# 'Ölümler mutluluğumuzu gölgeliyor'

> Mardin’in tanınmış organizatörü ve işletmecisi Ahmet Tatlıcıoğlu, düzenlenen düğün töreni ile yaşamını Seher Çeçen’le birleştirdi.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/olumler-mutlulugumuzu-golgeliyor
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2015-10-05T22:05:58+03:00
- Güncelleme: 2015-10-05T22:05:58+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2015/10/olumler-mutlulugumuzu-golgeliyor-23408.jpg

Mardin’de yaptığı sosyal ve sanatsal etkinliklerle kentte bugüne kadar birçok başarılı organizasyonun altına imza atmayı başarmış olan Ahmet Tatlıcıoğlu, Seher Çeçen ile yaşamını birleştirdi.

Kızıltepe Mova Salonda gerçekleştirilen düğün törenine Damat Ahmet Tatlıcıoğlu ile Gelin Seher Çeçen’in arkadaşları, mutlu günlerine şahitlik etmek ve heyecanlarını paylaşmak üzere yanlarında oldular.
Düğün salonuna el ele tutuşarak giren ve aileleri tarafından alkış ve zılgıtlarla karşılanan Damat Ahmet Tatlıcıoğlu ile Gelin Seher Çeçen, ilk danslarını yaptıktan sonra düğüne gelen misafirlerin doldurduğu masaları tek tek dolaşarak, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.  
Düzenlediği sosyal ve sanatsal etkinliklerin yanında bugüne kadar bir çok başarılı düğün organizasyonuna da imza atan Tatlıcıoğlu'nun kendi düğünündeki buruk duruşuna dikkatlerden kaçmadı. Dostlarına, yakasına yerleştirdiği zeytin dalı ve beyaz gülü gösteren Damat Tatlıcıoğlu, "Bu yeterince açıklayıcı değil mi" diye sordu. 
"YAŞANAN ÖLÜMLER MUTLULUĞUMUZU GÖLGELİYOR"
Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak ve birlikte yaşlanmak üzere çıktıkları yolda kendilerini yalnız bırakmamak adına yanlarında olan bütün aile dostları ve arkadaşlarına teşekkür eden Damat Ahmet Tatlıcıoğlu, kendileri için mutlu ama bir o kadar da buruk bir gün geçirdiklerinin altını çizdi.

Aylar önce alınan düğün tarihinin bölgede yaşanan olayların etkisiyle buruk bir mutluluğa dönüştüğünü kaydeden Tatlıcıoğlu, “Her genç gibi bizim de evlenip, mutlu bir yuva kurma gibi bir hayalimiz var. Çok şükür buruk da olsa bugün dostlarımızın katılımıyla bu hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Ancak şu bir gerçek ki, yaşanan olayların gölgesi ve üzüntüsü bizim mutluluğumuzu gölgeliyor. Hayatın devam ettiğinin gerçeğini de unutmadan; hepimizin içini yaktığına inandığımız bu ateşe biran önce su serpilmesini dilemek, inanıyorum ki bugün için dilenecek en büyük dileklerden evla ve önceliklidir.” dedi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/olumler-mutlulugumuzu-golgeliyor)