# Nevşehir'de bir haftada 24 aranan şahıs yakalandı

> Nevşehir'de polis ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 24 kişi yakalandı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/nevsehir-de-bir-haftada-24-aranan-sahis-yakalandi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2026-11-03T00:33:02+03:00
- Güncelleme: 2026-11-03T00:33:02+03:00
- Yazar: ESRA ÜRÜNDÜ
- Kategori: GÜNDEM
- Ajans / kaynak: İLKHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2026/11/03/nevsehir-de-bir-haftada-24-aranan-sahis-yakalandi-709428.webp

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, açıktan hırsızlık, evden hırsızlık ve oto hırsızlığı olaylarıyla ilgili 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.


Aranan şahıslara yönelik çalışmalarda yakalanan 24 kişiden 7'si tutuklandı, 17'si adli makamlarca serbest bırakıldı.


Kentte meydana gelen 2 kasten yaralama, hakaret ve tehdit olaylarıyla ilgili 3 şüpheli hakkında da işlem yapıldı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Çalışmalar kapsamında kayıp olarak aranan 2 kişi bulunurken, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan uygulamalarda 1,46 gram esrar, 0,97 gram metamfetamin, 1 kesici-delici alet ile haciz yakalamalı 3 araç ele geçirildi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/nevsehir-de-bir-haftada-24-aranan-sahis-yakalandi)