# Kameramanı vuran zanlı cezaevinde

> Midyat'ta önceki gün yapılan bir düğünde kameramanın ölümüne sebep olan zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/kameramani-vuran-zanli-cezaevinde
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2014-08-05T19:34:47+03:00
- Güncelleme: 2014-08-05T19:34:47+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2014/08/kameramani-vuran-zanli-cezaevinde-16689.jpg

Işıklar Mahallesi’nde bir düğünde zanlı Orhan A. (27) elindeki tüfeğin ateş alması sonucu, kameraman olarak çalışan Şehmus Turgut, vurularak yaralanmıştı. 

Turgut Kaldırıldığı devlet hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti.

Işıklar Mahallesi’nde bir düğünde zanlı Orhan A. (27) elindeki tüfeğin ateş alması sonucu, kameraman olarak çalışan 18 yaşındaki Şehmus Turgut sırtından vurdu ve ölümüne neden olmuştu.
Düğün gecesi Sabaha karşı polise teslim olan zanlı, emniyetteki sorgunun ardından savcılığa sevk edildi. Savcılıkta ifadeyi ağlayarak verdiği öğrenilen zanlı Orhan A. çok pişman olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Savcılık sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece ‘Taksirli adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevine gönderildi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/kameramani-vuran-zanli-cezaevinde)