tatlidede
tatlidede

Ramo Final Tarihi Değişti! Ramo Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor 2021?

Uzun zamandır Show TV'de seyircinin severek izlediği bir aksiyon dizisi olan Ramo sonlara doğru geliyor gibi. Peki Ramo ne zaman final yapacak? Ramo Dizisi neden final yapıyor? Ramo kaçıncı bölümde final yapacak? Show'da yayınlanan Ramo dizisi kaç bölüm sonra final yapıyor? İşte seyircinin merakla beklediği sorunun cevabı...
  • 07.04.2021 09:22
Ramo Final Tarihi Değişti! Ramo Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor 2021?

RAMO FİNAL Mİ YAPACAK?

Ramo dizisinden gelen son gelişme ise izleyenleri üzdü. Dizinin final haberini, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdi. Habere göre, Ramo dizisi için final kararı alındı ve 5 bölüm sonra ekrana veda edecek.

BKM imzalı dizinin Show TV ile 2 yıllık bir anlaşma yaptığı da belirtilmekte. Anlaşma süresinin sona ermesi ile birlikte dizinin bayramdan önce ekrana vedası gündemde. Adana'dan İstanbul'a gelen dizinin hikayesinin Ramo'nun yeniden Adana'ya dönme hayaliyle birlikte bitişine de tanıklık edeceğiz.

Ramo Dizisi Saat Kaçta Bitiyor? Ramo Dizisi Kaç Saat Sürüyor?

RAMO FİNAL KARARINI DEĞİŞTİRDİ!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Ramo dizisinin final yapacağı son 5 bölüm kaldığı açıklanmıştı. Ancak Show Tv ve BKM seyircileri daha da çileden çıkaracak bir karara vardı. Ramo izleyiciler dizinin yayından kaldırılma kararını değiştirmeye çalışırken beklenmedik son dakika gelişmesi yaşandı.

Ramo yapım şirketi BKM dizinin son 5 bölümünün kaldığını açıklamıştı. Bunun üzerine Ramo hayranları sosyal medyada Ramo Final Olmasın etiketi altında buluşup yapım şirketi ve kanala seslerini duyurmaya çalışmıştı. Etiketin TT olması sonrası müjdeli haber bekleyen dizinin hayranlarına soğuk duş yaptırıldı!

RAMO NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Bu sezon Olgun Şimşek ve Yiğit Özşener’in diziden ardı ardına ayrılmasının ardından büyük kan kaybeden diziye son haftalarda Emre Kınay dahil edilmişti. Ancak yapım apart topar final açıklaması yaparak şok etkisi yaptırmıştı. Yeni haberler daha da vahim! Dizi apar topar yayından kaldırılıyor!

RAMO NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Ramo’dan gelen son haberlere göre 2 sezon önce Adana’da başlayan Ramo serüveni 40. bölümde final yapacak. Yani dizinin izleyicileri haftaya final bölümünü seyredecek. Apar topar final kararının ardında ne var merak edildi.

Ramo izleyiciler dizinin apar topar final yapması kararının ardında ne olduğunu merak ediyor. Sosyal meydada bu kararın açıklanmasının ardından dizinin hayranları siz dalga mı geçiyorsunuz diyerek BKM’ye ve kanala tepki gösterdi.

RAMO SON BÖLÜM İZLE - 38. BÖLÜM İZLE

Yorumlar

Image
Seda Evren
15.04.2021 / 15:08

Bok var bitirin!!!! Seyirci ile resmen dalga geçiyorlar!!!!

Image
Ayaz Ali er
15.04.2021 / 02:43

Kardeşim iyice bokunu çıkardınız milletle dalga mı geçiyonuz reytingler kıran dizi neden kaldırıyorsunuz sezon finali yapın çukur romo yarın birgünde kuzey yıldızı nada final gelir bence show TV kapasın zaten Bi bok kalmadı kim izleyecek bu kanalı

Image
Hande
09.04.2021 / 15:46

Yaa final olmasın yeter yaaa o kadar uğraşıyoruz ben boyle yapımcı görmedim yaaa ramonun hiçbir kusuru yok herkes çok seviyor ama bkm nedense yeni sözleşme kabul etmiyorrr

Yorum Yaz