# Mardin Valiliği'nden resmi açıklama! Bu bölgelere girişler çıkışlar yasaklandı

> Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Nusaybin ilçesinde 4 mahalle 15 gün süre ile Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildiği açıklandı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/gundem/valilik-acikladi-o-bolgeler-15-gun-ozel-guvenlik-bolgesi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2024-07-30T15:18:52+03:00
- Güncelleme: 2024-07-30T15:25:00+03:00
- Yazar: BEŞİR ŞAVUR
- Kategori: Asayiş
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2024/07/30/mardin-valililigi-nden-resmi-aciklama-bu-bolgelere-girisler-cikislar-yasaklandi-502171.png

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadalere yer verildi:

"Milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla;

Mardin İli Nusaybin İlçesi Karacaköy, Doğanlı, Kuyular ve Çalıköy Mahalleleri sınırlarında bulunan bölgelerde 30 Temmuz 2024 (Dahil) – 13 Ağustos 2024 (Dahil) tarihleri arasında (15) on beş gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edilmiştir.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince Vatandaşlarımızın; Söz konusu yasağa uymaları kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir.
 
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur."

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/gundem/valilik-acikladi-o-bolgeler-15-gun-ozel-guvenlik-bolgesi)