# Galatasaray kapıyı gösterdi, Süper Lig'in yeni ekipleri peşine düştü

> Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 yenen Galatasaray'a galibiyet golünü Fredrik Midtsjo getirmişti. Takımda düşünülmeyen 30 yaşındaki futbolcuya Süper Lig'den Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/spor/galatasaray-kapiyi-gosterdi-super-ligin-yeni-ekipleri-pesine-dustu
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2023-08-26T17:05:50+03:00
- Güncelleme: 2023-08-26T16:52:00+03:00
- Yazar: GÜLTEN AKGÜL
- Kategori: SPOR
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2023/08/26/galatasaray-kapiyi-gosterdi-super-ligin-yeni-ekipleri-pesine-dustu-449479.jpg

Galatasaray, Molde maçının kahramanlarından Fredikrik Midtsjo ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların satış listesine koyduğu Norveçli yıldız, Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor'un   radarında.

Pendikspor bonservisle istiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, Fredrik Midtsjo ile Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Molde maçının ardından yolları ayırmayı düşünüyor. Başakşehir ve Samsunspor'un oyuncuya bonservis ödemek istemediği ancak Pendikspor'un bonservis ödemeye sıcak baktığı konuşuluyor.

4 kez skora katkı verdi

Fredrik Midtsjo, Galatasaray formasıyla 28 maçta forma giydi. Norveçli futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

 

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/spor/galatasaray-kapiyi-gosterdi-super-ligin-yeni-ekipleri-pesine-dustu)