# Başkan Ayanoğlu'ndan Mardinspor'a ziyaret

> Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurupta Mücadele eden Mardinspor'u ziyaret etti.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/spor/baskan-ayanoglundan-mardinspora-ziyaret
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2011-09-14T16:51:18+03:00
- Güncelleme: 2011-09-14T16:51:18+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: SPOR
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2011/09/baskan-ayanoglundan-mardinspora-ziyaret-2295.jpg

Kulüp binasında Mardinspor yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Ayanoğu, kulübün durumunun  içler acısı olduğunu, bu sorunların çözümü için çeşitli yollara başvuracaklarını söyledi.
Ayanoğlu "Mardinspor’un durumu ortada. Bir moral vermek için geldik yanlarına. Gerçekten şu an bizim oyuncularımız Özverili bir şekilde oynuyorlar eksik sayıda olmalarına rağmen hakikaten de hüsnü niyetle gönülden ve samimi bir şekilde bu takımı sırtlayıp götürüyorlar. Şu ana kadar Mardinspor’a destek sunmuş yöneticilik yapmış Mardinspor’un iyi skor almasını sağlamış herkese Mardin halkı teşekkür ediyorum. Şu anda kulübümüzün durumu içler acısı. Bunu nasıl ortadan kaldırabiliriz nasıl bir destek sunabiliriz. Bu konuda iş adamlarımdan,esnafımızdan herkesten destek isteyeceğiz. Bu takımı sahipsiz yalnız bırakmayalım. Bu takım hepimizin. Biz belediye olarak her zaman kulübümüzün yanındayız. Yasa gereği biz maddi katkıda bulunamıyoruz. Ama Mardin’in sportif faaliyetleri için biz hizmet etmeye hazırız."dedi.
Ayanoğlu, Gençlik spor il müdürlüğü ile bir iş birliğine girerek amatör sporcuların yetiştirileceğini kaydederek "Ayrıca Mutlaka bu takımın bir alt yapısı olması gerektiği bu alt yapıdan yetişecek olan futbolcuların Mardinspor’dan oynaması gerektiğini düşünüyoruz.  Bizim amatör liglerimizin olması gerekiyor. Hem bu takımı besleyeceğiz. Bu konuda Gençlik Spor il müdürlüğümüz ile konuştuk. Ortak bir iş birliği imzalamayı düşünüyoruz."diye konuştu.
Mardinspor Basın Sözcüsü Davut Ayla’da şu anda Kulübün 1 milyon 600 bin civarında borçlu olduğunu, bütün borcun futbolculara ait olduğunu, 8 futbolcu ve geçen sene ki Orhan Kapucu başkanlığındaki teknik heyetin borcu olduğunu kaydetti.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/spor/baskan-ayanoglundan-mardinspora-ziyaret)