# Ölü bulunan tüccarın katili iş ortağı çıktı

> Hatay’ın Erzin ilçesinde kayıp olarak aranırken 4 gün önce zeytin bahçesinde cesedi bulunan portakal tüccarı Zahit Şanlı’yı öldürdüğü ileri sürülen ortağı gözaltına alındı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/olu-bulunan-tuccarin-katili-is-ortagi-cikti
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-09-14T10:48:03+03:00
- Güncelleme: 2022-09-14T10:48:03+03:00
- Yazar: İHA
- Kategori: GÜNDEM
- Ajans / kaynak: İHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/09/14/olu-bulunan-tuccarin-katili-is-ortagi-cikti-312299.jpg

Hatay'ın Erzin ilçesinde kayıp olarak aranırken 4 gün önce zeytin bahçesinde cesedi bulunan portakal tüccarı Zahit Şanlı'yı öldürdüğü ileri sürülen ortağı gözaltına alındı.
--reklam--
Alınan bilgiye göre, Erzin'de tüccarlık yapan Zahit Şanlı (60), bir yakınından bir miktar para aldıktan sonra kayboldu. Ancak o günden sonra kendisinden haber alınamayan Şanlı, kayıp olarak aranmaya başlandı.
--reklam--
Şanlı'nın cansız bedeni, Turunçlu Mahallesi mevkisindeki zeytin bahçesinde bulundu.
--reklam--
Jandarmanın yaptığı çalışma sonunda Zahit Şanlı'yı iş ortağı S.S.'nin öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan S.S.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.
--reklam--
İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
--reklam--
Jandarma, cinayete yardım eden şahısların bulunması için de çalışmasını sürdürüyor.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/olu-bulunan-tuccarin-katili-is-ortagi-cikti)