tatlidede
tatlidede

Ücretsiz Tablet Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır? Meb Tablet Başvurusu Formu ve Linki Var mı 2022?

MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır? Meb tablet başvurusu için bir başvuru linki veya formu var mı? Ücretsiz tablet başvurusu için ne yapmalıyız? 500 bin tablet dağıtımı tamamlanan ve 100 bin daha sözü verilen tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB tablet başvurusu hakkında tüm merak ettiklerinizin kısaca cevapları...
  • 16.02.2022 14:32
Ücretsiz Tablet Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır? Meb Tablet Başvurusu Formu ve Linki Var mı 2022?

Aşağıda 2021 MEB tablet başvurusu hakkında tüm merak ettiğiniz soruların cevabını kolaylıkla sizi yormadan vereceğiz. Sizler için açıklayıcı madde madde sorularınızın cevapları haberin detayında...

Koronanın sürecinin uzaması ve eğitimin telafisi için uzun bir süredir uzaktan eğitim yapılmaktadır. Uzaktan eğitim için gerekli olan materyallerin başında öğrencilerin kolaylıkla derslerini takip edebilmeleri için tablet ve bilgisayar gibi cihazlar gelmekte. Fakat bu imkana sahip olmayan bir çok öğrencimiz bulunmaktadır. Tam olarak bunun için devreye giren Milli Eğitim Bakanlığımız (MEB) öğrencilerimize ücretsiz tablet dağıtımı gerçekleştirmektedir.

Bakan Selçuk 2021 tablet dağıtımı ile ilgili şunları ifade etti:

  • "Eğitimde Fırsat Adaleti" parolasıyla hareket eden Millî Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitime tablet desteğinde ilk aşamayı gerçekleştirdi. 500 bin tablet bilgisayar öğrencilere teslim edildi. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Sözümüzü tuttuk 500 bin tablet yerine ulaştı ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor." diyerek müjdeyi verdi. Şubat ayı sonuna kadar tablet desteği, 600 bine çıkacak.

İşte MEB ücretsiz tablet başvuru için tüm merak ettiğiniz sorular ve cevapları:

8. FAZ TABLET DAĞITIMI BAŞLADI

Selçuk, 25 GB aylık internet paketine sahip 67 bin 620 tablet bilgisayarı daha öğrencilere ulaştırdıklarına dikkati çekerek, "Her çocuğumuzun mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Cihazlara EBA mobil uygulamalarını yükleyen yazılım uzmanlarımızdan bu zor hava koşullarında nakliyesini yapan şoförümüze ve teslimatını gerçekleştiren destek personeline kadar bu sürece emek veren, ter döken herkese yürekten teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

MEB TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İnternette yapılan binlerce aramanın başında haliyle "MEB tablet başvurusu nasıl yapılır?" geliyor fakat şunu net ve kesin bir dille söylememiz gereken başvuruyu siz yapmıyorsunuz. Aşağıda ücretsiz dağıtılan tabletlerin hangi kriterlere göre ve kimlere nasıl verildiği madde madde yazılmaktadır.

  • Milli Eğitim İl Müdürlükleri öğrencinizin bulunduğu yakın çevrenizdeki okul yönetimleri tarafından tespit edilen öğrencilere tabletler bizzat ulaştırılıyor.
  • Tablet dağıtımlarında öncelikli olarak ailenin gelir durumu, okul çağındaki kardeş sayısı, özel eğitim gereksinimleri göz önünde bulundurularak dağıtım süreci işleyecek.
  • İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından dağıtım yapılacak.

MEB ÜCRETSİZ TABLET BİLGİSAYAR BAŞVURUSU FORMU VAR MI?

MEB tablet başvurusu formu olarak yapılan hiçbir aramanın karşılığı yoktur. Yani MEB'in kendi sitesinde dahi MEB ücretsiz tablet bilgisayar başvurusu formu bulunmamaktadır. Cep telefonlarınıza gelen veya sosyal medyada meb tablet başvurusu formu doldurma 2021, formu doldur, linki tıkla gibi dolandırıcılara itibar etmeyiniz.

MEB TABLET BAŞVURUSU İÇİN BAŞVURU LİNKİ NEDİR?

MEB tablet başvurusu linki olarak yapılan hiçbir aramanın karşılığı yoktur. Yani MEB'in kendi sitesinde dahi MEB ücretsiz tablet başvurusu linki bulunmamaktadır. Cep telefonlarınıza gelen veya sosyal medya formu doldur, linki tıkla gibi dolandırıcılara itibar etmeyiniz.

MEB TABLET BAŞVURUSU SORGULAMA YAPILABİLİR Mİ?

MEB tablet başvurusu formu, linki olmadığı üzere bir sorgulama ekranıda bulunmamaktadır.

BELEDİYELERİN TABLET BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR

Bazı belediyeler de tablet kampanyası düzenlemeye başladılar. Belediyeler tarafından sağlanan tablet başvurusu için öğrenci adı soyadı, adresi bilgileri, veli bilgileri, okul sınıf bilgilerinin yazılması gerekiyor. İnternet üzerinden sağlanan başvuru formu tamamlandıktan sonra ücretsiz tablet başvuru işlemi gerçekleşiyor.

Kendi belediyenizi arayarak yada internet sitesi üzerinde böyle bir işlemin oluğ olmadığını sorabilir sonrasında gerekli işlemleri yerine getirebilirsiniz.

500 BİN TABLET BİLGİSAYAR YERİNE ULAŞTI, YENİ HEDEF 600 BİN ÖĞRENCİYE ERİŞMEK

Tamamı Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen ve Aralık ayında başlatılan uzaktan eğitime tablet bilgisayar desteği hedefinde ilk aşama gerçekleştirildi. Ocak ayı tamamlanırken 500 bin bilgisayar öğrencilere ulaştı.

Tüm dünyada artan cihaz ihtiyacı ve üretim kapasitesinin yeterli olmaması nedeniyle Bakanlık, dağıtımı 7 faz hâlinde gerçekleştirdi. Son fazda 17 ile yapılan sevkiyatla birlikte 500 bin tablet dağıtımı tamamlandı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dağıtımın gerçekleştirildiği illerin yöneticileri ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Yerel yönetimler, özel sektör kuruluşları ve sivil inisiyatiflerin de desteğiyle 500 bin tabletin çok üzerinde bir dağıtım gerçekleştirildiğine dikkat çeken Bakan Selçuk, uzaktan eğitimde internet ve cihaza ulaşamayan tek bir çocuk dahi kalmaması için çaba sarf ettiklerinin altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"TRT EBA televizyonu kanallarımız, yaklaşık 14 bin 500 EBA Destek Noktamız ve zorlu kış koşullarında bile Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklar için yollarda olan 167 EBA Mobil Destek Aracımızla okulu, çocuklarımızın bulunduğu yere taşıyoruz. İlk aşamada 500 bin olarak planlanan tablet bilgisayar desteğini gerçekleştirdik. Sözümüzü tuttuk ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor. Önümüzdeki hafta yeni hedefimiz için yola çıkıyoruz. Şubat ayı sonuna kadar 600 bin tablet bilgisayarı öğrencilerimize ulaştırmış olacağız."

Bakanlığın öğrencilere ulaştırdığı tablet bilgisayarlarda, öğrencilerin uzaktan eğitim için ihtiyaç duyduğu 25 GB kotalı İnternet paketi de bulunuyor.

100 bin ek tablet desteği de yine başvuru gerekmeksizin ailenin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ (MEB), UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİNDE 8'İNCİ FAZ DAĞITIMLARININ AYRINTILARI BELLİ OLDU

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 25 GB aylık internet paketine sahip 67 bin 620 tablet bilgisayarın, hafta sonuna kadar, Adana, Ağrı, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kütahya, Manisa, Muğla, Trabzon, Şanlıurfa ve Van'daki öğrencilere teslim edileceği belirtildi.

Dağıtımın gerçekleştirildiği illerin yöneticileriyle video konferans yöntemiyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitimde fırsat adaleti doğrultusunda öğrencilerin uzaktan eğitim sürecindeki tablet bilgisayar gereksinimlerini karşılamayı sürdürdüklerini vurguladı.

Selçuk, 25 GB aylık internet paketine sahip 67 bin 620 tablet bilgisayarı daha öğrencilere ulaştırdıklarına dikkati çekerek, "Her çocuğumuzun mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Cihazlara EBA mobil uygulamalarını yükleyen yazılım uzmanlarımızdan bu zor hava koşullarında nakliyesini yapan şoförümüze ve teslimatını gerçekleştiren destek personeline kadar bu sürece emek veren, ter döken herkese yürekten teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Bu yeni fazdaki dağıtıma katkıda bulunan Gaziantep'in Şehitkamil, Nurdağı ve Şahinbey belediyeleri, Muğla'nın Yatağan ve Seydikemer belediyeleri ile Trabzon Belediyesine destekleri için teşekkür eden Selçuk, daha çok öğrenciye ulaşmak için hep beraber çaba vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Yatılı bölge ortaokullarında okuyan öğrenciler için sipariş edilen tablet bilgisayarların tedarik sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Selçuk, "Yakında hepsi de tablet bilgisayarlarını internetleriyle beraber ellerine alacak ve EBA'nın tüm içeriğine rahatça ulaşacaklar." müjdesini verdi.

İkinci yarıyılla köy okullarında yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Selçuk, şunları kaydetti:

"Okullarımız tamamen yüz yüze eğitime geçtiğinde de TRT EBA televizyonları ve EBA platformu eğitim süreçlerini desteklemeye devam edecek. Öğrencilerimizin, bu kanallarla sunduğumuz içeriklerden her daim faydalanmalarını hedefliyoruz. Bu sebeple gereksinimi olan bütün öğrencilerimize ulaşana kadar dağıtımlarımızı sürdüreceğiz."

MEB UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ (ARALIK-OCAK)

Yorumlar

Image
Abdürkerim
01.08.2022 / 06:51

11801774526

Image
Abdurkerim
01.08.2022 / 06:43

1180177526

Image
Abdurkerim. KBak
01.08.2022 / 06:41

11801774526

Image
Egemen erce
26.05.2022 / 13:21

9231 sokak no6 kat3 çiğli harmandalı tablet istiyorum 05426228245

Image
VOLKAN ERBAKAÇ
15.04.2022 / 15:06

Lütfen bana tablet gönriniz

Image
bera yatar
04.04.2022 / 00:57

hocam yardım edin 4 kardes 3 okula gidiyoz yardım edin

Image
Şükrü dogan
16.12.2021 / 14:20

Neden kimse ilgileniyor neden adaletli davranmıyor <br>Fakir eziliyor zengine her türlü destek sağlanıyor

Image
İbrahim
23.09.2021 / 22:22

Biz 8 kardeşiz canlı derslere katılamıyorum

Image
Hasan yıldırım
07.08.2021 / 17:28

Allah rızası içi bana da verin Ziya hocam

Image
Özlem Doğan
12.06.2021 / 12:28

Merhaba hocam biz 4 kardeşiz 3 kişi öğrenci 1tane telefon var bize yetmiyor yardım edin lütfen

Image
Özlem doğan
12.06.2021 / 12:19

Merhaba ziya hocam biz 4 kardeşiz 3 kişi okula gidiyor biri bebek evde 1telefon var üç kişiye yetmiyor iki kişi gidiyor bir kişi kalıyor lütfen bize de destek olur musunuz lütfen.

Image
Sümeyye sınat
06.06.2021 / 13:50

Allah yardım edin yoksulsuzdan elbisem kokuyor meslek sahibi olamam canlı dersim yoksa yardımcı olun lütfen batman/merkez Necip Fazıl

Image
Metin ylmaz
23.05.2021 / 22:27

Merhba ziya hocam 5 sınıf da yım ve Anem in telefonu yok baba iş be dersimde geri kalmıyorum lütfen babam da mesaj atıyorum 1 taplet

Image
Saadet KALKAN
19.05.2021 / 20:45

Ben saadet kalkan sara hastasiyim bilgisayar istiyorum adres bahçelievler mah sok3038 no6 karabey2 ispartada saadet.kalkan 05383212085

Image
isa yelboğa
18.05.2021 / 21:48

ziya selcuk bey ben ve kardeslerim canlı derslere hiç giremiyoruz evde telefon var ama bozuldu lütfen tablet verin bize bu sayede kardeslerim ben girebileceğiz ve tablet verseniz cok mutlu olurum

Image
Hat ice onar
16.08.2022 / 00:24

Bizimde durumumiz you Benin 3 cocuklarim car banana tapte yardimi edermisiniz

Image
Fatma sugüti
18.05.2021 / 18:28

Hocam biz 2 kardeşiz derslerde geri kaldık pandemi dönemi dolayıyla babam çalışmıyo 1100 kira veriyoruz esenler Çinçin dere cadesi No / 72 Daire 2

Image
sedat akgün
03.06.2021 / 19:20

BİZ 4 KARDWŞİZ VE DERSLERE KATILAMIYORUZ BİZE YARDIMCI OLSANIZ

Image
isa yelboğa
18.05.2021 / 17:12

durumuz iyim olmadığı için canlı derslere katılamıyorum bu yuzden sınavlarım hep düşük geliyor . madi durumuz iyi olmadiği için tablet alamıyorum lütfen tablet verin en kısa zamanda artık canlı derslere katılmak istiyorum.performansım her gecen gün düsüyor tabletim olmadığı için .

Image
Cennet
15.05.2021 / 20:38

Merhaba biz 5 kardeşiz evde 3 telefon var ben derse giremiyorum nolütfen banada gönderin

Image
yusuf eren hasdemir
13.05.2021 / 16:58

merhba ben tablet istiyorum kuzenimnde durumu yok benimde yok lütfen en yakın zamanda bize tablet verirmisiniz lütfen çok istiyoruz

Image
kimsin la
13.05.2021 / 16:56

ben tablet istiyorum başvurduk ama gelmdi tablet oyüzden 2 tane tablet istiyoruz kuzenmninde durumu yok lütfen verin tablet

Image
furkan
09.05.2021 / 11:31

5 kardeşiz maddi durum yok lütfen bize taolet verin

Image
furkan keklik
09.05.2021 / 11:28

ziya hocam ben diyarbakır merkez anadolu lisesinde okuyorum biz 5 kardeşiz derslerimizde geri kaldık ebaya giremiyoruz hem telefon hemde internet sıkıntımız var bize bir taplet verin çok minettar kalırız seneye üniversite sınavına girecem onun için taplete çok ihtiyacım var babamda işe gidemiyor maddi durumumuz yok bize yardım edin

Image
Ziya selçuk
10.05.2021 / 23:28

Nah alırsın para götten çıkmıyor

Image
Mine
08.05.2021 / 13:58

Merhabalar ziya hocam biz de bu pandemiden çok sarsılan öğrencileriz çünkü birçoğumuzun imkanı yok canlı derslere giremiyoruz ve biz 7 kardeşiz ama henüz bir tablet bile gelmedi bize lütfen bu mesajımı görüp bize yardımcı olun SAYIN BAKANIM sağlıcakla kalın

Image
bır anne
15.05.2021 / 03:20

evladım zıya hoca senı burdan nasıl duysun adama malum mu olacak 4440632 meb i ara onlara soyle tablet yollarlar

Image
ALİ KELEŞ
08.05.2021 / 09:54

NOLUR SESİMİ DUYUN BİZ 3 KARDEŞİZ EVDE 1 TANE BOZUK TELEFON VAR O DA AÇILMIYOR ZATEN.YKS SINAVINA HAZIRLANIYORUM NOOLUR BANA DA TABLET VERİN YAKINLARIMDA BEN HARİÇ HEMEN HEMEN HERKESE VERİLDİ

Image
Fatma karatas
07.05.2021 / 03:53

Benim kocam yok tlf yok çocuklarım derde girmiyir lar yardım edin bize

Image
Mehmet
07.05.2021 / 01:52

Lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen el uzatirmisiniz lütfen el uzatirmisiniz

Image
Yunus Turgut
06.05.2021 / 14:45

Henüz bize tablet alınmadı ve çocuklar der alamıyor

Image
Mertcan Aginel
04.05.2021 / 20:46

Biz altı kardeşiz 5kardeş okula gidiyuz maddi durumumuz iyi değil canlı derslere giremiyoruz bizede tablet verin derslerden geri kalıyoruz sınavlarının olacak hiçbir şey bilmiyoruz bizede tablet verin

Image
furkan keklik
09.05.2021 / 11:19

hocam biz 5 kardeşiz ebaya giremiyoruz maddi durumumuz yok bize bir taplet verirmisiniz

Image
Rükiye ural
03.05.2021 / 11:50

Ziya hocam biz 3 kardeşiz ne telofon nede tabletimiz var canlı derslere katılamıyorum gitiniz bütün tabletleri maddi durumu iyi olan ve iyi olmayanlara dağitiniz biz arada kaldık lutfen bizde bir tane gönderin lütfen destek verin <br>Şanlı urfa akcakale Anadolu lisesi

Image
Hasan elçiboğa
01.05.2021 / 14:09

Lüffen bize tablet gönderir misiniz?????

Image
Mehmet
07.05.2021 / 01:47

Tablete ihtiyacim var lütfen 8 kardeşiz sesi i duyan varmi lütfen yardim edin elbette biri el uzatır işalah

Image
Abdul Samet Demir
30.04.2021 / 21:01

Biz 4 kardeşiz maddi durumumuz olmadığı için tablet alamıyoruz .Bu nasıl adalet Bitlis Tatvan Adabağ beştaş köyü herkese veriliyor bize verilmedi . Bizede verilsin canlı derslere giremiyoruzz. Uzaktan eğitim diyorlar ama bize bir katkısı yokk

Image
Dilan Sümer
21.04.2021 / 10:35

Merhaba ziya hocam ben 8.sınıf öğrencisiyim 6 kardeşiz en büyük abim maddi durumumuz olmadığı için okulu bırakıp işte çalışıyor bizde ebaya giremiyoruz lgs sınavına az kaldı lütfen bize yardımcı olursanız çok sevinirim

Image
Nergiz osrak
19.04.2021 / 13:16

Geçen hafta yazdığım yoruma sanırım cvp vermişsiniz lütfen bu hafta içinde bana tablet i uşaştırırsanız çooook mutlu olurum 9. sınıf öğrencisiyim 3 mayıs ta sınavların var hiç bir şey yapamadım bari bu Son günleri iyi değerlendireyim #tabletistiyorum

Image
Emine kaya
17.04.2021 / 19:55

Ziya hocam biz 5 kardeşiz ve beşimizde okuyoruz fakat beş imiz den bazıları canlı derse katılmıyor evimizde 2 telefon var lütfen bize yardım edin

Image
Emine kaya
17.04.2021 / 15:37

Biz 5 kardeş iz ve beşimizde okuyoruz evimizde 2 telefon tek var lütfen bize de tablet verebilir misiniz

Image
Ravza Gençoğlu
16.04.2021 / 14:33

4 kardeşiz evde sadece babamın ve annemin telefonu var babam hep işte olduğu için veremiyor anneminkinede hepimiz birden giremiyoruz lütfe yardımcı olun çok sevinirim.

Image
Sema basaran
06.05.2021 / 23:04

2 tane tablet istiyorum 9231 sokak no 6 kat3 çiğli harmandalı

Image
Veysel can
13.04.2021 / 22:00

5 kardeşiz okulların kapanmasına çok üzüldük canlı derslere girecek araç gerecimiz yok olsa çok seviniriz

Image
Ayşe horoz
14.04.2021 / 20:38

5 kardeşim var okulun kapanmasına Çok üzüldüm ben de tablet istiyorum derse girmek için istiyorum tableti ben ve beş kardeşim kullanırız hem ben hem de kardeşlerim kullanırız bende canlı derse girmek için istiyorum tableti ben ve beş kardeşim kullanırız inşanlar

Image
Kadriye yılmaz
09.04.2021 / 09:43

Benim kizim Ebaya giriyo telefonum bozuk oldugu icin cok zorlasıyız iki kızımda okuyo lütfen tablet ihtiyacımız var

Image
Fatma büyük
09.04.2021 / 03:12

Ziya hocam ne olur bize tablet gönderin evde 6 kişiyiz 3 kişi okuyo onada okumak denirse evdae 2 telefon var babamın oda işi olduğu için vermiyo ablamınkide internet çekmiyo dersten hiç bişey anlamıyoruz maddi durumımuzda pek iyi değil hani dedinizya çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz diye şu anda biz hiç mutlu değiliz bizede tablet gelsin ne olur sesimizi duyun ben ş.urfa mehmet akif ortaolulu 6.A sınıfında okuyorum adım fatma büyük

Image
Fatma. Büyük
09.04.2021 / 02:59

Ziya hocam biz 6 kardeşiz sadece 3 kişi okuyo pnada okumak denirse evde2 telefon var babam işi olduğu için veremiyo ablamda trlefonu interneti çekmiyo dersten hiç bişey anlamıyoruz bizim maddi durumumuz da pek yok ondan alamıyoruz hani demişsinizya çocuklarımızın mutlulupu bizim mutluluğumuz diye biz hiç mutlu değiliz ne olur bizede tablet gönderin ne olur sesimizi duyunben ş.urfada mehmet akif ersoy ortaokulu 6. Sınıfta okuyorum 6.A sınıfı fatma büyük

Image
Sema basaran
06.05.2021 / 22:56

2 oğlum var iki tane tablet istiyorum 9231 sokak no 6 kat3 çiğli harmandalı

Image
İlyas aslan
07.04.2021 / 23:53

Tabletimiz yok internetim yok lütfen bize yardım edin

Image
İlyas aslan
07.04.2021 / 23:48

Biz canlı derse katılamıyoruz 3 kardeşiz lütfen bize yardımcı olun derslerimde geri kalıyorum lütfen bize yardımcı olun maddi durumumuz iyi değil lütfen yardım edin sadece bir tablet

Image
Bedirhan Taştsn
07.04.2021 / 10:31

Kardeşim derse girmiyor bize bir tablet gönderin

Image
Gı89phr
05.04.2021 / 16:44

Srguo

Image
Ayşe Adanır
05.04.2021 / 16:43

Ben 9 sınıfa gidiyorum. biz 8 kardeşiz ve canlı derse giremiyoruz lütfen banada tablet verin.....

Image
ismail çakmak
05.04.2021 / 14:33

abai bana da tablwt verin bazı guler kardesim le dersler çakkışiyo de4s3 telefonun jarji bitiyo çok dayanmıyo abi bana bi tablet gonderin d3rse giremeiyom okul sabiha kostem orta okullu

Image
Yıldız Gündüzalp
16.04.2021 / 02:06

Sayin baskanim benim 3 ögrencim var buyuk kizim ilk evliligimden yetimdir bizde tablet istiyoruz lutfen bir tlfon var hepsi derse giremiyor

Image
hüseyin candemir
05.04.2021 / 11:04

hocam iletişim aletim yok ve internetimiz yok

Image
Songül Ağca
03.04.2021 / 19:03

2 ögrenciyiz derslere giremiyoruz maddi durumumuz olmadığı için tablet alamıyoruz lütfen bize de tablet yardımı verin

Image
Mehmet Ali
01.04.2021 / 10:24

bende giremiyorum lütfen yardım edin derslerimden geri kalmak istemiyorum ablam okula gittiği zaman ben giremiyorum

Image
Ömer şakır
31.03.2021 / 00:04

Lütfen bana da gönderebilirsiniz çok ihtiyaç var canlı derse katılmıyorum

Image
Ahmet mustafa
30.03.2021 / 18:24

Lütfen bana da verin derse gircem okulum Bitlis Güroymak Mehmet Akiforta okulu ziya hocam lütfen bana verin

Image
Ahmet ahmet
29.03.2021 / 20:53

Ben hiç bir canlı derse katılamadım inşallah babada çıkar

Image
Mehmet Emin Koçhan
27.03.2021 / 22:02

Lütfen bana tablet veriniz 6 kardeşiz ebaya gidemiyoruz telefon yok Batman'da yaşiyom

Image
Umutcan korkan
27.03.2021 / 15:07

Ziya hocam size sesleniyorum nolur bana bir tablet verin babam calismiyor gelirimiz yok biz zor durumdayiz bana bir tablet verin nooooolur ziya hocam sizden cevap bekliyorum nolur bana ulaşirsaniz eyer 05384520135 bunumaradan bana ulasabilirsiniz

Image
Hayal korkan
27.03.2021 / 14:54

Ağri tutak kaşonu koyunde oturuyorum adim hayal 3/A sinifina gidiyorum canli derselere giremiyorum nolur ziya hocam sizden bir tablet istiyorum maddi durumumuz iyi degil

Image
Umutcan korkan
27.03.2021 / 14:46

Agri tutak kasönü köyünde oturuyorum okulum mehmet sukru balci anadolu lisesi Ben 9. Sinifa gidiyorum tablete cok ihtiyacim var sinavlari a giricem canli derslerede giremiyorum nolur ziya hocam bana yardim edin sesimi yalniz siz duyabilirsiniz maddi durumumuzda iyi değil

Image
Nurseli arslan
26.03.2021 / 11:27

Benim 4 tane kardeşim var bana ve kardeşlerime e tablet gönderin

Image
Elif Nur ATIŞ
31.03.2021 / 07:56

Bizim mati durumumuz iyi olmadı için canlı derslere katılamıyorumz

Image
Nurseli arslan
26.03.2021 / 11:19

Ziya hocam ben hiç canlı derse giremiyorum 5/C sınıfına gidiyorum okulum 80 yıl ortaokuluna da okuyorum sizden ricam bana bir tablet göndermenizi istiyorum.

Image
Şükran gündüz
25.03.2021 / 14:04

Hocam benim dört öğrencim var evedede bir telefon var bu çocukların dersleri hemen hemen aynı saatte günde bir kişi giriyo giremeyen de ağlıyor sizden ricam bu çocuklarıma tablet vermeniz

Image
kübra kaya
24.03.2021 / 22:19

Biz 6 kardeşiz.evde 3 öğrenci var.1 telefondan yapamıyoruz.internette kısıtlı.bize de gönderilirse mutlu olacağız.

Image
yusuf taştan
25.03.2021 / 15:07

allah rızası için banada verin

Image
Yıldız menge
24.03.2021 / 09:43

Ziya hocam 25 Mart'ta ulaşsın lütfen gönderecek misiniz lütfen cevabınız ı bekliyorum Ziya hocam saygı değer milli eğitim müdürlüğü m bize bir tane tablet gönderin canlı canlı dersler başlamış Ziya hocam 25 Mart'ta ulaşsın lütfen bu hafta yolucakmıssınız yıldız menge 4 kardeşim var hiç birimize tablet vermediler derslere giremiyoruz lütfen 10 de ye gidiyorum sınıf Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum 10 de sınıf a gidiyorum cevabınız ı bekliyorum Çat Erzurum Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum lütfen yardımcı olun lütfen Allah işinizi rast getirsin gönderecek misiniz lütfen bu hafta lütfen yardımcı olun 25 Mart'ta ulaşsın lütfen Ziya hocam

Image
Yasmin kıraç
23.03.2021 / 22:20

Derslere giremiyoruz ablam logs sinavina gircek giremiyor kalcak herkeze <br>verinn

Image
Nazife yıldız
23.03.2021 / 16:40

Ziya hocam 3 kızım var dersleri çakışıyor.lütfen 1 tablet göndere bilir misiniz.

Image
Muhammed yıldız
03.04.2021 / 14:24

Sayın mili eğitim bakanlığı tablet bı tane var 4, kardeşim var aynı saate çıkıyor onun için bı tablet daha istiyorum

Image
Nazife yıldız
23.03.2021 / 16:34

3 kızım var dersleri çakışıyor 1 adet tablet taleb ediyoruz Ziya hocam şimdiden teşekkürler.

Image
Mehmet Çiftci
21.03.2021 / 22:16

Tablet istiyorum

Image
Rabia dombay
21.03.2021 / 16:55

Başkanım benim kardeşim engelli lütfen ders yapamiyo 05050125716

Image
Edanur sürmeli
21.03.2021 / 11:23

Mrb Çok ihtiyacım var taplete. Banada verin lütfen çok ihtiyacım

Image
Oya. Bölek
13.05.2021 / 01:18

Sayın valimiz biz üç kişi okuyor ve birtekTLF babamda var ne oluyor bize yardımcı olun çok ihtiyaç imiz var tablete derslerden çok geride kaldık yardımcı olur musunuz teşekkürler

Image
Yıldız menge
20.03.2021 / 11:39

Ziya Selçuk saygı değer milli eğitim müdürlüğü m bize bir tane tablet gönderin canlı derslere giremiyoruz lütfen Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum 10 de sınıf cevabınız bekliyorum Ziya hocam Çat Erzurum Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum 10 de sınıf 4 kardeşim var hiç birimize tablet vermediler derslere giremiyoruz lütfen sadece bir tane tablet gönderin lütfen bu hafta yolucakmıssınız yıldız menge 25 Mart'ta ulaşsın lütfen Ziya hocam gönderin lütfen yardımcı olun cevabınız ı bekliyorum Ziya hocam Allah işinizi rast getirsin hocam cevabınız ı bekliyorum Ziya hocam

Image
Mustafa
19.03.2021 / 22:13

Hocam bana da gönderin bizim evde 1 tane telefon var bir de bozuk bana da gönderin hocam

Image
Derya Erkoç
19.03.2021 / 20:55

Sayın bakanim, oğlum ankara mamak Kıbrıs köyü Alper tunga okulunda okuyor canli derslere girmesi için bilgisayar ve ya tablet sizden tablet talep ediyoruz Allah rizasii çin yardım edin 8 sınıfa gidiyor bizim için çok önemli

Image
Hasan hüseyin teper
18.03.2021 / 17:36

Ziya Hocam 5 kardeşiz evimizde 2 tane alet var ben girmiyorum lütfen yardım edin lütfen

Image
Yusuf akçelik
18.03.2021 / 17:31

Ziya hocam evimizde internet yok babam yurt yurt dışına sık sık çıkıyor evimizde 1 tane telefon var o da bozuk ses gelmiyo tablete çok ihtiyacım var

Image
Belinay teper
18.03.2021 / 17:27

Ziya hocam biz 5 kardeşiz evimizde 2 tane teknolojik alet var ders saatlerimiz birbirine kesişiyor derslere girmiyoruz lütfen yardım evimiz kira lütfen

Image
Burak teper
18.03.2021 / 17:24

Ziya hocam lütfen yardım edin 5 kardeşiz evimizde kira 2 tane tekonlojik alet var ders saatlerimiz birbirine kesişiyor derslere girmiyoruz lütfen yardım edin

Image
serhat yarğın
19.03.2021 / 04:12

HOCAM.MRBLAR BEN SERHAT KANSER HASTASIYIM.COCUKLARA.BIRTANE TABLETE IHTIYACI.VAR KEMOTRAPI.GÖRUYORUM.BI KOLLUM.TUTMUYOR..PARAYA.VE TABLETE IHTIYACIMIZ VAR IYI GECELER SAYIN BAKANIM

Image
ziya selçuj
19.03.2021 / 04:08

TM ENKISA ZAMANDA ÇÒZÜLECEK

Image
Yıldız menge
18.03.2021 / 13:26

Ziya Selçuk hocam lütfen yardımcı olun 4 kardeşim var canlı derslere giremiyoruz lütfen 10 de ye gidiyorum sınıf a ne zamana kadar bana ulaşacak derslerimize girmek istiyoruz cevabınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum Çat lütfen yardımcı olun 4 kardeşim var derslere giremiyoruz ne zamana kadar bana ulaşacak lütfen Allah işinizi rast getirsin hocam yıldız menge sizi bi daha rahatsız etmeden cevabınız ı bekliyorum Ziya hocam

Image
Medine ciftci
18.03.2021 / 17:11

Ziya ogretmenim 5kardesiz ama bir cihaz var oda tuslu durumumuz yok ve tam 1 yildir derslere katilamiyorum bildiklerimi bile unuttum tablet verin bize yalvaririm suleymaniye kiz imam hatip lisesine gidiyorum 7 A sinifi

Image
Yıldız menge
18.03.2021 / 09:41

Ziya Selçuk saygı değer milli eğitim müdürlüğü m bize bir tane tablet verin lütfen yardımcı olun 4 kardeşim var derslere giremiyorum Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum 10 de ye gidiyorum sınıf a gidiyorum cevabınız ı bekliyoruz

Image
Zilan ilhan
10.04.2021 / 11:10

Ya lütfen en lütfen yardım etin bizlere 8 öğrencim var ne tablet var ne telefon bize bir yardım eli uzatın lütfen

Image
CİHAN
18.03.2021 / 09:40

Benim tablete ihtiyacım pansiyon öğrencisiyim yüzyüze eğitimde bile bazı hocalar canlı ders veriyor ve ben canlı derslere katılmıyorum TLF gibi akıllı cihazlar almaya bütçemiz yetmiyor <br>Ve benim sizden istediğim bu sorunumu çözmeniz gerçekten çok madurum ihtiyacım var.

Image
Rojhat aslan
17.03.2021 / 13:48

Merba ziya amca benim 4 kardeşim var bizim madi durumumuz çok kötü biz canlı derse katılamıyoruz lütfen yardımcı olun

Image
Cihan ilbak
17.03.2021 / 10:27

Biz evde 4 kişiyiz ogrenci lütfen yardımcı olun tablet verin lutfen

Image
Mehmet çiftci
16.03.2021 / 18:01

tablet istyorum

Image
selanur ergi
16.03.2021 / 16:55

canlı derlerime giremiyorum 2 tane cihaz var 3 kişiyiz giremiyorumbana da gön derir misiniz lütfen

Image
Ziya abi bizim internet var ama tablet yok sorun yaşıyoruz lütfen tablet yollayın
19.03.2021 / 00:52

Tablet

Image
Zeynep sürmeli
16.03.2021 / 15:52

Meraba ben Zeynep sürmeli vereceğiniz tabletten yararlanmak istiyorum evimizde çalışan yok maddi durumunuzda çok kötü olduğu için alamıyoruz 3 öğrenciyiz teknolojide olmadığı için çalışmıyoruz hiç bir canlı derse katılım sağlayamıyoruz eğitimimizin hepsinden geri kalıyoruz eğer bizede yardımcı olursanız gerçekten ama gerçekten çok mutlu oluruz bu sayede de derslerimize çalışabiliriz

Image
Yasemin ilbak
16.03.2021 / 14:03

Lütfen ziya abi bana tablet verirmisiniz çok ihtiyacım var lutfen

Image
Yasemin ilbak
16.03.2021 / 13:51

Biz evde 4 kardeşiz lütfen yardımcı olun derslerden çok geri kaldım lütfen yardımcı olun

Image
Yıldız menge
16.03.2021 / 09:58

10 de ye gidiyorum Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum lütfen yardımcı olun 4 kardeşiz biz de tablet verin lütfen yardımcı olun

Image
Nebahat Baglars
16.03.2021 / 09:39

Lütfen bize tablet verin biz 4 kardeşiz hepimiz 1 telefondan girmeye çalışıyoruz olmuyor sesimizi duyun 1. Ve 2. Dönem derslerime giremedim tablet verin 6. Sınıfım okulda gitmiyorum

Image
Yıldız menge
16.03.2021 / 09:38

10 d ye gidiyorum Çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum lütfen yardımcı olun 4 kardeşim var derslere giremiyorum lütfen yardımcı olun

Image
Yıldız menge
16.03.2021 / 09:32

4 kardeşim var derslere giremiyorum lütfen yardımcı olun çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum

Image
Yıldız menge
16.03.2021 / 09:17

4 kardeşim var derslere giremiyorum lütfen yardımcı olun çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum

Image
Yıldız menge
16.03.2021 / 09:07

Ben yıldız menge tablet bana verin lütfen yardımcı olun babam çalışma ya gitti derslere giremiyorum lütfen yardımcı olun lütfen çat Anadolu İmam Hatip lisesi nde okula gidiyorum hiç bi derse katılmıyorum lütfen yardımcı olun

Image
Dilan menge
15.03.2021 / 20:06

Ben 7 aya gidiyor benim iytiyacim var 4kardeşiz bize verin

Image
Sude aslan
15.03.2021 / 15:56

Biz evde iki tane öğrenciyiz durumumuz olmadığı için tablet alamiyoruz bizede verebilirmisiniz

Image
Mehmet pelin
15.03.2021 / 08:29

Hiçdurumum yok çocuklarım pandemiden dolayı okula gidemiyor tablet bilgisayar telefon olmadığı için canlı derse katılmıyor

Image
Yurdagul Elmas
14.03.2021 / 18:53

Cocuklarım tabet ıstıyor ders yapmak ıcın ımkanım yok alamıyoruz Eşim calısımıyor pandemiden dolayı ıs yok sesimi doyun 0534 928 56 35seviniriz bekliyoruz

Image
Meryem aslan
13.03.2021 / 22:53

Merhaba zıya amca lütfen sesimi duyun ben 5 sınıfa gidiyorum maddi imkanımız olmadığı için tablet yada telefon alamadık hiç bir canlı derse katılamadım yardımınızı bekliyorum. Van/Edremit no: 57 yeni mahalle 32. Sokak

Image
Ömür aslan
13.03.2021 / 22:36

Merhaba ben okullar uzaktan eğitime başladığından beridir hiç bir canlı derse katılamadım bana lütfen tablet verirmisiniz maddi imkanımız olmadığı için tablet yada telefon alamadık 4 öğrenciyiz van edremit no, 57

Image
Rojhat aslan
13.03.2021 / 22:29

4 Öğrenciyiz uzaktan hiçbir derse katılmıyoruz tablet çok ihtiyacımız var maddi durumumuz olmadığı için alamıyoruz lütfen bize tablet verin

Image
Rojhat aslam
13.03.2021 / 22:26

4 Öğrenciyiz uzaktan hiçbir derse katılmıyoruz tablet çok ihtiyacımız var maddi durumumuz olmadığı için alamıyoruz lütfen bize tablet verin

Image
Büşra aksoy
13.03.2021 / 21:55

Ben yeni 9.Sınıfa girdim ams canlı derslere katılamıyorum 8 kişi eğitim görüyor köyde yaşıyorum. Babam 3 aileye baktığı için bize teknolojik alet alamıyor. Lütfen bana da tablet verın. Yalvarırım. Şanlıurfa vıranşehir anadolu lisesi 2079 nolu öğrenci lütfennnn gönderın herkes derslere girerken ben kitaptn çalışıyorum ama anlamıyorum o. Yuzden sınaclar da düşük ğelıyor lutfen bana da ğönderın

Image
Fatma cankesen
13.03.2021 / 18:34

Biz 6 kardeşiz canlı derse gidemiyoruz babam is yerine gidiyor ondan canlı derse gidemiyoruz lütfen banada tablet verin.

Image
Mehmet çiftci
13.03.2021 / 17:07

Siya hocam ben canlı derslere katlmyorum nolur bana tablet verin okul yukarı deren sınfım 8/B okul numarm 169 nolur tablet verin çok ihtyaçım var

Image
Hikmet şevval ürkek
12.03.2021 / 17:53

Bizimde durumumuz yok lütfen banada yardımcı olun derslere giremiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Image
Süleyman süt
12.03.2021 / 15:10

Tablet ihtiyacı yazım

Image
Şevval Atsız
12.03.2021 / 12:03

Hocam biran önce tablet istiyorum bir tableti çok görmeyin bana ben zaman ile yarışıyorum 3 ay sonra LGS sinavim var zaman benim için çok önemli lütfen bir an önce gönderin bana canlı derslerimden geri kalıyorum 05536391805

Image
Şevval Atsız
12.03.2021 / 10:15

Lütfen banada destek olun Ziya hocam noluuuuuuuuuuuuuuuur bir tek siz duyarsınız sesimizi

Image
Fatma Nur eroğlu
12.03.2021 / 06:40

Aile durumum iyi değil lütfen bende tablet istiyorum OSMANİYE derslerime çalışamıyorum 6.sınıf

Image
Fatma Nur eroğlu
12.03.2021 / 06:36

Aile durumum iyi değil lütfen bende tablet istiyorum 6.sınıf öğrencisi OSMANİYE derslerime çalışamıyorum

Image
Tülin Sadioglu
12.03.2021 / 02:37

Benim<br>İki tane okuyan çocuğum var canlı derslere giremiyor tablet ihtiyacımız var yardım edin

Image
Şevval Atsız
11.03.2021 / 22:25

Ziya hocam ben 8.sinif öğrencisiyim önümde bir LGS sınavı var lütfen bana tablet verir misiniz lütfen Ziya hocam sesimi duyun noluuuuuuuur

Image
Enayetull Arabzadeh
19.03.2021 / 13:28

Merhaba ziya hocam bana tablet verin lütfen canlı derse giremiyorum

Image
Ahmet akbas
11.03.2021 / 21:47

Bizim ilçede çoğu zengin aileler aldı tableti bizim gibiler ise avucunu yaladı

Image
Mizgin Akman
11.03.2021 / 15:17

Sayın bakanım lütfen bize yardım edin eşim işsiz 4 tane çocuğum var 2 tanesi öğrenci biri 4 cu sınıfa gidiyor diğeri ise 1ncu sınıfa gidiyor çocuklarım dersten hep geri kaldılar derslere giremediler lütfen bana yardım edin lütfen

Image
Süleyman süt
11.03.2021 / 14:25

Bana cihaz yazım derse giremiyorum

Image
Öznur arslan
10.03.2021 / 18:40

Ben 4. Sınıf öğrencisiyim Canlı derse girmekte zorlanıyorum telefon bozuk olduğu için giremiyorum tabletimiz falan da yok o yüzden sizden Tablet istiyorum lütfen verir misiniz herkese veriyorsun bir bana vermediniz sanki

Image
Mehmet çiftci
11.03.2021 / 16:12

Siya hocam nolur tablet gönderin canlı derse katılmyorum lütfen ben yukarı deren okulu öğrençisiym 8/B sınfı numaram 169 mehmet çiftçi

Image
Tülin ataş
10.03.2021 / 02:10

Ziya hocam lütfen yardım edin lütfen derslere girmek istiyordum ama bir türlü giriyorum çünkü ne tablet var nede bilgisayar var kardeş sayımız çok giremiyorum sınıfta kalmak istiyorum Allah rızası için yardım bekliyorm lütfen ağrı akbulgur köyüne tablet gönderin lütfen birtane tablet istiyorum sesimizi duyun lütfen

Image
ziya selçuk
10.03.2021 / 12:20

isteginizi düşündüm ve yolicam yavrum derse girmeniz için yollicam

Image
Kazım tunç
09.03.2021 / 23:28

1sinifa gidiyirum derse girmek icin tablet istiyirum lutfen

Image
Özgür Çelik
10.03.2021 / 01:54

Aşıri derecede suanda tablete ihtiyacimiz var 3 kardesiz cok ama cok ihityacimiz var yemin ederim ihtiyacinolmayana 3 tanr tabelt verliyor bizde onlarin o tabletler ile oyun oynarken izliyoruz biz ders icin istiyiyoruz ders BOŞUNA SINAVLARA GİRİYORUM ÇÜNKÜ DERSLERE GİREMİYORUM numaram:05434959882

Image
Sanem akbas
09.03.2021 / 17:26

Lütfen banada verin canlı derse giremiyorum

Image
elif kandemir
09.03.2021 / 14:44

tablet yardımı istiyorum sayın bakanım derslerden geri kalıyorum lütfen bana tablet verirmisin tlf no 05314942084

Image
elif kandemir tqpletim ve bilğisayarım yok derslerden ğeri kalıyorum sayın bakanımdan taplet arz ediyorum
09.03.2021 / 14:31

sayın bakanım ben Elif Kandemir tabletim yok bilgisayarımız yok telefondan giriyorum derslerden çok geri kaldım konuları anlamıyorum sizden ricam tablet istiyorum 05314942084

Image
elif kandemir tqpletim ve bilğisayarım yok derslerden ğeri kalıyorum sayın bakanımdan taplet arz ediyorum
09.03.2021 / 14:30

sayın bakanım ben Elif Kandemir tabletim yok bilgisayarımız yok telefondan giriyorum derslerden çok geri kaldım konuları anlamıyorum sizden ricam tablet istiyorum

Image
Talha özer
08.03.2021 / 21:28

Tablet verin lan

Image
si,mi fatih ../
09.03.2021 / 20:36

bu yorumu okuduktan sonra bize cevap olarak okulunuzun adını yazınız tablete ihtiyacınız olduğu doğrulanacak //ffff hihihi ::///adresimizden okulunuza bir tablet gönderilecektir Siz de okula gidip müdürden isteyeceksiniz ve isminizi onlara vereceksiniz müdür tabletten arkasındaki ismi okuyup onu size verecektir

Image
BETÜL OUSY
08.03.2021 / 18:25

TABLETE İHTİYACİMİZ ÇOK ÇOK VAR

Image
Vedat Ali Yılmaz
08.03.2021 / 17:46

Ben hiç canlı derse giremiyorum çünkü tablet telefonum yok lütfen bana gönderin...

Image
Yağmur cankesen
13.03.2021 / 18:56

Bizim de durumumuz yok Adım Yağmur 6 kardeşiz babam sabah gidiyor akşama kadar gelmiyor annemin telefonu tuşlu olduğu için giremiyorum canlı derse ondan Lütfen bana da tablet verir misiniz

Image
Büşra oyit
08.03.2021 / 17:20

Lütfen bana tablet verin canlı derslerine katılamıyorum lütfen

Image
Samet. Aycan
08.03.2021 / 10:26

Ben bir öğrenciyim tablet ve telefonum yok canli derse giremiyorum konulardan geride kaliyorum adres. Osmangazi mahallesi çitlenbik sokak mi 10 daire 5 ıstanbul esenyurt kıraç

Image
Süleyman süt
11.03.2021 / 14:21

Bem canlı derse giremiyorum cihaz ve internet yok canlı derse giremiyorum

Image
Melek
08.03.2021 / 02:27

Canlı derse katılamıyorum

Image
ZEHRA BARAN
07.03.2021 / 14:48

canlı derslere giremiyorum lütfen banada tablet verin

Image
ZEHRA BARAN
07.03.2021 / 14:42

Ben 9.sınıf öğrencisiyim. 4 kardeşiz. tablete çok ihtiyacımız var lütfen bizede tablet verin

Image
Talha özer
08.03.2021 / 21:26

Bana tablet gerekiyor canlı derslere giremiyorum evimizde sadece bir tablet var ve onunulada kardeşim giriyor ben giremiyorum

Image
İnan acar
07.03.2021 / 11:41

9.sınıfa yeni geçtim derslerden anlamıyorum canlı derslere katılmıyorum internet yok lütfen biraz yardımcı olun

Image
Zeynep kurtay
07.03.2021 / 00:41

Ziya amca lütfen sesimi duyun ben 8 sınıfa gidiyorum benim sınavlarım var ben hiç canlı derslere katılamıyorum 5 kardeşim var hiçbiri ebaya katılıyor

Image
Ömer kurtay
07.03.2021 / 00:34

Ben 9 çocuk babasıyım 5 çocuğum okula gidiyor ne tablet ne telefon var bizde o yüzden çocuklarım canlı derslere katılamıyorlar

Image
Kadriye fidan
03.03.2021 / 19:49

3 öğrencim var ihtiyaçım var

Image
Esmanur inan
03.03.2021 / 16:23

Sayın milli eğitim müdürü ben Esmanur İNAN biz 7 kardeşiz ben LGS öğrencisiyim derslere giremiyoruz lütfen yardımcı olun sesimi duyun annemin telefonu tuşlu babamda sabah gidiyor akşam geliyor sesimi duyun!! Derslere giremiyoruz

Image
Esmanur inan
03.03.2021 / 10:01

Biz 7 kardeşiz derslere giremiyoruz lütfen bize tablet verin ben bu sene LGS öğrencisiyim 3 ay kaldı sınava ve tablete ihtiyacımız var tablet alanların bazıları derslere girmiyor onların yerine bize verseniz daha iyi olur şimdiden. Teşekkürler

Image
İkram
02.03.2021 / 18:45

Lütfen bana tablet verin çünkü canlı derslere katılamıyorum derslerinden geç kalıyorum sayısala girdim derslerden anlamıyorum

Image
Hakan coban
02.03.2021 / 13:51

Ailede 4 kisi yaşıyoruz tablete cok ihtiyacımız var lütfen tablet verirmisiniz

Image
Sümeyye sınat
02.03.2021 / 11:41

Lütfen yardımcı olun 3 kardeşiz 3 öğrenciyiz bir telefon bize yetmiyor 3 senedir canlı derse giremiyorum lütfen yardımcı olun internet yok lütfen bana ulaşın telefon numarası 05376598582

Image
Şeyda
27.02.2021 / 14:53

Lütfen ban tablet verin biz 4 kardeşiz ben 8.sınıfa gidiyorum ve derslerde çok geriyim lütfen banada tablet verin

Image
umut aygül
26.02.2021 / 10:43

SESİMİZİ DUYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kardeşim derslere giremiyor ben de annemin telefonu kullanıyorum ama telefon bozouk zoom açılmıyo bizee tablet verin

Image
umut aygül
26.02.2021 / 10:40

bana tablet verin

Image
Dilek Ertunç
28.02.2021 / 21:33

Bana taplet verin

Image
Tahsin satı
26.02.2021 / 03:36

Benim okuyan çoçuğum var canlı derslere giremiyorum sizden tablet talebin den bulunuyorum

Image
Tahsin satı
26.02.2021 / 03:33

Okuyan öğrencilerim var sizden tablet talebinde bulunuyorum

Image
Sevinc
24.02.2021 / 21:34

Merhaba benim 3 çocuğum var 2 si okulla gidiyor tablet alacak durumum yok bana bı tablet gönderebilirsiniz

Image
Dilan
22.02.2021 / 20:12

Merhabalar ben Dilan lütfen bana tablet verin 9 kardeşiz buralarda İnternette yok canlı derslere giremiyoruz lütfen 1 tane tablet yollarmisiniz sesimi duyun

Image
Diren bakan
22.02.2021 / 16:40

Sayın bakanım ben van ercişten yazıyorum biz iki kardeş okula gidiyoruz ikimize de tablet çıkmadı canlı derslere giremiyoruz babamın tablet alacak imkanı yok.durumumuz iyi değil ALLAH rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim iletişim numarası babamın telefonu 0542 489 16 26 saygılarımla

Image
Azra güllü
22.02.2021 / 16:16

Lütfen sesimi duyuyorsanız bize bir tablet verin lütfen biz derslerden çok gerideyiz lütfen sesimi duyuyorsanız bize bir tablet verin lütfen allah rızası için biz üç kardeşiz derslere giremiyoruz

Image
Azra güllü
22.02.2021 / 16:15

Lütfen sesimi duyuyorsanız bize bir tablet verin lütfen biz derslerden çok gerideyiz lütfen sesimi duyuyorsanız bize bir tablet verin lütfen allah rızası için

Image
Azra
22.02.2021 / 16:11

Biz 3 kardeşiz ne olur allah rızası için bize 1 tablet verin lütfen biz derslerden çok gerideyiz lütfen sesimi duyuyorsanız bize bir tablet verin

Image
seval kılıc
21.02.2021 / 20:01

ziya hocam bizim evde int yok telefon, tablet veya bilgisiyar yok babam memur ve sürekli evde olmadıgı için onun telefonuyla derse giremiyorum annemin telefonu yok abimler sürekli evde deiler ablamın ise inti yok diye giremiyorum 1. dönem girebiliyodum fakat 2. dönem imkan olmadıgı için giremiyorum banada rica etsem birtane verin lütfen

Image
muhammet kosaner
21.02.2021 / 11:57

Ben 8.sınıfım 2 aydır derslere giremiyorum cihazım olmadığı için geri dönerseniz çok mutlu olurum<br><br>Üsküdar dündar sokak 25/1

Image
Yusuf Çeçen
09.03.2021 / 20:14

Merhaba ben birçok kez tablet başvurusu yaptım ama bana tablet vermediler mili eğitimede babam giti ama vermiyorlar tablet istiyoruz ve biz 3 kardeşim var ve hepimiz tablet istiyoruz

Image
Selahattin
21.02.2021 / 11:38

Öncelik zengini doyurmak sıra gelir merak etmeyinn.

Image
EYLÜL KAYA
21.02.2021 / 11:29

ziya hocam biz üç kardeşiz canlı derslere bir telefondan girilmiyor ben de tüm konulara çalışamıyorum telefonda şebeke yok internette yok hocam banada birtane tablet yardımı

Image
Anne
20.02.2021 / 22:15

Beş numara bebek bezi, ıslak mendil, bebek bisküvisi, süt ihtiyacım var. Para istemiyorum. Kargo ile göndermek istiyorsanız kabul ederim. Dua ederim. [email protected]

Image
Emine Bozkurt
20.02.2021 / 16:17

NEDEN HİÇ KİMSE SESİMİZİ DUYMUYOR???<br>ÇOĞU ARKADAŞIMIN TRLEFONU, TABLETİ HATTA BİLGİSAYARI BİLE FAR NİYE BENİM YOK???<br>BAŞVURU YAPTIĞIM HALDE NEDEN HALA BANA VERİLMİYOR???<br>PEKİ BU ADİL Mİ ?..?<br>MADDİ DURUMU OLMAYANLARA VERİLİYOR AMA MADDİ DURUMU OLMAYANLARA VERİLMİYOR <br>BU HİÇ AMA HİÇ ADİL DEĞİL!!!!<br>LÜTFEN BİRİ SEDİMİ DUYSUN !!!!!!!!

Image
Emine Bozkurt
20.02.2021 / 20:18

MADDİ DURUMU İYİ OLANLARA VERİYORLAR AMA KÖTÜ OLANLARA VERİLMİYOR!!!<br>BU HİÇ ADİL DEĞİL!!!!!

Image
Yaren ustabaş
20.02.2021 / 14:19

Ben 8.sinifa gidiyom kardeşin 3.sinifa gidiyor annen ve babam bosandi biz babamla kaliyoruz ben liseye gitmek istiyorum ama kardesim de ben de canli derse giremiyoru babam gece gündüz calişiyor ama bir tablet alamiyoruz lütfen bize yardim edin

Image
Fatma tosun
20.02.2021 / 02:54

Taplet istiyoruz iki öğrencim var aldigi maaş yetmiyor alamıyoruz bu pandemi yüzünden çocuklara taplet basvurusu yapmak istiyorum derslerden geri kalmasın elımdekı telefonla giriyor ikisinin dersi ayni bizimki çocuklarda inşallah yardim edersiniz

Image
Eylul
19.02.2021 / 21:00

Ne olur bize tablet verin 5 kardeşiz canlı derslere katılamıyorum ne olur sesimi duyun

Image
Nurgül Maraş
19.02.2021 / 17:01

Durumumuz çok kötü Durumum çok kötü Lütfen bana yardımcı olur musunuz hiç canlı derslere giremiyorum Eğer bir tablet verirseniz sevinirim

Image
Nurgül maras
19.02.2021 / 16:17

Ziya Selçuk amca durumumuz çok kötü lütfen yardımcı olun derslerden çok ama çok geri kaldım

Image
Esma Nur Fırat
19.02.2021 / 14:19

Bizimde maddi durumumuz yok lütfen ben bu sene sınava girecem lütfen bana da yarım edin

Image
Fadime uysal
19.02.2021 / 03:21

3 çocuğum var 2 si okuyor köyümüzde kapı geçmece durumu iyi olanlara bile tablet verildi bize nasip olmadi nolur yardim edin ben okuyamadım evlatlarım bari okusun lütfen yardımcı olun kötü de olsa bi tabletleri olsun derslerine girebilsinler istiyorum telefonum küçük olup kastigi için giremiyorlar eşim calismiyor yardımcı olun nolursunuz Afyon karahisar cikrik kasabası yunuslar mahallesi yavuz sultan selim caddesi no 32 Allah rızası için yardim edin

Image
Barış Köprülü
19.02.2021 / 01:05

Sayın Bakanımız bende 12. Sınıfım telefon vb. Olmadığı için derslerimi takip edemiyorum sizden ricam tablet gönderebilir misiniz üniversiteye hazırlık olduğum için ihtiyacım var biraz şimdiden teşekkür ederim <br>Şırnak/Cizre <br>Kale mahallesi memurin sokak no:4

Image
Halime Özkul
18.02.2021 / 23:18

Merhaba sayın bakanım biz dokuz kardeşiz. Babam çiftçi, uzaktan eğitim sürecinde derslere girmekte zorluk çekiyorum. Derse gitmek için kendime ait materyalim yok. Lütfen bu konuda bana destek olun. Ben yedinci sınıf öğrencisiyim seneye sekizinci sınıf olarak sınava girecem. Bu yüzden derslerimden geri kalmak istemiyorum. Şanlıurfa ceylanpınar yeşiltepe orta okulunda okuyorum.

Image
Halime Özkul
19.02.2021 / 20:53

Geri dönüşümünü bekliyorum bana lütfen destek olun

Image
Emine Bozkurt
18.02.2021 / 21:22

NEDEN HİÇ KİMSE SESİMİZİ DUYMUYOR???

Image
Özgür kaya
17.02.2021 / 21:04

Benim 4 öğrencim var canlı derse giremiyorlar ihtiyacım var 1+1 de oturuyorum durumum yok verirseniz sevinirim ADRES fevzi çakmak mahlesi im kon sitesi sedef ap no1/daire zemin kat NUMARAM 05384264141

Image
Nihal ORUÇ
17.02.2021 / 19:44

Sayın bakanımız Konya Akşehir zeynep sağır imam hatip orta okulu 5/B ben evde telefonda derse girebiliyorum ama kesintiler oluyor dersime iyi çalışamıyorum sizden ricam ders yapabilmem için tablet vermeniz

Image
Nihal ORUÇ
17.02.2021 / 19:32

Sayin ziya selçuk Ben canlı derslere telefondan giriyorum ama kesintiler oluyor doğru düzgün derslerimi yapamıyorum konya Akşehir

Image
Ramazan ç.
17.02.2021 / 17:45

Ben lise öğrencisiyim ve hiç canlı derslere giremediğimden<br>Sizden yardım istiyorum babam yok durumumuz kötü bana yardımcı olun lütfen

Image
Ayşe Sena ERDUGAN
17.02.2021 / 14:43

Iy günler bakanim ben Çorum 'un Alaca ilcesinin belpınar koyundenim. Biz 2kardes okula gidiyoruz ama internet imkanimiz olmadigi icin canli derslerde cok zorlandim . Komsularimizdan yardim almaya calistim .Ben okumayi kendini gelistirmeyi seven bir cocugum .Lutfen bana ve kardesime yardim edin elimizde imkanimiz olmadigi icin cogu derslerden geri kaldim kardesim okuma yazmayi belleyemedi .Sizlerde bizim okumamizi istediginiz icin lutfen ama lutfen bana yardimci olun sesimi duyun sizden ricam bir tablet

Image
Atakan tuna
17.02.2021 / 06:27

Yalvarıyorum efendim lütfen kardeşime tablet verebilir misiniz<br>Durumumuz çok kötüde <br>Telefon numaram<br>05438869010<br>Kırklareli Babaeski KADIKÖY

Image
Mekke
17.02.2021 / 01:11

Biz üç kardesiz ne olur bizede tablet verin çok zor durumdayim iki yada bir tablet ne olur mah. Konak sok. Han . no 22

Image
YİGİT EFE Caner
16.02.2021 / 21:18

Lütfen bana tablet verin derse giremiyorum konu kaçırıyorum sınavlarım düşük not geldi Allah'ı seviyorsanız lütfen

Image
Rojin mese
16.02.2021 / 19:55

Ben 8. Sinif öğrencisiyim sınavım var Canlı derslere katılamıyorum okullarda açık değil internetimizde yok sizden destek bekliyorum lütfen

Image
Aynur camiye
16.02.2021 / 15:48

Sayın başkanım biz 4 kardeş okuyoruz canlı derslere katilamiyoruz bir kardeşime tablet verdiler ama biz diyer üç kişi canlı derslere katilamiyoruz..çok zor durumdayız..

Image
Meliha Karagüllü
16.02.2021 / 12:06

Sayın Başkanım sizden rica ediyorum eşim vefat etti çocuklarım derse giremiyor 2 tane çocuğum okula gidiyor 1 tablet alamadım çocuklara eşimden kalan 1500 maaşla geçimimi sağlamaya çalışıyorum ama yetmiyor sizden ricam çocuklarıma yardım etmeniz

Image
Zeynep Can
15.02.2021 / 19:30

Biz dört kardeşiz ikisi bebek ikisininde bezi var <br>İkimizde dersimizde geride kaldık babamız asgari ücret alıyor çok az yardım istiyoruz lütfen

Image
Asiye genç
14.02.2021 / 08:42

Bizde 4 kardeşiz maddi manevi durumumuz kritik halde babam inşaatta çalışıyor internet yok telefon tablet yok 4 kişi 1 telefon onda da internet yok donuyor hep lütfen yardim etsin birisi artik canli derslere katilamiyoruz geride kaldik derslerden birisi buna dur desin artik ya istirham ediyorum nolur

Image
Emine Bozkurt
13.02.2021 / 19:10

Merhabalar ben Şırnak/ İdil ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesine gidiyorum 13 kardeşiz 10 kişi okula gidiyor 2 kişi de üniversiteye. <br>Lútfen bizede verin bizim gerçekten çok ihtiyacımız var. <br>Ben bazen derslere girebilsemde diğer kardeşlerim hiç giremiyor.,<br>Başvuru yapmama rağmen hala haber yok...<br>Lütfen sesimi duyun .....

Image
Selma Turğut
12.02.2021 / 20:35

Sayın milli eğitim bakanlığı ben selma turğut Gercüş ilçesinde okuyorum lise son sınıf öğrencisi ben kareşim okuyoruz bize yardımcı olursanız derslere giremiyoruz bize yardımcı olursanız

Image
Gülhayat selvi
12.02.2021 / 19:27

3 çocuğum var zor durumdayım gerçekten ihtiyacım var bizim için çok önemli

Image
Erdoğan Altın
12.02.2021 / 14:58

Ben 3 çocuk babasıyım ve engelliyim bana yardımcı olun lütfen tablet yok diye çocuklarım derse giremiyorlar allah rızası icin yardım edin

Image
Şeyma Genç
12.02.2021 / 11:36

8. Sınıf öğrencisiyim bana da verirmisiniz

Image
Hacer okumus
12.02.2021 / 01:05

Ben babaanneleriyim benim 3 torunum var oğlum yani babaları yeni vefat etti hiç derse giremiyorlar annelerinin telefonlarına eba bile yüklenmiyor bunuda komşuma yazdırıyorum benim telefonumda iyi deyil maddi durumları iyi deyil lütfen yardım edin

Image
Murat HALISCELIK
11.02.2021 / 23:50

Ben lise ögrencisiyim koyde yasiyorum derslere bakacak ne bir telefon nede bilgisayar var bu durumda bende tablet istiyorum cok ihtiyacim var kardeslerimde derslerinde cok geri kaliyorlar keske bizede ciksa

Image
Şükran Sürmeli
11.02.2021 / 23:27

3 öğrencim var çok zorlanıyorlar teknoloji yok diye maddi durumumuz kötü lütfen bizede yardımcı olun eşim isten ayrılmış hasta alacak durumum yok sizden çoçularım için taplet istiyorum şanlıurfa urfadan sesleniyorum buhara mh

Image
Sümeyye
11.02.2021 / 20:14

Tablet istiyorum canlı derslere giremiyorum yardım ederseniz sevinirim adres=Batman merkez belde mahallesi 3255sk. Kat=4 no=8 telefon numarası=05376598582

Image
Minire kendirci
11.02.2021 / 14:54

Ben çocuğum için istiyorum ben çalışıyorum telefonumu işe götürüyorum hiç derse giremiyor benim çalıştığım para eve anca yetiyor yardım ederseniz sevinirim

Image
GÜLER AKSOY
11.02.2021 / 20:31

Adres:15 Temmuz Milli İrade Mahallesi Köşk Yolu No:11 Kat:2 <br>Numaram; 05432556422

Image
Özgür kaya
11.02.2021 / 01:30

Benim 3 tane öğrencim var canlı derse göremiyorlar çünkü tablet olmadığı için durumum yok zaten eğer verirseniz çok sevinirim ADRES=fevzi çakmak mahlesi im kon sitesi sedef apartmanı no 1/3 daire zemin kat NUMARAM 05384264141.

Image
Büşra Nas Dereli
10.02.2021 / 21:13

Bende tablet istiyorum ortaokula gidiyorum

Image
Hüseyin eren
10.02.2021 / 18:22

Benim oğlumun tableti yok oğlum canlį derse giremiyor

Image
sahra zelal çetinbaş
10.02.2021 / 15:26

bana tablet verin

Image
sahra zelzal çetinbaş
10.02.2021 / 15:24

bana tablet verin canlı derslere giremiyorum

Image
NUrullah. Taştan
09.02.2021 / 20:36

Zenginlere. Tablet. Fakirlere. Vermiyorsunuz. Bizimde. Eğitim. Hakkımız. Var...

Image
Adrenerkotiko
09.02.2021 / 18:12

MEB dagıtmıyo yalan hepsi yalan

Image
Enes çimen
09.02.2021 / 08:28

Ben Sakarya'dan yazıyorum çocuğum Enes cimen çok zordurumlarda derslerine giriyor ve LGS girecek 1 tana tablet istiyorum inşallah sesimi duyarsınız

Image
Ceren baygut
08.02.2021 / 17:19

Biz evde 5 kişiyiz derslerde çok geriyim bize yardımcı olun

Image
Nurgul maras
08.02.2021 / 17:16

Biz 3 kardeşiz evde sadece 1 telefon var derslerden çok geri kaldım ziya selcuk amcadan 1 tablet istiyorum lütfen verirmisiniz

Image
İlayda Öztürk
08.02.2021 / 16:46

İmkanım olmadığı için canlı derslere katılamıyorum babamın durum yok sizden yardım istiyorum kac yerden yardım istedim bana da yardım benim maddi durumum yok okumak istiyorum tablet istiyorum sayın bakanım lütfen destek verin

Image
Berra Yalçın
08.02.2021 / 16:40

Benim bir kuzenim var hiç derse giremiyo çok uzuluyo agliyo neredeyse aslında çok çalışkan ama oyuzden giremiyo. Ona çok üzülüyorum onun haberi yok bunu yazdigimdan heberi yok ona bu iyilik yapın onu sevindirin ona bir sürpriz yapın desteklerinizi bekliyor

Image
aydın
08.02.2021 / 16:12

sayın bakan benim busene LGS sınavım var ama çanlı Derse katılamıyorum çünkü evde katılaçak telefon yok sizden bir tablet istiyorum

Image
mustafa yeşil yurt
08.02.2021 / 13:30

sayın bakanım benim tablete ihtiyacım var bana bir tablet verebilirmisiniz

Image
İshan bulut
08.02.2021 / 12:40

İhtiyacım var

Image
İshan bulut
08.02.2021 / 12:39

Benim cok ihtiyacım var

Image
Uğur özsoy
08.02.2021 / 09:48

Durumumuz yok ederse giremiyorum

Image
esra aşur
08.02.2021 / 00:15

3 kardeşiz hepimiz ayrı okularda okuyoruz tablete yada bilgisayara ihtiyacımız var gereğini arz ederiz aydın

Image
Şükran Sürmeli
07.02.2021 / 19:20

Taplet e çok ihtiyacım var lütfen çocuklarım daha fazla geride kalıyorlar canlı derse giremediği için 3 öğrencim var evde hiç bir teknoloji yok

Image
Şükran Sürmeli
07.02.2021 / 19:18

Maddi durumumuz kötü çocuklarımın eğitimini karşılayamıyorum çok zorlanıyorlar teknoloji yok 3 öğrencim var çok zorlanıyorlar 3 çüde giremiyor abaya lütfen bizede yardımcı olun vatan millet için okumak istiyorlar çoçuklarım sizde taplet yada leptop istiyorum ve arz ediyorum

Image
şerif okta
07.02.2021 / 18:45

İki çocuk var ikiside birden derse giremiyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum İYİ GÜNLER

Image
Eda Nur Demir
07.02.2021 / 15:19

Canlı derslere giremiyorum lütfen yardım edin

Image
Dilek
06.02.2021 / 19:57

Benimde tablete ihtiyacım var lütfen sesimi duyun ziya Hocam lütfen canli derse giremiyorum

Image
Dilek
05.02.2021 / 20:19

Sesimi duyun ....

Image
Dilek
05.02.2021 / 20:15

Tablete ihtiyacım var canli derse giremiyorum sesimi duyun

Image
Mustafa ismail eroğlu
05.02.2021 / 19:36

Bize yatdim edin ben kuran kursu okuduğumdan dolayi okul okuyamiyorum annem min telefonu var oda j1 var annem onla akrabalarımızlarla konüşüyor yemmminle yardım edim edin lutgenn

Image
GÜLER AKSOY
11.02.2021 / 20:27

Güler Aksoy Merhaba benim 3 tane çocuğum var. Biri 1 sınıfta biri anasınıfında biride 4. sınıfta bizim 2 telefonumuz var 4. sınıftaki çocuğum canlı derse katılamıyor. Birde bizim 2 GB var eşimin ise 8gb var. Allah razısı lütfen bize yardım edin.

Image
NURGÜL peker
04.02.2021 / 18:34

Internetimiz yok telefonda yer yok lütfen bana tablet verin setlerine gireyim diyarbakır lice /lice anadolu lisesi 9/A sınıfına gidiyorum 5 kardeşiz lütfen bize verin

Image
Yunus Sengu
04.02.2021 / 14:14

Biz dört kardeşiz Lütfen bize yardım edin ders çalışamıyoruz lütfen çok fakiriz durumumuz yok <br>Eğer yardım ederseniz çok seviniriz<br>Adres: Yeni mahalle sondurak sokak No: 27

Image
Nursima
04.02.2021 / 10:27

Sayın Bakanım ben Nursima büyükkaya 4. sınıf öğrencisiyim 3 kardeşiz nasrettin hoca ilkokulunda okuyorum canli derslerime verimli katılamadıgım için derslerimden geri kalıyorum buda önümüzdeki yıla yansımasını istemiyorum ögretmenlerimi ve ders çalışmayı çok seviyorum kitap okumayıda lütfen ücretsiz tablet dagıtımından yararlanmak istiyorum saygılarımla

Image
Hayat Eşin
03.02.2021 / 20:39

Özür dilerim oturduğum şehri yazmayı unutmuşum Aydın Efeler kemer mahallesinde 1705 sokak no 30 dairesinde oturuyorum

Image
Hayat Eşin
03.02.2021 / 20:27

Sayın Bakanım ben Hayat Eşin 7 sınıf öğrencisiyim 4 kardeşiz canli derslerime verimli katılamadıgım için derslerimden geri kalıyorum buda önümüzdeki yıla yansımasını istemiyorum ögretmenlerimi ve ders çalışmayı çok seviyorum kitap okumayıda lütfen ücretsiz tablet dagıtımından yararlanmak istiyorum saygılarımla

Image
Emine Tunçtırnak
03.02.2021 / 12:15

Bende Elazığ Palu Kayahisar köyü nde yaşıyorum Bizimde tablet e ihtiyacım var ben 8.sinifa gidiyorum evde 4 okuyan çocuk var bir tanede telefon var benim LGS ye çalışmam lazım ama bir tel olduğundan dolayı doğru düzgün giremiyorum canlı derslere lütfen ben ve kardeşlerimize tablet vere bilirmisiniz çok ihtiyaç imiz var derslerimde süper

Image
Kadriye Bitkay
02.02.2021 / 23:39

3 çocuğum var tek telefon olduğu için canlı yayına giremiyoruz

Image
Seret okumuş
02.02.2021 / 22:00

Sayın bakanım ben canlı derslerime giremiyorum madi durumuz yok lütfen bana tablet gönderin

Image
Eren Çelik
02.02.2021 / 21:26

Merhabalar ben Yunus Emre İlkokulu'nda 4.Sınıfa Gidiyorum Msrsin/Tarsus'ta Yaşıyorum Benim Bir Tek Dileğim Ve İstediğim Bir Şey Var Benim Bütün Durumu İyi Olan Arkadaşlarıma Tablet Dağıtıldı Bana Verilmedi Sizden Tek Bir İsteğim Lütfen Bana Bir Tablet Ya Da Laptop Gönderin Annemin Telefonu Bozuk Ben Canlı Derslerime Katılamıyorum Evimiz Kira Babam Asgari Ücret Çalışıyor Annemin Telefonu Bozuk Olunca Ben Canlı Derslerime Katılamıyorum Ve Üzülüyorum Bazen Ağlıyorum Da Annem de Ben Ağlayınca Üzülüyor Lütfen Bana Bir Tablet ya da Laptop Gönderin Sizden Tek Ricam Budur Adres:Kavaklı Mahallesi 2423.Sok No:44

Image
berat tufan
01.02.2021 / 22:48

benim babam çalışmıyor bu yüzden tablet veya telefon alamıyoruz ben böyle gidersem üniversiteyi kazanamam nolur yardım edin adres:izmir/karabağlar ali fuat cebesoy mahallesi sokak no9170 daire2 kat 1 no 32

Image
Ahmet bozyiğit
01.02.2021 / 17:15

Biz 3 kardeşiz 3'ümüz okula gidiyoruz tabletimiz telefonumuz olmadığı için canlı derse gidemiyoruz babam inşaatlarda çalışıyor maddi durumumuz iyi değil tablete ihtiyacımız var

Image
Özge ayvaz
01.02.2021 / 12:42

Lütfen tablete ihtiyacımız var internetimiz yok

Image
Özge ayvaz
01.02.2021 / 12:39

Annemin telefonunda internet olmadığı için derslere giremiyorum

Image
Özge ayvaz
01.02.2021 / 12:37

Annemin! Telefonunda internet olmadığı için derslere giremiyorum

Image
Fatih tep
01.02.2021 / 11:55

7 kardeşiz bitane bile ceb telefonu yok nolur yardım edin

Image
kızıl
01.02.2021 / 20:35

allah yardım etsin

Image
Mahmut Koray kırboğa
01.02.2021 / 10:19

Biz 3 kardeşiz 3 ümüz okula gidiyoruz bir tabletimiz yok o yüzden canlı derse giremiyoruz babam burda değil bazen amcamın telefonu kullanarak giriyor'uz

Image
Tuğba
31.01.2021 / 17:30

Biz evde 4 kardeşiz ve 4 ümüz de okuyor ve çok sıkıntı çekiyoruz devletimiz inşallah yardımcı olur

Image
Ferhat acar
31.01.2021 / 14:42

Bizim 5 kardeşiz 1 telefonla idare edemiyoruz anlayışınız için teşekkürler

Image
Burak cenk salman eczacı ilhan haznedar da okuyrum kardeşimde 1gidiyo şehit zafer özdemirde okuyo çoğunlukla terse katılamadım annemin telefonuyla zor giriyorum dönüyo
31.01.2021 / 10:54

Ev aldık borç çok olduğu için taplet bilgisayar alamadık annemin zeliha inşallah banada kardeşime verirseniz sevinirim

Image
bazarov
30.01.2021 / 22:29

evde 7 kişiyiz. hepimiz okuyoruz ve tek bir tane pc var çoğu derse katılamaıyorum diğer kardeşlerim de giremiyor çünkü dersler çakışıyor...

Image
Muhammet tayfun Doğan
30.01.2021 / 22:28

Biz evde 3 kardeşiz annemin telefonu tuşlu babasını kötü bir cep telefonu onun için derse giremiyorum ve okulda geride kalıyorum ve tablete ihtiyacımız var ne<br> Olur yardımcı olunuz

Image
Muhammet tayfun Doğan
30.01.2021 / 22:25

Biz evde 3 kardeşiz annemin telefonu tuşlu babasını kötü bir cep telefonu onun için derse giremiyorum ve okulda geride kalıyorum

Image
Dildar iltaş
30.01.2021 / 21:27

İnternettin giremiyorum

Image
Yasin
30.01.2021 / 20:20

Bizim tablet sorunumuz var iki çocuğumvar ikiside canlı derse giremiyor.

Image
Nergiz aktaş
30.01.2021 / 19:06

Evde iki öğrenciyiz, hem cihaz hem İnternet sıkıntımız var. Uzaktan eğitim derslerine katılmaya çalışıyorum ama İnternetim komşunun İnternet. WiFi olduğu için sürekli dersten atlıyorum ablamda var üniversite sınavına çalışıyor ikimizde İnternet ve cihazda sıkıntı çekiyoruz. Dört gözle tableti bekliyoruz hala gelmedi derslerimize çok geri kaldık. Geleceğim için stres altındayım

Image
Asiye Koç
30.01.2021 / 16:00

Ben hakkaride oturuyorum hiçbir iletişim aracım yok 12 sınıf ogrencisiyim benimde. Tablete ihtiyacım var

Image
Alperen akın
30.01.2021 / 15:44

9. Sınıfa yeni geçtik hiç bir şey bilmiyorum tablete çok ihtiyacım var

Image
Seher kara
30.01.2021 / 13:28

Hakkari'den sesleniyorum neden bize tablet verilmiyor .bizim çok ihtiyacımız var ama bilen yok hani ihtiyaç sahiplerine verilecekti bu tabletler...

Image
MARUF GÖKER
30.01.2021 / 11:57

Merhaba benim adım maruf batman Beşiri den size sesleniyorum zenginlere tablet veriyorsunuz ama biz fakirlere hiç birsey vermiyorsunuz bu haksızlık bana tablet lazım vermenizi rica ediyorum

Image
Emel al
30.01.2021 / 11:46

Benim çocuklarından biri 1. Sınıfa gidiyor 7. Sınıfa gidiyor 8. Sınıfa gidiyor ve sadece evimizde 1 tane telefonumuz var bizimde ıhtıyacıgımız var .

Image
Tuğba Aytonğ
30.01.2021 / 09:35

Sn. Ziya hocam ben hakkari yüksekovadan Atatürk Anadolu lisesinden 3800 numaralı 10. Snf. Öğrencisiyim ben ve kardeşim canlı derslere giremiyoruz tek bir telefonla yetiniyoruz yüksekovanın kışın zor şartları yüzünden elektrik, su, kömür parası yüzünden parası yetmiyor bilgisayar alamıyoruz lütfen desteğinizi bekliyorum nolur yardımcı olun yüksekovadaki öğrencilerin çoğu aldı fakat benim ve kardeşimin yok

Image
Eren
30.01.2021 / 09:20

Benim 3 çocugum var sadece 1 telefonumuzun olması derse katılımları için yeterli degil tablet ihtiyacımız var lütfen bizede tablet ulaştırın

Image
Özlem
30.01.2021 / 00:46

Bizimde tablet ihtiyacimiz var . Ne olur duyun sesimizi .

Image
Hasan doğan
30.01.2021 / 00:42

Biz 3 kardeşiz ve canlı derslere katılmıyoruz lütfen yardım cı olun

Image
Samet yüce
29.01.2021 / 22:44

Tablete ihtiyacım var başvuru yapamadım insalllah sesimi duyarsınız 3kardes okuyoruz ve evde 1 telefon var sadece oda yetmiyo çoğu derse giremiyorum

Image
Hilal
29.01.2021 / 21:59

Ah keşke sesimiz duyulabilse<br>biz sekiz kardeşiz sadece babamın emekli maaşıyla geçiniyoruz bende bu sene 8.sınıfım ve lgs'ye girecem ama hiç bir şekilde canlı derslere katılamıyorum

Image
Berfin öner
29.01.2021 / 20:54

Güzel bir liseye gitmek istiyorum ve canlı derslerime katılmak istiyorum bana tablet verebilirmisiniz

Image
Umut Gökşin
29.01.2021 / 20:01

Artık ne zaman 8. Sınıflara verilecek asıl 8.sınıflar önemli LGS sinavi var çalışmamız lazım uzaktan eğitim göremiyorum artık sesimizi duyun 8 . Sınıflarada verilmesi lazım

Image
Mehmet
29.01.2021 / 17:09

Benimde ihtiyacım var

Image
Gülcan
29.01.2021 / 14:44

maddi durumum da yok ve tablete çok ihtiyacım var verirseniz çok mutlu olurum

Image
Gülcan
29.01.2021 / 14:40

Sayın bakanım lütfen bizede tablet verin ben bu sene LGS sınavına hazırlanıyorum ve birçok konu eksikliğim var yardımcı olursanız çok sevinirim

Image
Eda alp
28.01.2021 / 23:31

tablete ihtiyacım var seneye sınava giriceğim ama yeterli imkanımız yok başarılı olmak için bu tablete ihtiyacım var umarım sesimi duyarsınız

Image
...........
28.01.2021 / 19:53

Adımız var ama daha verilmedi.

Image
Zubeyde bekis
28.01.2021 / 18:13

Ziya hocam BENİM 3 çocuğun var maalesef bilgisayar tel olmadığı için derlerinde verimli olamadilar lütfen bizide duyun evim kira, eşim pandemiden dolayı baya calisamadi 1aydiryeni başladı ne olursunuz cocuklarimada tablet desteği istiyorum

Image
Sayi kavut
28.01.2021 / 16:57

Biz okula giden 5 kardeşiz bir tabletini izlenemiyor var o da bize yetmiyor babamda evdedeğil lütfen destek verin bize

Image
Fatih kavut
28.01.2021 / 16:54

Biz okula giden 3 kardeşiz babam 3vde değil evde başka ebaya girecek hiç birşey yok ihtiyacımız var lütfen bana da gönderin kaç aydır ebaya giremiyorum

Image
Selma çavdar
27.01.2021 / 15:37

2tane çocuğum var tablette ihtiyacım var

Image
gülcihan
27.01.2021 / 13:43

tebletim yok derslere giremiyorum arada bir giriyom babam işde çalişmıyor lütfen yardım edin

Image
gülcihan
27.01.2021 / 13:39

benim de tabletim yok biz 3 kardeşiz babam işte çalışmıyor ne olur yardım edin

Image
Onur
25.01.2021 / 17:15

Bende derslere giremiyom lütfen tablet istiyorum

Image
AYŞEGÜL TOYGAR
25.01.2021 / 14:18

Sayın ziya hocam bu benim kaçıncı oldu tablete başvurum ama bize iletişim aracı gelmedi ve biz 4 kardeşiz ve okuduğunuzda dair bize tablet gelmedi ben ebaya giremiyorum Ebaya giremediğim içinde derslerden hep geri kalıyorum derslerden geri kalmamak içinde tablete ihtiyacım var

Image
Mirza Meric
27.01.2021 / 00:57

Şuan durumunuz nasıl

Image
Yunus
25.01.2021 / 11:30

bızım tablet yok canlıya gıremıyorum bılgısayar surumu az

Image
Zehra kassar
24.01.2021 / 23:25

Ziya hocam ben gaziantep te oturuyorum 8 sınıf öğrencisiyim hala bana tablet yada bilgisiyar gelmedi derslerime giremiyorum 4 kardeşiz okulum nezahat kemal akınal ortaokulu ama hala okuluma gelmedi lütfen okuluma getirin ve bana tablet verin lüüüüüütfen

Image
Elif çığır
24.01.2021 / 13:19

Benim 2 çocuğum var biri 1. Sınıfa gidiyor öbürü 4. Sınıfa ders saatleri ayni bizde istiyoruz kullanacağımız bir tane tlf var lütfen

Image
alikaan
24.01.2021 / 11:49

2 kardeşiz tablet başvurusu yapmak istiyorum canlı dersler den geri kalmamak için

Image
Vildan yıldız
23.01.2021 / 02:46

Ben Muş'ta oturuyorum biz üç kardeşiz ucumuzde okula gidiyor ve elimizde bir telefon var oda kardeşim birinci sınıf olduğu için o giriyor ben ve abim giremiyoruz ne olur bir tanede olsa bizede tablet verilsin

Image
Batuhan kavaklı
23.01.2021 / 01:53

3 kardeşiz canlı derslere giremiyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz allah rızası için lütfen.

Image
Yunus özoy
22.01.2021 / 15:46

Biz 5 kardeşiz canli derslere giremiyoruz <br>Tablete ihtiyacımız var

Image
sevnur günay
21.01.2021 / 20:08

biz 5 kardeşiz ve canlı derslere katılamıyoruz lütfen yardımcı olunuz.

Image
Yunus inal
21.01.2021 / 00:07

2 çocuğum var 4 .cü ve 6 . Sınıf öğrencisi eğitimde iletişim yapamıyoruz umarız bizede dagitirlar

Image
Selçuk palta
20.01.2021 / 19:57

Anadolu'nun seviyorsanız Allah'ım onu seviyorsunuz

Image
Mustafa solmaz
20.01.2021 / 17:04

Biz3kardeşiz ve canlı derslere giremiyoruz

Image
Kübra
20.01.2021 / 10:00

Merhabalar biz beş kardeşiz bizim bir tane telefonumuz var oda annemin telefonu kardeşim canlı derslerine pek çok giremiyo bende bazenleri giremiyoruz maddi durumumuzda çok iyi değil milli eğitim bakanlığı ziya Selçuk tarafından tablet veya bilgisayar başvurusu yapmak istiyorum benim lgs seyede çalışmam gerek ama çalışamıyorum çünkü elimizde 1 tane telefon var hangimiz girecek bilmiyoruz Milli eğitim bakanlığı tarafından Yardım istiyoruz...

Image
Nazlı
19.01.2021 / 22:47

Tablet ihtiyacımız vardır iki çocuğum okuyor derlerine katılımıyorlar sürekli olarak telefonumiz arızalı lütfen desteğinizi bekliyorum

Image
islam kaya
19.01.2021 / 19:08

kac aydır tablet dağıtılacak boyle sorumsuzluk olmaz ya 500.00 tablet nerey gidiyo . dağıtılsa bile buyuk sehirlere gidiyor ağrı ıgdır bnce dogu bolgelerinin daha cok ihtiyacı var <br>ulkenize sahip çıkın!

Image
Hatice özçelik
19.01.2021 / 18:00

Benim 4 çocugum var ve sadece 1 telefon var

Image
Zeynep ibrahimağaoğlu
19.01.2021 / 11:48

Lütfen Celaleddin imamhatip ortaokuluna da getirin tablet

Image
Zeynep ibrahimağaoğlu
19.01.2021 / 11:44

Ben bir çocuğum 6. Sınıfa gidiyorum biz 5 kardeşiz 4 tanemiz okula gidiyor bize kesinlikle 3 tane filan vermeleri gerekiyor annemin babamın telefonunu kullanıyoruz çok zor oluyor ben şeyi anlamadım Bizim komşumuzun 2 çocuğu var 1 tanesi okula gidiyor ona geldi bize gelmedi bunu. Haksızlık olarak görüyorum

Image
Süleyman özdemir
19.01.2021 / 00:50

İki kardeşiz biri 7 biri11 inci sınıfa gidiyoruz babam kronik hastalığı yüzünden çalışamıyor tablete yada bilgisayara ihtiyacımız var madi sıkıntılarımız var derslerden geri kaldık

Image
Muhammet ali çifci
31.01.2021 / 20:13

Ben 6 .Sınıf öğrencisiyim maddi durumumuz iyi değil tablet yardımı yaparsanız pek makbule geçer

Image
Mehmet Arıkan
19.01.2021 / 00:15

4çocugum var 2sınıf 3sınıf 6 sınıf a çocuklarım var ama Çamlıdere göremiyorlar 9sınıfa giden kızıma verildi umudumuz diğer çocuklarım

Image
Asiye erdoğdu
18.01.2021 / 23:56

2 oğlum var 2 si de canlı derse göremiyorlar bizde acil tablet lazım

Image
RAMAZAN CAN 1
18.01.2021 / 21:41

!son bişey neden doğu tarafına yardım edilmio hep haberlerde gözümüz yollarda biz ne zaman okuycaz ama işte babam da diyo bazen bu öğrenciler onlara emanet okulda ama işte görüyorsunuz ki hiç tablet doğu tarafına gelmiyo biraz insaf 4 kardeşiz ama 1 iletişim aracı tek olduğuna rağmen çabalıyoz ama yetmiyo yetmiyo ne yapalım olmuyo eğer olmazsa artık okulu bırakırım emek verdiğim sürece bi de derslerimden geri kaldığım sürece ve üstelik konu eksikliği nasıl kapatcam düşüncesine kapılcağım sürece olmaz bu kadar artık gerisini size bırakıyom halk.

Image
ZEYNEP CAN
18.01.2021 / 21:31

sayın hocam 4 kardeşiz o kadr başvuruda bulunduk ve olmamasına rağmen bir iletşim aracı göndermediniz mağduruz inanmassanız ebadan öğrenci bazlı raporuna bakkın azcık katılmaya çalıştım yetmiyor iletişimimiz ve bir başarılıyım ama düşmemi istemiyom geleceğimi düşünmenizi isterim.

Image
RAMAZAN CAN
18.01.2021 / 21:28

''4 öğrenci okuyoz ve 1 tel geçimimi sağlıyoz ama olmuyo işte yetmiyo eba da öğrenci bazlı raporlara bakmama rağmen çok düşük katılma oranım çünkü yok yok yok...''

Image
Yunus Emre Aydın
18.01.2021 / 19:49

Tablet ihtiyacım var

Image
Filiz kokbalik
18.01.2021 / 15:40

2 tane cocugum var biri 6 sinifa gidiyor diyeride 3 sinif eşimde calismiyor cok ihtiyacimiz var tablete çocuklarım derslerinden geri kaldilar

Image
fatma eyim
18.01.2021 / 13:55

ösym sınavına hazırlanmak için tablete çok ihtiyacım var

Image
MERVE GÜL
17.01.2021 / 23:47

Tablete ihtiyacımız var

Image
Züleyha
17.01.2021 / 17:52

Benim 4 çocuğum var biri daha bebek.3 çocuğum okuyor biri 5 e biri 7 ye diğeri ise 9 a gidiyor.Bir tek telefonla ancak biri girebiliyor.Maddi imkanlardan dolayısıyla tablet veya bilgisayar alamıyoruz.Öğretmenleri 2 çocuğum için tablet geleceğini söylediler ama 3 aydır olan biten hiç bir şey yok.Bu 500.000 tablet nereye gidiyor? Gelceğimizi emanet ettiklerimize böyle mi yardım ediyorsunuz?

Image
Osman Öztürk
17.01.2021 / 13:42

Tablet ihtiyacım var

Image
Kenan
17.01.2021 / 02:39

Bi bakanlık bu kadar sorumsuz olabılır anca bu insanlarla dalga geçmeyi bırakın Bı İnternet tarife sini bile aylar oldu veremediniz 8 GB eba dan verdiğiniz İnternet le canlı derse bile girilmiyor ortaya Bi eba uygulamasını atmış başka ne yapmış benmi nankörüm görmüyorum acaba neredeyse 1 yıl olacak biz daha tablet peşindeyiz yazıklar olsun sadece

Image
Emine Terkos
17.01.2021 / 01:41

Gerçekten ihtiyacı olan kimseye tabletlerin ulaştığına inanmıyorum, eşim iki yıldır çalışmıyor iki okula giden çocuğum var ve kiracıyiz hiç bir şey sahibi olmadığımız halde bugüne kadar hiç bir yardımdan faydalanamadigimiz gibi tablet yardımından da yararlanmadik. Allah'a havale ediyorum.

Image
Ali.kılıç
17.01.2021 / 00:32

Benim.üç.çocuğum.okuyor..durumum.iyi.değil <br>durumu.iyi.olana.tablet.veriliyor.benim.çocuklarım.biskolojik.olarak.etkileniyorlar.

Image
Ali durmaz
16.01.2021 / 23:28

İki tane ögrencim tablet istiyoruz sayın bakanım. Biri 6 sınıf digeri 9.sınıfsaygılar

Image
Tablet
16.01.2021 / 20:17

11 kardeşiz ve cidden eğitimde adaletsizliğin dibini yaşıyoruz

Image
Mehmet emin demir
16.01.2021 / 19:51

5 çocuk babasıyım 1 telefon yetimiyor lütfen 1 tanne verin

Image
Tuba özten
16.01.2021 / 18:31

Taplet ihtiyacım var

Image
Tuba Özgen
16.01.2021 / 18:30

Taplet ihtiyacım var

Image
Suat ozturk
16.01.2021 / 17:22

Üç çocuk var ne tlf var ne tablet kirada kalıyorum hiç bı yardım tablet bişey gelmedi öğretmenleri ariyo sinifda kalacaklar diyo o alınacak bu alınacak diyorlar durumum gedirniyo ne yapalım

Image
berat kaplan
16.01.2021 / 17:16

yorumunuız

Image
Selahattin uğur
16.01.2021 / 16:55

Tablete ihtiyacım var

Image
Nuray
16.01.2021 / 16:00

Of ya bize de versinler i kardeşiz 6 kişi okuyoruz lütfen biraz insaf yahiç ihtiyacı olanlara vermiyorsunuz mardine verin ve okullarina midyat anadolu lisesi

Image
ZELİHA CAN
18.01.2021 / 21:35

sayın hocam bu kaçıncı başvurum oldu ama iletişim aracı gelmedi ve mağduruz 4 kardeş okumamıza rağmen gelmiyo gellmiyo biz ne yapcaz he ne yapcaz bizim hiç mi hakkımız yok okumaya lütfen bizi bilgilendirip ve bize iletşim aracı gönderin .

Image
DÖVÜZ HESABI
16.01.2021 / 12:27

BEN HİÇBİR GARİBAN ÇOCUĞUNA TABLET ULAŞTIRILDIĞNI GÖRMEDİM BU TABLETLER KİME GİDİYOR GÖZ BOYAMA BAŞKA BİR ŞEY YOK BOŞUNA OY VERİYORUZ BİZİM MAHALLEDE KİMSESZİ ÇOCUKLAR VAR TABLET SORUYORM ALAMADIK DENİYOR GERÇEKTEN YAZIK

Image
Muhammed yıldırım
16.01.2021 / 09:15

Tablet ihtiyaç ım var

Yorum Yaz