tatlidede

Mardin Park'tan Gazetecilere Check-up hizmeti

Mardin Park Hastanesi 10 Ocak Gazeteciler Gününe Özel il ve ilçelerde görev yapan gazetecilere ücretsiz Check-up hizmeti verildi.
  • 13.01.2022 15:48
Mardin Park'tan Gazetecilere Check-up hizmeti

Hastanenin Halkla İlişkiler Müdürü Sadettin Ersöz, tarafından karşılanan gazeteciler, kendilerine uygulanılacak Check-Up için hasta yönlendirme görevlilerinin refakatinde ilgili birimlere götürülerek ilgili tetkik ve muayeneye tabii tutuldu.

Mardin'de kurulan ilk Özel Hastane olma özelliği taşıyan Mardin Park Hastanesi; 67 hasta yatağı, 33 kuvözlü yeni-doğan yoğun bakım, 30 yetişkin yoğun bakım ve daha birçok sağlık hizmetiyle Mardin ve çevre illere hastalara hizmet veren Özel Mardin Park Hastanesi şehirde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle tanıdığı ücretsiz Check-up hizmetini geneleksel hale getirerek sürdürüyor.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Mardin Life Gazetesi Yazı işleri Müdürü Kadir Üründü, Mardin Life Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan, Mardin İpekyolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Salih Keskin, Kır'atım Gazetesi temsilcisi Mustafa Erkar, Yurt Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydoğan ile Mardin'de görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcisi geleneksel hale getirilen Check-up hizmetinden yararlandı.

Özel Mardin Park Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Sadettin Ersöz, Gece gündüz demeden görevleri başında olan gazetecilerin sağlıklı bir bünyeye sahip olmaları için Mardin Park Hastanesi kurumsal yönetimin aldığı sosyal sorumluluk bilinciyle imkanları dahilinde gazetecilere destek oluyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Gazetecilerin zor ve meşakkatli bir görev yaptığına işaret eden Ersöz, "Halkın haber alma hakkını zor şartlar altında yerine getiren basın mensupları kamuoyunu gelişmelerden haberdar etme adına önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar. Bu özel günlerinde Mardin’de görev yapan basın mensuplarımızın sağlıklı bir bedene sahip olmaları ve bunu sosyal yaşamlarına da pozitif anlamda yansıtabilmeleri açısından kurumsal olarak bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Bu özel günlerinde Mardin Park Hastanesi olarak; basın mensuplarımıza bu günümüzü ayırarak onları Check-up’tan geçirme kararı aldık ve bu uygulamayı üç yıldır gerçekleştirerek, geleneksel hale getirdik. Misafirimiz olan gazetecilerimizi yöneticilerimizin şahsında bugün ağırlıyor olmaktan ve ilgili tetkikleri uyguluyor olmaktan dolayı son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Check-up uygulamamızın sonunda çıkan tetkikler ve sonuçlar gösteriyor ki; Maşallah bütün gazetecilerimiz, tıpkı karakterleri gibi, sağlıklı bir beden ve bünyeye sahipler. Bütün gazetecilerimize bundan sonraki yaşamlarında da tıpkı bugünkü gibi sağlıklı bir yaşam diliyoruz. Basın mensuplarımıza hastanemizin kapıları her zaman ardına kadar açıktır.” diye konuştu.

Özel Mardin Park Hastanesi yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Gazetecilerin sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla her yıl geleneksel hale getirilen 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Check-up uygulamasını taktirle karşıladıklarını söyledi.

MESLEKTAŞLARIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Özel Mardin Park Hastanesi’nin şehirde daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunulması konusunda Mardin’de önemli bir görev ifa ettiğini kaydeden Üründü, “Öncelikle Özel Mardin Park Hastanesi yöneticilerine gazetecilere yönelik yaptıkları bu örnek uygulamadan dolayı tebrik ediyorum. Zira; herkesin sağlıklı bir şekilde görevini ifa edebilmesi için çalışan gazetecilerin sağlığı da resmisi ya da özeli hiç fark etmez bütün sağlık kurumlarının ilgisi dahilinde olması gerekiyor. Bu ilgiyi beklemek gazetecilerin en tabii hakkıdır. 25 yıla aşkın süredir gazetecilik yapan bir meslek mensubu olarak özel bir sağlık kurumunun ilk kez böylesine güzel bir sosyal sorumluluğun içerisine girdiğini görüyor olmaktan meslektaşlarım adına mutluluk duyuyorum.  Biz gazeteciler, yoğun çalışma temposu nedeniyle, sağlık sorunlarımızı her zaman ihmal eder, öteleriz. Meslektaşlarımızda yoğun olarak, gözlerinde görme kaybı, boyun ve bel fıtığı rahatsızlığı, strese bağlı olarak da baş ağrıları sık karşılaşılan rahatsızlıkların başında geliyor. Bu rahatsızlıklarla ilgili teşhis ve belirtileri daha erken fark edilip, tedbir alınması için tıpkı bugün yapıldığı gibi; benzer uygulamaların 10 Ocak gibi gazeteciler açısından önemli bir günün takvimine  bağlanarak geleneksel hale getirilmiş olması hepimizin ortak sevinci olmuştur. Bu vesileyle Mardin Park hastanesi yönetimine ve her fırsatta gazetecilerin sağlık sorunlarıyla yakından ilgilenen kurumun Halkla İlişkiler sorumlusu Sadettin Ersöz'e teşekkür ediyorum. ” dedi.

Mardin Özel Park Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Sadettin Ersöz, Gazetecilere yönelik yapılan Check-up uygulamasının ardından hastane yönetimi adına gazetecilere iyi dileklerini iletti.

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
maşallah
14.01.2022 / 09:21

Maşallahınız var. Haberler pozitif çıkar da neye karşılık?

Yorum Yaz