# İsrail'in Şifresi - Hakan Yılmaz Çebi Kitap özeti, konusu ve incelemesi

> İsrail'in Şifresi kimin eseri? İsrail'in Şifresi kitabının yazarı kimdir? İsrail'in Şifresi konusu ve anafikri nedir? İsrail'in Şifresi kitabı ne anlatıyor? İsrail'in Şifresi PDF indirme linki var mı?  İsrail'in Şifresi kitabının yazarı Hakan Yılmaz Çebi kimdir? İşte İsrail'in Şifresi kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi...

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/kitap/israilin-sifresi-hakan-yilmaz-cebi-kitap-ozeti-konusu-ve-incelemesi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-08-17T11:00:03+03:00
- Güncelleme: 2022-08-17T11:00:03+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: Kitap
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/08/17/hakan-yilmaz-cebi-kimdir-hakan-yilmaz-cebi-kitaplari-ve-sozleri-291946.jpg

Kitap Künyesi
 Yazar: Hakan Yılmaz Çebi 
 Yayın Evi: Pegasus Yayınları 
 İSBN: 9786055943509 
 Sayfa Sayısı: 360 
--reklam--
İsrail'in Şifresi Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti
İSRAİL'İN ŞİFRESİ
İsrail'in Filistin'i yok etme planları
Gazze'de Filistinlilere Yaşatılan İnsanlık Dramı
Tevrat'ta Yehova'nın ahid aldığı; Petrollü Topraklar (Oily Iands), Sulu Topraklar (Watery Lands), Kutsal Topraklar (Holly Lands) Ülkesi Neresi?

İsrail'in Tevrat'a göre sınırları: "Güneyde tüm Sina Yarımadası ve buna ek olarak Kuzey Mısır'ın Kahire'ye kadar uzanın parçası; doğuda Ürdün'ün tamamı ve Suudi Arabistan'ın kuzey bölgesi; Kuveyt'in tümü ve Irak'ın çok büyük bir bölümü; kuzeyde Lübnan'ın ve Suriye'nin tamamı; buna ek olarak Türkiye'nin Van Gölü'ne kadar uzanan büyük bir parçası ve batıda Kıbrıs!" (Israel Shakak, Jewish History, Jewish Religion, s. 9)

İstihbarat kaynakları, Güneydoğu'daki "turist" görüntüsü altında ajan trafiğinin yoğunlaştığına dikkat çekiyor GAP'a gösterilen bu İsrail ve MOSSAD'ın ilgisinin stratejik anlamı nedir?

"Büyük Ortadoğu Stratejisi" ismiyle kamufle edilen ve A.B.D. Dışişleri Bakanı Condaleezea Rice'ın "22 ülkenin sınırları değişecek" açıklamasının ardından Irak'ın işgaliyle başlayan savaş, aslında Tevrat'ta bahsedilen (Megiddo) 3. Dünya Savaşı mı?

Dönemin ABD Dışişleri Bakanı James Baker'ın Özal'a teklif ettiği Üç İsrail Planı" nedir?
"Türkiye" ve "KriptÜlkeler" bu plan dahilinde eyaletlere nasıl bölünecek?
ABD savaş sonrası Ortadoğu'da Kürdistan'a ikinci, onu himaye edecek Türkiye'ye ise üçüncü İsrail rolünü mü verdi?
Türkiye, İran4daki nükleer tesislere saldırılmasına seyirci kalırsa, GAP'ın bombalanmasına açık kapı mı bırakır?
ABD, D'Israell planları gereği Bakan, Kafkas ve Ortadoğu ülkelerini, "Yakın Doğu Devleti" adı altında mı yapılandırıp kontrol edecek?
--reklam--
İsrail'in Şifresi Alıntıları - Sözleri
Abd, israil planları gereği ortadoğu ülkelerini Yakın Doğu Devleti adı altında yapılandırıp kontrol edecek.
Ormanda olup bitenleri anlamak istiyorsan, Büyük Ayı'nın izlerini takip et.
--reklam--
İsrail'in Şifresi İncelemesi - Şahsi Yorumlar
Tarih: Nil ve Dicle Nehirleri arası dahil tüm dünyaynın kendilerine ait olduğunu iddia eden Yahudiler , kendi topraklarında yaşayan insanları hırsız ve hayvan olduklarını iddia ediyor. Hırsızlıklarından dolayı o insanları öldürmenin de sevap olduğunu söylüyor. Böyle düşünce de olan topluluk hiç kimseye yandaş olamaz. Kimseye menfaat sunmaz. Sunsa da geçicidir. (Rahmi KOÇ) 
Israel: I-------> Iraq-Iran (Irak-İran)
S------> Syria (Suriye)
R------> Royalty of Jordan (Ürdün)
A------> Arabia (Arabistan)
E------> Egypt (Mısır)
L------> Lebanon (Lübnan)
Tevrat*ı ilahi bir kitapdan çok muhasebe kitabı gibi kullanıyor olmaları çok ilginç. Israil e bir çok kez gittim ve sokaklarda devletin para verdigi sıradan vatandaşları da gördüm tek görevleri var din! Kafalarında "kipa" (kep) boş boş sokaklarda gezerler. Tüm güvenlikler uzun menzilli silâhlarla gezer. Türk lere özel üst aramaları beni gururlandirir çünkü korku belirtisidir . Gözleri her daim tetikte olan yahudiler aynı zamanda siviller dahil ajan gibi bir-çok dili Türkçe de dahil aksanla konuşabilirler. (Çarkcı RIFAT) 
Gerçekten üzerinden yıllar geçse de adı aklımda kalacak olan kitap. İçerisinde fazlasıyla ilginç bilgileri bulabilir keyifle okuyabilirsibiz. Şiddetle tavsiye ediyorum (Emrah DÜZ) 
--reklam--
İsrail'in Şifresi PDF indirme linki var mı?
--reklam--
Hakan Yılmaz Çebi - İsrail'in Şifresi kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de İsrail'in Şifresi PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.
Kitabın Yazarı Hakan Yılmaz Çebi Kimdir?
 

Aslen Trabzon, Sürmene nüfusuna kayıtlı olan 31.03. 1968 tarihinde Zonguldak’ta doğdu. İlkokulu mistik birçok olaya şahitlik ettiği Rüzgarlımeşe ilkokulunda, ortaokulu ise (orta ikinci sınıfa kadar) Zonguldak Merkez Ortaokulu’nda okudu. Daha sonra babasının emekliliği nedeniyle ortaöğretimini Trabzon/Araklı Lisesinde tamamladı.

Üniversite tahsilini Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Halk Bilimi Bölümünden mezun olarak tamamlayan Çebi, daha üniversite tahsilinin ikinci sınıfında Zaman Gazetesi’nin Ankara’daki merkezinde özel haberci olarak göreve başladı. İlk haberleri; “Tartışmalı Mescid Açıldı”, “Iraklı Soydaşlarımız Vatandaşlık İstiyor”, “Bu Ocaklar Bediüzzamanlar’ın, İskilipli Atıf Hocaların Yetiştiği Ocaklar olacak!” haberleriyle dikkat çeken Çebi, Türk basınında örnekleri görülmeyen misyon gazeteciliğin de öncülerinden oldu. Daha sonra İhlas Haber Ajansı- TGRT, Vakit Gazetesi, Ayyıldız, Sağduyu, Ortadoğu gibi gazetelerde özel haberci, haber müdürü, yardımcı yönetmen, köşe yazarı gibi vasıflarla görev yapan Çebi, bir çok tanınmış firmada da Halkla İlişkiler görevini yürüttü.

Üniversite tahsili sırasında ve öncesinde bir çok birinci lig futbol kulübünün alt yapısında yer alan Çebi, Uzakdoğu savunma sporları, paraşüt ve su sporları eğitimleri de aldı.

Genç Şair Ödülü, Üniversiteler arası Kompozisyon ödülü, Türk- İslam Dünyasının Birliğine ve Kardeşliğine yaptığı hizmetlerden dolayı da stratejik kurumlar tarafından çeşitli ödüller alan Çebi, halen Almanya üzerinden yayın yapan MPL TV de, “HAZIR KITA” (www.mpl.tv.tr ) isimli tüm dünya gizli teşkilatlarının habis örtülü harplerini deşifre eden bir program hazırlamaktadır. 

Rize’nin Hanedar sülalesinden Sevgi Hanımla evli olan Gazeteci Yazar Hakan Yılmaz Çebi, Azra İrem ve Ahu Deniz isimli iki çocuk sahibi...Yirmiye yakın eseri yayınlanan Çebi’nin eserlerinden bazıları şöyle sıralanmaktadır:

Amerika'nın Derin Devleti
Hakan Yılmaz Çebi
Karakutu Yayınları, Kasım 2006

Gizli Güçler ve Metafizik İstihbarat
Hakan Yılmaz Çebi
Nokta Yayınları, Nisan 2007

Atatürk Mason muydu?
Hakan Yılmaz Çebi
Nokta Yayınları, Ekim 2006

Türkiye'nin Petrol Savaşları
Hakan Yılmaz Çebi
Karakutu Yayınları, Eylül 2006

Devlet İçin Devlete Rağmen
Hakan Yılmaz Çebi
Truva Yayınları, Eylül 2006

3. Dünya Savaşı Meciddun Dağı'ndaki Sır Tek Dünya Hakimiyeti ve İsrail Stratejileri
Hakan Yılmaz Çebi
Karakutu Yayınları, Şubat 2006

İsrail'in Şifresi
Hakan Yılmaz Çebi
Pegasus Yayınları, Şubat 2006

Tek Dünya İmparatorluğu Meciddun Dağındaki Sır
Hakan Yılmaz Çebi
Kum Saati Yayıncılık, Nisan 2005

JudaSofya Ayasofya ve Patrikhane Üzerinden Oynanan Gizli Oyunlar
Hakan Yılmaz Çebi
Pegasus Yayınları, Ocak 2006

Kara Divan Yeraltının Gizli Tarihi
Orkun Uçar, Hakan Yılmaz Çebi
Karakutu Yayınları, Haziran 2006

Şeytan'ın Ayetleri Gizlenen Talmud Yasaları
Hakan Yılmaz Çebi
Emre Yayınları, Mart 2007

İsrail'in A Planı
Hakan Yılmaz Çebi
Nokta Yayınları, Eylül 2006

Para - Petrol ve Son Perde 
Hakan Yılmaz Çebi
IQ Kültür-Sanat Yayıncılık, Ağustos 2003

21. Yüzyıl Savaşları ve Hedefteki Türkiye
Hakan Yılmaz Çebi
IQ Kültür-Sanat Yayıncılık, Mart 2003

Bu Topraklarda Petrol Var
Hakan Yılmaz Çebi, 
Okul Yayınları

Kutsal Tabut
Hakan Yılmaz Çebi, 
Nokta Yayınları

 
--reklam--
Hakan Yılmaz Çebi Kitapları - Eserleri
İsrail'in Şifresi
Metafizik İstihbarat
Gizlenen Dünya Tarihi
Atatürk Mason Muydu?
Tapınak Kanunları
3. Dünya Savaşı
Kara Divan
İşaret Masonluğun Gizli Dili
İsrail'in Gizli Planı
Beynimdeki Yabancı
Yüzyılların Sırları
Türkiye'de Petrol Kime Saklanıyor
Ayasofya
Yakaza Adamları
Zihin Kontrol Operasyonları
Araf’ın Ricalleri
Üç İsrail
Yeraltının Saklı Hazineleri
Son İşgal
Kutsal Tabut
İsrail'in A Planı
Çalınmış Vatan Filistin
İllüminati Deşifresi
Bir Yahudi Ütopyası: Vadedilmiş Kürdistan
Devlet İçin Devlete Rağmen
Türkiye'nin Petrol Savaşları
İsrail'in Esrarı
Amerika’nın Derin Devleti
Son İşgal
Tek Dünya İmparatorluğu Armageddon
ŞEYTAN'IN AYETLERİ
Satanizmle Mücadele El Kitabı
Kızıl Elma Şuuru
Metafizik İstihbarat
İsrail'in A Planı
Küresel Virüs Operasyonu
Bu Topraklarda Petrol Var
22 Harfin Sırrı
Kara Divan
Judasofya
İlluminati'nin Şifresi
Tek Dünya İmparatorluğu: Meciddun Dağındaki Sır
--reklam--
Hakan Yılmaz Çebi Alıntıları - Sözleri
Ormanda olup bitenleri anlamak istiyorsan, Büyük Ayı'nın izlerini takip et. (İsrail'in Şifresi)
IMF'nin kucağına düşen, istihdamı, yatırımı düşünemez. (Türkiye'nin Petrol Savaşları)
Abd, israil planları gereği ortadoğu ülkelerini Yakın Doğu Devleti adı altında yapılandırıp kontrol edecek. (İsrail'in Şifresi)
Ne oluyor bu ülkede?Anlasan kaç kilometre yazar! (Devlet İçin Devlete Rağmen)
Bir de dünyanın gittiği bir taraf var .Biz dünyanın gittiği tarafın tersine gidemeyiz. (Devlet İçin Devlete Rağmen)
Güneşimizin merkez reaktörü helyumla dolduğunda, kırmızı bir dev olana kadar genişleyecektir. Bu işlemin başlaması, Merkür, Venüs ve Dünya’nın sonu demektir. (Gizlenen Dünya Tarihi)
Savaşlar kadar milletleri borçlandıran ve zayıf düşüren hiçbir şey yoktur. Bu yüzden hem 1. Ve 2. Dünya Savaşları ardından Konsil, amacına yönelik çok önemli adımlar atmıştır. (İsrail'in Esrarı)
Kuzey Kore'nin dış dünyadan daha çok tecrit edilmesi halinde kaybedecek bir şeyi kalmayan bu fakir ülkenin nükleere başvurabileceği endişesi bulunuyor. (Son İşgal)
Çin bir uluslar hapishanesidir. Adı sözde halk cumhuriyeti olan fakat Han Çinlilerinin egemenliğinde olan, Çin kültür ve medeniyetini esas alan, Doğu Türkistanlıları ve Tibet ve İç Moğolistan'ı sürekli olarak baskı altında tutan, halkları azınlık duruma düşürerek asimile etmeye çalışan emperyalist bir devlettir. (Son İşgal)
Aktif hayatın dışına itilen melekelerini kullanamayan her idealist, her fikir adamı evlerine kapatılmış her müspet yetenek birer mağaralarına kapatılmış "Ashab-ı Kehf" evladı gibidir. Onların mağarası modern hayatın getirdiği istifleme betonarme binalardır...
"ashab-ı Kehf, ahir zamanda gelecek Mehdi'nin (Kurtarıcı) yardımcıları olur". (Mektubat-ı İmam-ı Rabbani) (Kutsal Tabut)
Böyle batı çıkarlarına karşı çıkacak ulusal güç ve direnç kalmayacak,sistemin çarkları rahatlıkla işleyecektir (İsrail'in A Planı)
Çapı 5 ilâ 6 kilometre olan dev bir meteorun dünyaya düşmesi, 60 kilometre çapında geniş bir krater meydana getirecek. Birer megatonluk bir milyon atom bombasının yaptığı etkiyi yapacak. Ayrıca çarpma sonucu yer sarsıntıları uzun süre devam edecek. Denizler kararacak ve 3-4 ay sürecek olan ‘Nükleer Kış’ görülecek, güneş ışınları nükleer enerji yüzünden engelleneceği için dünya buzul çağına dönecek. (Gizlenen Dünya Tarihi)
Ağlıyordum, üstelik hıçkıra hıçkıra. Sesimi herkes duysun yaşadıklarımı herkes anlasın istiyordum. (Metafizik İstihbarat)
Gözünü kapayan ancak kendisine karanlık yapar... (Devlet İçin Devlete Rağmen)
Sonradan mı ilkelleştik, felaketlerle geçmişimizi unutup uygarlığımızı tekrar tekrar mı kurduk? (Kara Divan)
O her yönüyle Türk’tü Türklüğüyle iftihar ediyordu ve bütün amacı, ülkesini hiçbir yetkisi kalmamış padişahtan veya yabancıların pençesinden kurtarmaktı. (Atatürk Mason Muydu?)
Yahudilikte dikkate değer en büyük özellik, bir Yahudi misyonerliğinin olmayışıdır. Yahudi anneden doğmayan hiç kimse yahudi olamaz, yahudiliğe giremez ve kabul edilemez. Tevratta bu olayın belirtisi "Sara, İbrahime bir oğul doğurdu... Rebekka, ishak'a bir oğul doğurdu." (İsrail'in Esrarı)
Bir ağacı, bir çekirdeğe sığdırır gibi bir hayatı bir ana sığdırmışlardı adeta. (Metafizik İstihbarat)
Mustafa Kemal Atatürk'ün 1935 yılında "Cehennem olun gidin. Defolun karşımdan! Yahudi uşakları," diyerek Çankaya Köşk'nden kovduğu Türkiye Masonları, 70 yıl sonra Sezer döneminde Köşk'e geri döndü. (Atatürk Mason Muydu?)
Halkın içerisinde halkın profesyonelleri var, halk adamları var. Bunlar belki bir üniversitenin önünden geçmemiş insanlardır ve belki bunlar kütüphanelerde olan kitapları değil kütüphanelerin üstünde olan kitaplardan beslenmiş insanlardır. (Kara Divan)

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/kitap/israilin-sifresi-hakan-yilmaz-cebi-kitap-ozeti-konusu-ve-incelemesi)