2022-06-27T09:58:02+03:00
- Yazar: İHA
- Kategori: GÜNDEM
- Ajans / kaynak: İHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/06/27/ev-kadinlarinin-eserleri-gorucuye-cikiyor-255752.jpg

--reklam--
Düzce Halk Eğitim Merkezinde ev tekstil ve el sanatları ürünleri sergisine katılan çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerlerin eserleri Millet Bahçesinde sergilenecek. Düzce Belediyesinin de destek verdiği sergi 1-3 Temmuz tarihleri arasında Düzcelilerin beğenisine sunulacak. Sergide kursiyerler tarafından üretilen; el işleri, ev tekstili işlemeli ürünler, tablolar, ebru sanatı eserleri ve daha birçok el emeği göz nuru eser sergilenecek.
--reklam--
Ürün yelpazesinin geniş olduğu karma el sanatları sergisinde Düzceli kadınlar hem emeklerini görücüye çıkaracak hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/ev-kadinlarinin-eserleri-gorucuye-cikiyor)