# MARMED 2. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

> Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlar ile Dayanışma Derneği (MARMED) 2. Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/marmed-2-olagan-genel-kurulunu-yapti
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2011-05-26T15:05:33+03:00
- Güncelleme: 2011-05-26T15:05:33+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2011/05/marmed-2-olagan-genel-kurulunu-yapti-1241.jpg

Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlar ile Dayanışma Derneği (MARMED) 2. Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. 
İki yılda bir yapılan olağan genel kurul toplantısına 76 üye katıldı. Toplantıda 25 Mayıs 2009 yılında kurulan derneğin bu güne kadar ki gerçekleştirilen faaliyetler hakkında üyelere bilgiler verildi. Toplantı sonucunda yönetim ve denetim kurulunda bazı değişiklikler yapılması kararı alındı. 
Genel Kurul Kararıyla tekrar başkan seçilen Süleyman Akar üyelere teşekkür etti. Akar, “Mardin Artuklu Üniversitesi’nin kendisini dünya standartlarda bir boyutta geliştirebilmesi ve üniversite camiasının ülke standartlarının yükseltilmesine katkıda bulunabilmesi için tüm Mardin Artuklu Üniversitesi mezunlarına ve tüm Mardinlilere önemli görevler düşmektedir.”dedi.
            MARMED kurulduğu günden bu güne katıldığı, yerel ve ulusal her platformda, üniversite öğrencilerinin sorunlarını, beklentilerini, çözüm önerileri sunarak dile getirdiğini ifade eden Akar, “MARMED’in misyonu öğrenci ve mezunları birbirleri ve üniversite ile sürekli bağlantı içinde tutmak, Mardin Artuklu Üniversitesi’nin uluslar arası platformda önde gelen bir eğitim ve araştırma kurumu olması yönünde atılacak adımlarda mezunların ve hayırsever vatandaşların üzerine düşecek görevlerin organize edilmesini sağlamaktır.”şeklinde konuştu. 
MARMED(Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlar ile Dayanışma Derneği)’nin yeni yönetimi şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler  
1-Süleyman Akar                               
2-Emrah Özdemir                              
3-Ahmet Alan                                    
4-Mehmet Kaya                                 
5-Gazi Yıldız                                     

Denetleme Kurulu Asıl                      
1-A.Rahim Koç                                             
2-Ekrem Akman                                            
3-Abdullah Ayli                     
           

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/marmed-2-olagan-genel-kurulunu-yapti)