# Kırmızı beyazlı kulaçlar Portekiz biletini aldı

> Antalyaspor Yüzme Takımı 6-8 Mayıs tarihleri arasında Alanya Kleopatra sahilinde gerçekleşen Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Yüzme Genç Milli Takım Seçmesi ve Türkiye Şampiyonasına katıldı.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/spor/kirmizi-beyazli-kulaclar-portekiz-biletini-aldi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2022-05-09T10:36:02+03:00
- Güncelleme: 2022-05-09T10:36:02+03:00
- Yazar: İHA
- Kategori: SPOR
- Ajans / kaynak: İHA
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2022/05/09/kirmizi-beyazli-kulaclar-portekiz-biletini-aldi-217919.jpg

--reklam--
Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışlara 19 sporcu ve 3 antrenör ile katılan kırmızı beyazlılar açık su yarışlarında elde ettikleri derecelerle Türkiye'nin en çok konuşulan sporcularından oldular.
--reklam--
Milli takım seçmesi ve Türkiye şampiyonası niteliği taşıyan yarışların birinci gününde düzenlenen 5 bin metre yarışında Antalyaspor'un rekortmen yüzücüleri Emir Batur Albayrak ve Sevim Eylül Süpürgeci erkeklerde ve kızlarda Türkiye şampiyonluğunu kimseye kaptırmazken; takımın başarılı isimlerinden Talya Erdoğan da aynı yarışta Türkiye 2.'si oldu. 7 bin 500 metrede yarışan Antalyasporlu Poyraz Şan Aşkın ise Türkiye 3.'sü olarak kürsüye Antalyaspor bayrağını taşıyan bir diğer sporcu oldu.
--reklam--
Antalyaspor yüzme takım sporcularının hepsinin başarı ile tamamladığı yarışlar sonucunda madalyaya uzanan sporcular Emir Batur Albayrak, Sevim Eylül Süpürgeci, Talya Erdoğan ve Poyraz Şan Aşkın 3-5 Haziran tarihleri arasında Portekiz'de gerçekleşecek olan Avrupa Gençler Açık Su Yüzme müsabakalarında yarışacak olan milli takım kadrosuna davet aldılar.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/spor/kirmizi-beyazli-kulaclar-portekiz-biletini-aldi)