# Tutaşı'na Mıhallemilerden kitlesel destek

> AK Parti Artuklu Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Tutaşı'na Mardin'de yerleşik olan Rajni Mıhallemileri, kalabalık bir gurup eşliğinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik ettiler.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/tutasina-mihallemilerden-kitlesel-destek
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2019-01-21T18:55:00+03:00
- Güncelleme: 2019-01-21T18:55:00+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: GÜNDEM
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2019/01/tutasina-mihallemilerden-kitlesel-destek-37042.jpg

Mardin Artuklu Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Tutaşı'na destek ziyaretleri sürüyor. 

Seçim çalışmalarını gün boyu sürdürdüğü esnaf ziyaretleriyle gerçekleştiren Başkan Adayı Tutaşı, akşam saatlerinde Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ofisinde tebrik ziyaretlerini kabul etti. 

Tutaşı, Mardin'de yerleşik olan Rajni aşiretine mensup, Sincar, Öncel, Toparlı, Ülger, Sabuktekin ve Zeyneloğlu Aileleri kalabalık bir şekilde ziyaret ederek, adaylığını tebrik edip, başarı dileklerini iletti.

Mıhallemi Aşireti ileri gelenleri Cemal Sincar, Necmi Öncel, Mehmet Ülger, Süleyman Sabuktekin, Zeynel Abidin Toparlı, Mehmet Zeyneloğlu ile birlikte Başkan Adayı Abdulkadir Tutaşı'nın AK Parti'den aday gösterilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, 31 Mart'ta yapılacak belediye seçimlerinde tercihlerini AK Parti'den yana kullanacaklarını kaydettiler. 

Abdulkadir Tutaşı'na desteklerini ifade eden Aşiretin ileri gelenleri, Cemal Sincar, Necmi Öncel, Mehmet Ülger, Süleyman Sabuktekin, Zeynel Abidin Toparlı ve Mehmet Zeyneloğlu Tutaşı'nın Mardin'de geçmişte zor imkanlara rağmen iki dönem belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydederek, Tutaşı'nın Mardin'de herkesi ve herkesimi kucaklayabilecek bir aday olduğu görüşünde birleşerek, seçim çalışmaları için desteklerini dile getirerek, adaylığını kutladılar. 

Mıhallemi aşireti mensupları ve ileri gelenlerine yaptıkları nazik destek ziyareti için teşekkür eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Tutaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Tutaşı, seçim çalışmalarını sahada yoğun bir şekilde sürdürdüğünü kaydederek, "Mıhallemi Aşiretine çok değerli dostlarımız olan ileri gelenlerine gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah Artuklu'da gitmedik sokak çalmadık kapı bırakmayacağız. Herkesin ve herkesimin adayı olarak hedeflediğimiz başarıyı birlikte kutlayacağız" dedi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/tutasina-mihallemilerden-kitlesel-destek)