matesis
dedas

Minikler okul harçlıklarını Gazze'ye bağışladı

Siirt Merkez Mehmetçik İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri, aralarında topladıkları paraları Filistin'de, Gazze'de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)Siirt Şube Başkanı ve İl Müftüsü Şakir Pinal’a teslim etti.
  • 20.12.2023 18:46
Minikler okul harçlıklarını Gazze'ye bağışladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Özgür Filistin’in yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin’e yardım kampanyası devam ediyor .

Bu kapsamda öğretmenleri ile birlikte Siirt İl Müftülüğünü ziyaret eden Mehmetçik İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri, topladıkları harçlıklarını Filistin ve Gazze’ye gönderilmek üzere İl Müftüsü Şakir Pinal’a teslim etti.

İl Müftüsü Şakir Pinal yaptığı açıklamada, "Kendi aralarında topladıkları harçlıklarını Filistin ve Gazze’ye gönderilmek üzere bizlere teslim ettiler desteklerinizden dolayı hepsine birer birer teşekkür ediyorum. Küçük yavrularımızın da Filistin ve Gazze’deki kardeşlerine destekçi olmak için harçlıklarını bizlere emanet etmesi bizim için çok değerli. Onların yardım etme duygusu ve oradaki arkadaşlarını düşünmeleri bizleri çok duygulandırdı. Allah yapmış oldukları yardımları dergahında kabul eylesin" dedi.

İLKHA

Yorum Yaz