# Personele stres yönetimi eğitimi

> Kızıltepe Ticaret Borsası daha iyi bir hizmet sunabilmek için kurumsal yeniliklere bir yenisini saha ekledi. KTB Personellerine yönelik Stres Yönetimi Eğitimi verdirdi.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/personele-stres-yonetimi-egitimi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2015-12-06T11:44:23+02:00
- Güncelleme: 2015-12-06T11:44:23+02:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2015/12/personele-stres-yonetimi-egitimi-24162.jpg

Kızıltepe Ticaret Borsası, Akreditasyon Sistemi, Kalite Çalışmaları ve Personeline hizmet içi eğitim kapsamında planlanan ve tüm personelin katıldığı Stres Yönetimi Eğitimi Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Zübeyir Akçe tarafından verildi.
 
Kızıltepe Ticaret Borsası Genel Sekreteri Abdulkadir Şahin, “TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında personelin gelişimine olumlu yönde katkısı olan ve hizmet anlayışını değiştirecek eğitimleri plan dahilinde vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Zübeyir Akçe eğitim proğramında yaptığı konuşmada, “Stres ve Mücadele Yöntemleri başlıklı eğitim, personelin yoğun iş temposunda ve aile hayatında verimli olabilmesi günlük yaşananlara bakış açısını değiştirecektir. Kızıltepe Ticaret Borsası ve Mardin Artuklu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile Borsa Yöneticilerine, Üyelerine ve personeline verilen ve bundan sonra verilecek olan eğitimlerin moral ve motivasyon anlamında kişisel ve kurumsal kapasite artırımını destekleyeceğini düşünüyorum” dedi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/personele-stres-yonetimi-egitimi)