# Sapphique - Incarceron 2 - Catherine Fisher Kitap özeti, konusu ve incelemesi

> Sapphique - Incarceron 2 kimin eseri? Sapphique - Incarceron 2 kitabının yazarı kimdir? Sapphique - Incarceron 2 konusu ve anafikri nedir? Sapphique - Incarceron 2 kitabı ne anlatıyor? Sapphique - Incarceron 2 PDF indirme linki var mı?  Sapphique - Incarceron 2 kitabının yazarı Catherine Fisher kimdir? İşte Sapphique - Incarceron 2 kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi...

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/kitap/sapphique-incarceron-2-catherine-fisher-kitap-ozeti-konusu-ve-incelemesi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-05-03T15:00:03+03:00
- Güncelleme: 2022-05-03T15:00:03+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: Kitap
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/05/03/catherine-fisher-kimdir-catherine-fisher-kitaplari-ve-sozleri-214144.jpg

Kitap Künyesi
 Yazar: Catherine Fisher 
 Çevirmen: Dost Körpe 
 Orijinal Adı: Sapphique 
 Yayın Evi: Pegasus Yayınları 
 İSBN: 9786055289515 
 Sayfa Sayısı: 432 
--reklam--
Sapphique - Incarceron 2 Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti
Kalbin kilidini hangi anahtar açar?

 Finn canlı Hapishane'den, korkunç Incarceron'dan kaçtı; ama orayı hatırladıkça acı çekiyor çünkü kardeşi Keiro hâlâ içeride.

 Claudia, Finn'in Kral olmasında ısrarlı, oysa Finn kendi kimliğinden bile şüphe ediyor.

 Deli büyücü Rix, Hapishane'nin şimdiye kadar sevdiği tek insan olan Sapphique'in Eldiven'ini gerçekten buldu mu?

 Keiro, Eldiven'i çalarsa dünya yıkıma mı sürüklenecek?

 Biri içeride, diğeri dışarıda.

İkisi de özgürlük arayışında.

 Sapphique gibi.
 (Tanıtım Bülteninden)

--reklam--
Sapphique - Incarceron 2 Alıntıları - Sözleri
Kaçış yolumuz ölümdür belki de...
Canım acıyor, ve bu gerçek olduğu anlamına geliyor!
Zaman şeyleri böyle dönüştürüyordu ve insanın bedeni insana böyle ihanet ediyordu..
Gerçeğe katlanmak zordur...
Yüzyıllardır kaçmayı arzuluyorum ama kim kendinden kaçabilir ki?
Karanlığın öyle derinlerine düştüm ki boşluğun dibi yok gibiydi...
"Insanlar çirkinlik görmek için para veriyorlar. Böylece kendilerini insan gibi hissediyorlar!"
Hayatta hep böyle değil midir zaten?

"Birini kaybetsek, yerini bir başkası alacak."
"Ölüm; ondan korkarız. Ondan uzak durmak için her şeyi yaparız. Oysa ölüm İki tarafa açılan bir kapıdır. Ölülerin yaşadığını göreceksiniz!"
Kaçmak yetmez; soruların yanıtını vermez. Özgürlük değildir.
--reklam--
Sapphique - Incarceron 2 İncelemesi - Şahsi Yorumlar
An itibariyle bitirdim. Devam kitabı kaldığı yerden devam ediyor heyecanlı ve sıkmayan bir şekilde. İlk kitap gibi günün tamamı okumaya gidiyor çok sürükleyici. Anlatılan hikayenin sonu tatmin edici fakat bu serinin bitmesine üzüldüm evet sonunu merak ediyordum ama hiç bitsinde istemiyordum. Çok güzel bir evren. Çok karakter yok ama kendi içinde hepsine yakınlık kurmami sağladı. Bence distopya-ütopya karışımı bir yeni dünya kitabı. Bilim kurgu falan seviyorsanız okuyun pişman olursunuz ama hızlı bittiği için:) (ömer faruk başekin) 
Merhaba, iyi haftalar 1K dostlarım :) Ve sonunda Incarceron serisini bitirdim. İlk kitap olan Incarceron'a göre, ikinci kitap 'Sapphique' daha hareket doluydu. Sıkılmadan çabucak okudum. Konu ilk kitabın yorumunda aktardığım gibi fantastik... İyi, kötü,dostluk,vefa benzeri duyguları görüyoruz. Aslında değişik bir konu olmuş, kitap süresince değil ama bitirdiğimde bunları yaşasak nasıl bir şey olur dedim ama sabah uyandığımda unutmuştum :) Galiba benim fantastik kitap limitim bayağı dolmuş. Bu tür kitaplara bağmlı olanlar rahatlıkla okuyabilir. Sevgiyle kalın :) (ESRA KADIOGLU) 
İlk kitapta devam eden tempo ikinci kitapta devam etti, severek okudum ama yazar sonunu bağlayamadı ucu açık kaldı ne biliyim bir şeyler eksikti sanki... (Elif Küçükler) 
--reklam--
Sapphique - Incarceron 2 PDF indirme linki var mı?
--reklam--
Catherine Fisher - Sapphique - Incarceron 2 kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de Sapphique - Incarceron 2 PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.
Kitabın Yazarı Catherine Fisher Kimdir?
1957 doğumlu İngiliz yazar ve şair. Fantastik çocuk kitapları ve şiirleri vardır. 'İmmrama Wac Genç Yazarlar Ödülü'nü ve 1990 yılında 'Cardiff Uluslararası Şiir Yarışma'sını kazanmıştır. Arkeoloji eğitimi almış ve yaratıcılık, yazarlık konusunda dersler vermektedir.

Tip olarak Ursula Le Quin'e benzetilmektedir. Yaklaşık 19 kitabı vardır fakat sadece bir kaç tanesi Türkçe'ye çevrilmiştir.
--reklam--
Catherine Fisher Kitapları - Eserleri
Incarceron
Sapphique - Incarceron 2
Kahin
Çöl
Güneş
--reklam--
Catherine Fisher Alıntıları - Sözleri
"Insanlar çirkinlik görmek için para veriyorlar. Böylece kendilerini insan gibi hissediyorlar!" (Sapphique - Incarceron 2)
Özgürlük hayatta kalmak için
küçük bir bedel. (Incarceron)
"Tanrılara karşı bir kılıç ne işe yarar?"
"Suyu kesebilir misin? Ölüm kanarmı?" (Güneş)
İnsanlar nasıl bu kadar çabuk değişebiliyorlardı? (Kahin)
Bilmediğin bir şeye üzülmezsin... (Kahin)
Güneşi gördüm içimi ısıttın ay gördüm yüzünü gördüm Gül gördüm seni kalbini hissettim :) (Güneş)
Yozlaşma yavaş yavaş yayıldığından
fark etmekte geç kaldık. (Incarceron)
Bir zamanlar, bundan uzun zaman önce bütün dünyadaki hayallerin depolandığı yere gitmiştim.
Müzik düşleri, çocukların sevinçleri, henüz yazılmamış şiirler, yaşlı kadınların biriktirilmiş anıları. Hepsi oraya yığılmıştı, mağaranın içinde bir araya toplanmıştı.
Ama o mağarayı bir daha asla bulamadım. (Çöl)
"Gülmekten hoşlandığımı keşfettim. Kuyruğunu kovalayan kediye, altının parlaklığına gülüyorum. İnsanların aptallığına da." (Güneş)
"Ama yol uzun ve tanrılar bile bazen yorulur bu yüzden dünyayı bir portakala çevirdim ve soydum. Nefis kokuyor ve suları damlıyor." (Güneş)
"Pişmanlık cam bir dağdır. Kaygan ve tırmanması imkansız." (Çöl)
Vicdan ve utanç öyle
nadide ki. İlgimi çekiyorlar. (Incarceron)
Yüzyıllardır kaçmayı arzuluyorum ama kim kendinden kaçabilir ki? (Sapphique - Incarceron 2)
"Pişmanlık cam bir dağdır. Kaygan ve tırmanması imkansız." (Çöl)
Sadece özgürlüğü tanımış kişi
Tanımlayabilir kendi hapishanesini. (Incarceron)
"Ölüm çiçeklerin en kırmızısı mıdır? (Kahin)
Hayatta hep böyle değil midir zaten?

"Birini kaybetsek, yerini bir başkası alacak." (Sapphique - Incarceron 2)
Tünelin ucunda dünya var, tırmanarak hızla ilerliyorum ve sizin yaşadığınız yere geliyorum. (Kahin)
Kaçış yolumuz ölümdür belki de... (Sapphique - Incarceron 2)
Ölüm bile bir çeşit özgürlük olur. (Incarceron)

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/kitap/sapphique-incarceron-2-catherine-fisher-kitap-ozeti-konusu-ve-incelemesi)