# Mardinli Genç Rusya'da boğuldu

> Mardinli bir genç Rusya'da serinlemek için girdiği denizde boğuldu.  Hayatını kaybeden 37 yaşındaki Kadri Algur'un Mardin'de yerleşik olan Hasenen aşiretine mensup olduğu ve uzun yol TIR sürücüsü olduğu öğrenildi.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/vefat-haberleri/mardinli-genc-rusyada-boguldu
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2023-06-19T23:07:14+03:00
- Güncelleme: 2023-06-19T23:00:00+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: VEFAT HABERLERİ
- Görsel: https://cdn.mardinlife.com/2023/06/19/mardinli-genc-rusyada-boguldu-433642.jpg

 





Mardin'in Ortaköy beldesinden Zeki Algur'un oğlu 37 yaşındaki Kadri Algur Rusya'da hayatını kaybetti. TIR sürücüsü olarak gittiği Rusya'da serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Algur'un cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Algur'un cenazesinin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor.


Evli ve 3 çocuk babası olan Algur'un cenazesinin önce İstanbul'a ardından defnedilmek üzere Mardin'e getirileceği öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden TIR şoförü Kadri Algur'ün ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/vefat-haberleri/mardinli-genc-rusyada-boguldu)