tatlidede

Kızıltepe-Mardin Yolu'nda kaza

Kızıltepe-Mardin Karayolu'nda seyir halinde bulunan araç sebebi öğrenilemeyen bir nedenle takla atarak ters döndü.
  • 16.10.2021 15:10
Kızıltepe-Mardin Yolu'nda kaza

Kızıltepe'den Mardin'e seyir halinde bulunan özel bir araç, sebebi öğrenilemeyen bir nedenle yol üzerinde takla atarak ters döndü.

Edinilen bilgilere göre; Kızltepe'den Mardin'e doğru seyir halinde bulunan sürücüsü öğrenilemeyen 33 NVP 02 Plakalı özel araç Sanayi sitesi yakınlarında sebebi öğrenilemeyen bir nedenle kaza yaptı.

Sürücüsünün aracı yol ortasındaki refujlara çarpması ile direksyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşandığı iddia edilen kaza nedeniyle araçta bulunanlar yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri ile olay yerinde bulunan vatandaşların ilk müdahelesiyle araçtan çıkarılmaya çalışılan yaralılar daha sonra olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle ambulanslarla hastanelere nakledildi. 

Kazada yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı, genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Kaza nedeniyle Kızıltepe'den Mardin'e ulaşımın sağlandığı yol şeridinde araç trafiği bir süreliğine dururken, kazayla ilgili adli inceleme başlatıldı.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz