# AK Parti'den Savur'da esnaf ziyareti

> AK Parti'nin seçim çalışmalarına katılmak üzere Mardin'e gelen 23. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Savur'da esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlardan 30 Martta Yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/politika/ak-partiden-savurda-esnaf-ziyareti
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2014-02-23T22:42:43+02:00
- Güncelleme: 2014-02-23T22:42:43+02:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: POLİTİKA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2014/02/ak-partiden-savurda-esnaf-ziyareti-13752.jpg

AK Parti 23. Dönem Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman Savur'da esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlardan oy istedi.
AK Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı M. Faruk Kıdır, Savur Belediye Başkan Adayı Nezir Yıldız ve İlçe Başkanı İlhan Fidan'ın da aralarında bulunduğu heyetle birlikte Savur'daki ilçe esnaflarını tek tek ziyaret ederek 30 Martta yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Demir, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde Türkiye'de kavgayı değil, sevgiyi, barışı ve kardeşliği pekiştiren AK Parti'nin yeni bir zaferle çıkacağını ifade etti.

"HİZMETİN ODAK NOKTASINDAN GENEL KALKINMAYA"
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman ile birlikte AK Parti Savur Belediye Başkan Adayı Nezir Yıldız'a ait seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet eden Eski Milletvekili Demir, 
30 Mart'ta yapılacak seçimlerin, halk iradesinin ortaya çıkışının günü olacağını ifade ederek, "Seçimin olduğu yerde demokrasi, demokrasinin olduğu yerde de seçim vardır. AK Parti İktidarı göreve geldiği günden bu yana Türkiye'de siyasi istikrarın yegane temsilcisi olmuştur. Bir takım odaklar bu istikrarı kendi hedeflerine göre yontmadığı için derinden derine çalışmalara başladı. Ama sizler buna bakmayacak, bildiğiniz doğruluktan şaşmayacaksınız. AK Parti, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve tarımda neleri yaptıüını, neleri değitirip başardığını şöyle bir göz gezden geçiriniz. Bunu gözden geçirdiğiniz vakit; AK Partinin dışında hiçbir farklı alternatife kapılmamamız gerektiğini anlamakta zorlanmayacaksınız. İsitkrar için, güven dolu yarınlar için ve elbetteki yerel belediyecilikte, hizmetin odak noktasından genel kalkınmaya yelken açmak için hep birlikte AK Parti diyeceğiz" diye konuştu.

KAHRAMAN: "SAVUR İÇİN KATILIMCI YÖNETİMİN ZAMANIDIR"
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman ise, Savur gibi tarihi ve mimari güzelli sahip güzel bir ilçenin kenarda unutulan bir ilçe olmaktan kendi yönetimler döneminde ortadan kalkacağını söyledi.
Savur'un hak ettiği yönetime kavuşması için 30 Mart'ta tercihlerini AK Parti'den yana kullanmalarını isteyen Büyükşehir Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, "Demokratik, özgür, ilkeli ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile hizmetinize talibiz. İnşallah Seçildiğimiz taktirde; içinizden biri ve sizin de öz evladınız olan Savur Belediye Başkan Adayımız Nezir Yıldız kardeşmle birlikte Savur ilçemiz için hazırladığımız güzel projelerle karşınızda olacağız. Karşılıklı Sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguyla, kimseyi ötekileştirmeden hizmette herkese eşit mesafede olmak kaydı ve şartıyla desteğinizi bekliyoruz" dedi. 
Savur'da taziye ziyaretlerinde bulunan AK parti heyeti daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret edip, sorunları dinledi.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/politika/ak-partiden-savurda-esnaf-ziyareti)