# Gençlerle Sabah Namazı Buluşması

> Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ kapsamında gençlerle sabah namazında buluştu.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/genclerle-sabah-namazi-bulusmasi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2015-10-19T16:06:09+03:00
- Güncelleme: 2015-10-19T16:06:09+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2015/10/genclerle-sabah-namazi-bulusmasi-23563.jpg

Mardin il Müftüsü Dursun Ali Coşkun ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ programı çerçevesinde Nuri Saruhan Camiinde sabah namazını gençlerle birlikte kıldı.
Nuri Saruhan Camiinde kılınan sabah namazına Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İl Müftü Yardımcısı İsmail Ünal, Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı, Artuklu İlçe Müftüsü Mustafa Ali Işık, Genç MÜSİAD Başkanı Lokman Günlüoğlu, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sabah Namazını kıldırdıktan sonra gençlere seslenen Coşkun, “Sevgili gençler, kendinizi günde 5 defa bütün kâinatın rabbi, yaratıcısı Allah ile sohbet etmekten, O’nunla konuşmaktan, O’nunla buluşmaktan, O’nunla yakınlaşmaktan mahrum bırakmayın” dedi.
Gençlerle Camide buluşmayı Allah’ın insanlığa rahmet, huzur ve dua olarak kabul etmesini dileyen Coşkun, şöyle konuştu; “Namaz müminin miracıdır. Sevgili gençler, bu sabah namazında bu caminin kubbesi altında bizlerle buluşan sevgili gençler sizlere sesleniyorum, kendinizi günde 5 defa bütün kâinatın rabbi, yaratıcısı Allah’la sohbet etmekten, onunla konuşmaktan, onunla buluşmaktan, onunla yakınlaşmaktan mahrum bırakmayın. Çünkü namaz müminin miracı, çünkü namaz, müminin Rabbiyle buluşmasıdır.”

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/genclerle-sabah-namazi-bulusmasi)