tatlidede
tatlidede

Vali Demirtaş Kızıltepe'de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yeni yılın ilk hafta sonu programını Kızıltepe ilçesine ayırarak incelemelerde bulundu.
  • 04.01.2021 09:45
Vali Demirtaş Kızıltepe'de İncelemelerde Bulundu

Sorunların yerinde tespiti ve çözümü için çalışmalarını ve ilçe gezilerini sürdüren Vali Demirtaş, ilk olarak Yenikent Mahallesinde 88 dönüm üzerinde kurulu park içinde yapılması planlanan yeşil alan, spor kompleksi, koşu ve yürüyüş alanları kapsamında incelemelerde bulunarak Kaymakam ve Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’dan bilgiler aldı.

Daha sonra Kızıltepe ilçe stadyumu alanında kapalı yüzme havuzu, spor sahaları ve rekreasyon alanı çalışmaları için yerinde incelemeler yapan Vali Demirtaş, ardından beraberindekilerle birlikte çeşitli kurumlar tarafından altyapı çalışmaların devam ettiği Cumhuriyet Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, vatandaşların ve esnafların mağdur olmaması için Meydan’daki çalışmaların titizlikle ve hızlı bir şekilde tamamlanıp çevre düzenlenmesine başlanması talimatı verdi.

Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların beklentilerini karşılayacak çalışmaların projelendirilerek yol haritasının çizildiği 2021 yılının Mardin için bir hizmet yılı olacağını söyledi.

Yeni yılda Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle sahada olacağını vurgulayan Vali Demirtaş, “Göreve başladığımız günden bu yana mesai arkadaşlarımla kentimizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmak için büyük bir gayret gösterdik. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermek için yol haritamız hazır. 2021 yılı bizler için bir hizmet ve tasarruf yılı olacaktır. Vatandaşlarımıza hizmet ederken belediyemizin kaynaklarını da en doğru şekilde kullanacağız. Tüm imkanlarımızı vatandaşa dönük hizmetler için seferber edeceğiz.” dedi.

Editör: Aydın

Yorum Yaz