tatlidede
tatlidede

Mardin’de trafik kazası: 4 yaralı

Mardin’de Artuklu, Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerini bir birine bağlayan kavşakta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
  • 13.01.2023 20:35
Mardin’de trafik kazası: 4 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Artuklu’ya bağlı Alakuş Üçyol mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 47 ABJ 783 plakalı araç ile plakası henüz öğrenilemeyen bir başka araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı. 

Yaşanan feci kazanın etkisiyle araçta sıkışan yaralılar, olay yerinden geçen vatandaşların haber vermesiyle kaza yerine Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi.  

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerlerden çıkarılan yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Yaralılardan Uğur Özer (29) ile Mahsun Önder (31) Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılırken Selçuk Ateş (39) ile Salih Uysal (34) Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza ile ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapatılan tarihi İpekyolu, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar açıldı.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz