# Yaşama daha fazla tutunamadı

> Geçtiğimiz günlerde Kızıltepe'ye bağlı köylerde elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralanan Elektrikçi Abdulkerim Dağ, 5 günlük tedavinin sonucunda yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

- Kaynak: Mardin Life
- URL: https://www.mardinlife.com/vefat-haberleri/yasama-daha-fazla-tutunamadi
- Dil: tr-TR
- Yayın tarihi: 2018-10-04T12:37:00+03:00
- Güncelleme: 2018-10-04T12:37:00+03:00
- Yazar: Mardin Life
- Kategori: VEFAT HABERLERİ

Kızıltepe'de elektrikçilik yararak geçimini sağlayan 4 çocuk babası Abdulkerim Dağ, ilçeye bağlı köylerde işini yaparken elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralanmıştı.

Yaralı olarak önce Kızıltepe'deki hastaneye kaldırılan ardından da Gaziantep'te bulunan 25 Aralık Devlet Hastanesine nakledilerek tedavisine devam edilen Abdulkerim Dağ, yaşam destek ünitesindeki hayata tutunma mücadelesini kaybederek vefat etti.

Sevecen kişiliği ve düzgün karakteri ile herkesin yardımına koşan, çevresi tarafından çok sevilen Abdulkerim Dağ'ın vefatı Kızıltepe'de derin üzüntüyle karşılandı.

Abdulkerim Dağ'ın cenazesi defnedilmek üzere Kızıltepe'ye getirilirken merhum Dağ için yakınları, Kızıltepe Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan taziye evinde başsağlığı dileklerini kabul edecekleri öğrenildi.
Mardin Life Ailesi olarak, Merhuma Allah'tan rahmet, geride kalan ailesi ve sevenlerine bağsağlığı ve sabır diliyoruz.

---
Kaynak: [Mardin Life](https://www.mardinlife.com/vefat-haberleri/yasama-daha-fazla-tutunamadi)