tatlidede

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odasında Özmen güven tazeledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) seçimleri sonrası sonuçlar açıklandı. Başkan Mahsum Özmen tekrar seçilerek güven tazeledi
  • 03.10.2022 08:09
Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odasında Özmen güven tazeledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) seçimleri sonrası sonuçlar açıklandı. Başkan Mahsum Özmen tekrar seçilerek güven tazeledi.

Nusaybin Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen seçimler, İlçe Seçim Kurulu tarafından kurulan 5 sandıkta kullanıldı.

Mevcut Başkan Mahsum Özmen ile Serdar Aytimur ve Aziz Kızar'ın yarıştığı seçimlerde saat 17:00 itibariyle oy verme işlemi sona erdikten sonra sandıklar kapatıldı.

- ÖZMEN'İN LİSTESI 5 SANDIKTANDA GALİP ÇIKTI

Sandıkların kapanması ile birlikte oy sayma işlemi başladı. Sandık sonuçlarına göre, 1001 Nolu Sandıkta Beyaz Pusula 100, Mavi Pusula 28, Kırmızı Pusula 35, 1002 Nolu Sandıkta Kırmızı pusula 33, Beyaz pusula 131, Mavi pusula 30, 1003 Nolu Sandıkta Kırmızı pusula 17, Mavi pusula 17, Beyaz pusula 63, 1004 Nolu Sandıkta Kırmızı pusula 3, Mavi pusula 19, Beyaz pusula 46, 1005 Nolu Sandıkta ise Beyaz pusula 76, Kırmızı pusula 9 ve Mavi pusula 11 oy aldı. Seçimlere Beyaz Pusula ile giren Mahsum Özmen tüm sandıklarda birinci pusula ile seçimi kazandı.

- ÖZEL, "MAHSUM BAŞKANDAN BÜYÜK HİZMETLER BEKLİYORUZ"

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Başkan Özmen, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında tebrikleri kabul etti.

 

Burada toplananlar teşekkür eden Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, "İki aydır her tüm adaylar centilmence, kardeşlik içerisinde bir seçim süreci geçirdi. Hepinize teşekkür ediyorum. Diğer adaylar da kendilerine ve Nusaybin esnafına yakışanı yaptı. Tüm adaylara teşekkür ediyorum. Bu süreçte her üç aday da şer odaklara izin vermediler. Bu kadar destekten sonra Mahsum Özmen başkandan büyük hizmetler bekliyoruz" dedi.

-ÖZMEN: "KAZANAN NUSAYBİN OLMUŞTUR"

Tebrikleri kabul eden Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen ise, "Bugün adeta demokrasi şöleninde geçen seçimde kazanan Nusaybin olmuştur. Geçmişten gelen tecrübemiz ve yönetimimiz de Nusaybin'in Ticaret hacmini yükselteceğiz. Bu süreçte destek veren vermeyen ve diğar adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Nusaybin'indir" ifadelerini kullandı.

 

İş insanı Şeyhmus Aydın da: "Bu Demokratik bir seçimdir. Bu seçimi tüm arkadaşlarımız ve destekçilerimizle birlikte kazandık hepiniz canla başla çalıştınız. Hepinize teşekkür ediyoruz."

 

Konuşmalardan sonra Özmen ve yönetimi tebrikleri kabul etti.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz