Mardin Life

Kutlu Doğum Anısına 20 Bebeğe 20 Altın

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında, Mardin Belediye Başkanının eşi Fahriye Ayanoğlu tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yeni doğan 20 bebeğe 20 çeyrek altın takıldı.

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında, Mardin Belediye Başkanının eşi Fahriye Ayanoğlu tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları  Hastanesi’nde yeni doğan 20 bebeğe 20 çeyrek  altın takıldı.

             

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun eşi Fahriye Ayanoğlu beraberinde Mali Hizmetler Müdürü Zeynep Özgün’le birlikte Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları  Hastanesini ziyaret etti. Bayan Ayanoğlu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde yeni doğan 20 bebeğe 20 çeyrek altın taktı.

              

Fahriye  Ayanoğlu, geçen yıl başlattıkları uygulamalara bu yıl da devam ettiklerini ifade ederek; “Allah’tan diliyoruz ki sevgili Peygamberimizle aynı gün dünyaya gelen bu bebeklerimiz O’nun güzel ahlakıyla donanmış şekilde hayatına devam etsin. Allah ömürlerini açık etsin” dedi.

Doğan bebekleri ve anneleri  tek  tek ziyaret eden Fahriye Hanım, daha sonra  yeni doğan 20 bebeğe çeyrek altın taktı. Aileler ise, kutlu doğum haftası nedeniyle yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirttiler.