# Çelik, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor 

> AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Süleyman Çelik, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/politika/celik-gittigi-her-yerde-sevgi-seli-ile-karsilaniyor
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2015-10-15T15:34:04+03:00
- Güncelleme: 2015-10-15T15:34:04+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: POLİTİKA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2015/10/celik-gittigi-her-yerde-sevgi-seli-ile-karsilaniyor--23527.jpg

Kızıltepe, Derik ve Mazıdağı köylerini bir bir ziyaret ederek burada köylülerle biraraya gelen AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Süleyman Çelik, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çoğu zaman programlarını erteletmek zorunda kalıyor.

SINIRLARI KALDIRANLAR BİZE SINIR KOYMAK İSTİYOR
 Gittiği her köyde köylülerle sohbet eden Çelik, AK Parti'nin herkesi kucaklayan bir parti olduğunu vurgulayarak, "Hangi dilden, dinden, mezhepten, ister Sünni olsun, ister alevi, ister Arap, ister Kürt, ister Türk olsun. Bizler diyoruz ki zenginliklerimiz farklılıklarımızdır. Avrupa Birliği'ne bakın, 120 kilometre hızla gittiğinizde bakıyorsunuz bir saatte ülke değiştirmişsiniz. Adamlar sınırları kaldırmış, ama bizim aramıza sınır koymak istiyorlar. Bizde diyoruz ki, Allah'ın izni ile aramıza konulmak istenen bu sınırları bir bir kaldıracağız. Gittiğimiz köylerde bizi büyük bir sevgi ve saygıyla karşılayan vatandaşlarımızın 1 Kasım akşamı yüzünü kara çıkartmayacağız.Gençlerimize sahip çıkalım, gençler bizim her şeyimizdir."dedi.
 Ziyaretlerinde AK Parti'nin yaptığı hizmetleri ve seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Çelik, seçim çalışmalarının başından itibaren iktidar partisi olmaya en yakın parti olmaktan dolayı halktan büyük ilgi ve alaka gördüklerini söyledi. 

BÖLGENİN SESİ OLACAK
 Mardin'in AK Parti iktidarında bölgede her zaman en fazla yatırım alan ili olduğunu dikkat çeken Çelik, "Bölge ekonomimizin can damarı olan tarımsal alanları yeniden yeşermesine vesile olacak olan GAP Sulama Kanalları’nın Mardin Ovasına akıtacağı suyun etrafında hep birlikte halaylar tutmak için; Bölge çiftçimizin kangrenleşmiş olan Enerji ve elektrik sorunlarının çözümde önayak olmak için; Mecliste sizin sesiniz olacağız. Bu seçimlerde vereceğimiz kararla 13 yıldan bu yana ülkemizin AK Parti iktidarı ile her alanda elde ettiği kazanımlar kalıcı hale gelip devam mı edecek? Yoksa eski Türkiye dediğimiz kriz günlerine geri dönülerek, heba mı olacak. Her şeyden önce bunu iyice sorgulamamız gerekiyor. Ben sizlerin sandıkta gereken cevabı vereceğinize yürekten inanıyorum. 13 yıl önce hastaneye gittiğimizde doktor bulamazken, şimdi en ücra köyümüze kadar, hastaneye gelemeyen vatandaşımızın ayağına aile hekimi gidiyor. Sağlık hizmetlerinin hiç aksamadığını biliyorum. İstediğimiz ilacı, istediğimiz eczaneden rahatça alabiliyoruz. Muayene kuyruklarındaki ölen insanlar artık Mardin'de ve Türkiye'de yok Allah'a şükür. AK Parti'den önce vatandaşımız parasını ödemeden Hastaneden cenazesini bile alamazdı. Hastalar, cenazeler günlerce rehin kalırdı. Çok şükür hükümetlerimiz milletimizin hizmetkarı oldu. Vatandaşlar rahata, huzura ve refaha kavuştu”dedi.

VATANDAŞ İSTİKRAR İSTİYOR
 Ortadoğu, ülke, bölge ve Mardin açısından 1 Kasım seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili adayı Çelik konuşmasında şu vurguyu yaptı:
 "Türkiye'de tek başımıza iktidar olmak için Mardin'de çalışıyoruz. İlçe ilçe geziyoruz. Sorunları yerinden dinliyoruz. Şunu diyebilirim ki gittiğimiz her yerde ilgi ve destekle karşılanıyoruz. 3 dönemdir iktidarda olup bu kadar destek görmek bizim için çok güzel. İnşallah bu seçimlerde de kazanırız ve hizmetlerimize devam ederiz. Vatandaş tekrar istikrar istiyor. Kızıltepe bizim için çok önemli. Siz değerli kardeşlerim, hemşerilerim bize bugüne kadar çok destek oldunuz. Sağ olun varolun. Bundan sonrada sizleri hiç mahcup etmeyeceğiz. Allah’ın izniyle Mardin'de hedeflediğimiz oyu alacağız.”ifadelerini kullandı. 
 Milletvekili adayı Çelik'e seçim ziyaretlerinde kendisine İl il ve ilçe yöneticileri ile İl kadın ve gençlik kolları üyeleri, ile teşkilat mensupları eşlik ediyor.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/politika/celik-gittigi-her-yerde-sevgi-seli-ile-karsilaniyor)