# Dündar’dan Çiftçiye Elektrik Müjdesi

> Ak Parti Mardin il başkanı Mehmet Ali Dündar, Mardin’de tarımsal alanda faaliyet yürüten çiftçilerin sorunlarının çözümü için yaptıkları girişimler sonucu 18 Nisan tarihine kadar, sulama kuyuları dahil enerji kesintisi yapılmayacağını açıkladı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/politika/dundardan-ciftciye-elektrik-mujdesi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2016-04-09T00:44:25+03:00
- Güncelleme: 2016-04-09T00:44:25+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: POLİTİKA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2016/04/dundardan-ciftciye-elektrik-mujdesi-26018.jpg

Elektriğe dayalı tarımsal sulamada kullanılan enerji nedeniyle, Milletvekillerinin çabaları sonucu bölgenin elektrik dağıtım şirketi Dicle Elektrik yetkilileri ve Enerji bakanlığı nezdinde yaptıkları görüşmeler sonucu 18 Nisan tarihine kadar sulama kuyularında enerji kesintisi yapılmayacağı sözü aldıklarını belirti.

Dündar şahsi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bilgi notunda şu İfadelere yer verdi.
“ Değerli Mardinliler, Milletvekillerimizin yoğun çabaları ile DEDAŞ yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 18 Nisan a kadar, sulama kuyuları dahil enerji kesintisi yapılmayacak. Günlük sadece 3-4 saat kesinti devam edecek. Önümüzdeki hafta Enerji Bakanımız, Bölge milletvekillerimiz, ilgili Bürokratlar ve DEDAŞ yetkililerinin katılımı ile yapılacak toplantı da kalıcı bir çözüm sağlanacaktır.” Açıklamasında bulundu.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/politika/dundardan-ciftciye-elektrik-mujdesi)