# Mardin ve İlçelerinde şehiriçi ulaşıma zam geldi

> Mardin ve ilçelerinde şehir içi ulaşıma yüzde 33 ile yüzde 38, ilçeler arası ulaşıma ise yüzde 25 ile yüzde 42 oranında zam geldi.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/mardin-ve-ilcelerinde-sehirici-ulasima-zam-geldi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2023-06-10T20:11:07+03:00
- Güncelleme: 2023-06-10T23:05:00+03:00
- Yazar: NUSAYBİNİM
- Kategori: GÜNDEM
- Ajans / kaynak: NUSAYBİNİM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2023/06/10/mardin-ve-ilcelerinde-sehirici-ulasima-zam-geldi-432410.jpg

Mardin ve ilçelerinde şehir içi ulaşıma yüzde 33 ile yüzde 38, ilçeler arası ulaşıma ise yüzde 25 ile yüzde 42 oranında zam geldi.

--reklam--

Yapılan zam ile birlikte kartlı binişlerde 5 lira 25 kuruş olan şehir için ulaşım ücreti 7 liraya yükseldi. 7 lira olan kartsız biniş ücreti ise 10 lira olarak belirlendi.

Artuklu- Kızıltepe arası yolcu taşıma ücreti kartlı binişlerde 12 liradan 16 liraya yükselirken, kartsız binişlerde ise 14 lira olan ücret 20 lira oldu.

Artuklu- Nusaybin ve Artuklu-Midyat arası yolcu taşıma ücreti ise, 40 liradan 50 liraya yükseldi.

Belediye otobüslerinde ise, daha önce 5 lira olan ulaşım ücreti 6 lira 25 kuruş olarak belirlendi.

Zam Mardin’deki özel ulaşım araçlarının yanı sıra belediye otobüslerinde de bugünden itibaren geçerli olmak üzere devreye konuldu.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/mardin-ve-ilcelerinde-sehirici-ulasima-zam-geldi)