# Beşiktaşlılar Şampiyonluğu kutluyor

> Mardin'de Beşiktaş taraftarları yıllar sonra gelen şampiyonluğu oluşturulan uzun araç konvoylarıyla kutluyor.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/spor/besiktaslilar-sampiyonlugu-kutluyor
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2016-05-15T22:06:08+03:00
- Güncelleme: 2016-05-15T22:06:08+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: SPOR
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2016/05/besiktaslilar-sampiyonlugu-kutluyor-26510.jpg

Beşiktaş, Spor Toto Süper Liginin 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın taraftarları 8 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu Mardin'de attıkları şehir turu ile kutluyor.

Mardin Beşiktaşlılar Derneği'nde Osmanlıspor maçını izleyen, ve maç bitiminde önceden Siyah Beyazlı renklerle süsledikleri araçlarına binan taraftarlar tarihi şehirde 1. cadde ve Vali Ozan Caddesi üzerinde şehir turu atarak şampiyonluğun tadını doyasıya çıkarıyor. 

Araçlardan yükselen Beşiktaş marşı ve şarkıları eşliğinde korna çalıp, ellerindeki bayraklarla şehir turu atan Mardinli Beşiktaşlıları, evlerinin ve iş yerlerinin pencere balkonlarından izleyen ezili rakiplerin taraftarları olan Mardinliler de kendilerini alkışlayarak şampiyonluklarını centilmence tebrik etmeleri dikkat çekti.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/spor/besiktaslilar-sampiyonlugu-kutluyor)