tatlidede

Kızıltepe’de elektrik kesintisi uyarısı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinin bazı mahallelerinde değişik saatler arasında elektrik kesintileri uygulanacağı açıklandı.
  • 27.11.2022 18:27
Kızıltepe’de elektrik kesintisi uyarısı

Mardin Valiliği, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Mardin il Müdürlüğü tarafından yapılacak kesintiler ile ilgili yaptığı duyuruda, Dicle EDAŞ tarafından yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Yaşanacak elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler ve tarih ile saatleri şu şekilde.

DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından bildirilmiştir:

Elektrik kesintisi nedeniyle Kızıltepe ilçesinden: Akkoç, Akçapınar, Demet, Sürekli, Yüksektepe, Akalın, Akyazı, Akyüz, Alemdar, Altıntoprak, Arıtepe, Aslanlı, Barış, Büyüktepe, Gümüşdere, Güneştepe, Günlüce, Halkalı, Işıklar, Karakuyu, Kengerli, Sanayi, Sandıklı, Yeşiller, Yolüstü, Akziyaret, Akça, Araköy, Dörtyol, Hacıhasan, Hakverdi, Kalaycık, Karakulak, Kılduman, Sürekli, Tuzluca, Yamanlar, Yaylım, Yeşilköy, Çitlibağ mahalleleri;

Mazıdağı Konur mahallesi ve Denk ilçesinden: Ambarlı, Boyaklı, Gölbaşı, Karaburun , Konuk, Kovanlı, Çayköy mahalleleri etkilenecektir.

Kızıltepe-2 Trafo Merkezi ile irtibatlı F5 Havaalanı ve F9 itfaiye fiderleri üzerinde bulunan Datsan KÖK’te Arıza Bakım Onarım Birimimiz tarafınca XLPE kablo bağlantı çalışmaları nedeniyle 28.11.2022 Pazartesi günü 10:00-14:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akziyaret, Atatürk, Ersoylu, Işıklar, Kahraman, Koçhisar, Selahattin Eyyubi, Tepebaşı, Turgut Özal ve Yenimahalle Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz