tatlidede

Kontrolden çıkan araçlar birbirine girdi: Ölü ve yaralı var

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı bilginse ulaşıldı.
  • 05.01.2024 09:57
Kontrolden çıkan araçlar birbirine girdi: Ölü ve  yaralı var

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2 yolcu otobüsü ve bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı. Kaza anı ise kameralara yansıdı.

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı bilgisine ulaşıldı olay yerine Sarıkamış ilçesindeki Karakurt mevkiinde gerçekleşti. Çevrenin fark etmesiyle birlikte yetkili ekiplere bildirildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun Karakurt mevkisinde iki otobüs ile bir kamyonun çarpıştığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Kars Valisi Ziya Polat, AA muhabirine, kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 kişinin yaralandığını söyledi.

ANBEAN KAMERADA

Öte yandan kazanın meydana geldiği bölgede kar ve buzlanma etkili olurken kaza anının bir bölümü ise çevredekiler tarafından kamera ile kayıt altına alındı.

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz